PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد درگاه واسط حرفه ای :)

wapmaster
August 17th, 2017, 21:58
سلام و عرض اَدب و احترام خدمت تمامی عزیزان وبهاستینگ تاک
دوستان و همکاران عزیز از شما یک راهنمایی کامل میخواستم بدون حاشیه و منفی گرایی !(به شخصه از فرد منفی گرا خوشم نمیاد ولی نظرش قابل احترامه)
بعد از موفقیت هام از زدن سایت و کار در اینترنت به این نتیجه رسیدم یک درگاه واسط حرفه ای بزنم که کاملا اختصاصی هست و توسط تیم مجرب و کار بلد طراحی میشه
خوب میخواستم نظرتونو در مورد درگاه واسط بدونم ببینم واقعا ارزش کار داره یا نه ؟ با در نظر گرفتن دریافت مجوز !
منتظر نظرات گرم همه ی دوستان هستم:53:

miladtnt
August 18th, 2017, 00:36
شما هرچقدم کار کنید روش ی رقیب بزرگ دارید بنام زرین پال ک نمیتونید بش برسید:) واقعا محبوبه حتی اگرم بش برسید اعتبارشو ندارید

پس بهتره تمرکز کنید رو کسانی که زرین پال با شرایطشون همخوانی نداره یا خلاف فوانینشه

kiavaco
August 18th, 2017, 06:13
پیشنهاد بنده به شما برید روی استارتاپ دیگری سرمایه گذاری کنید . چرا که قدیم هاستینگ زیاد بود الان درگاه واسط . دیگه هرچقدرم سرمایه بزارید خوب pay , zarinpal این موارد هستن سخته رسیدن به جایگاه اینا
حالا باز هرطور خودتون صلاح میدونید

wapmaster
August 18th, 2017, 07:46
شما هرچقدم کار کنید روش ی رقیب بزرگ دارید بنام زرین پال ک نمیتونید بش برسید:) واقعا محبوبه حتی اگرم بش برسید اعتبارشو ندارید

پس بهتره تمرکز کنید رو کسانی که زرین پال با شرایطشون همخوانی نداره یا خلاف فوانینشه

بند برای چند تا از کارام رقبایی برتر از زرین پال داشتم ولی همباز موفق بودم
اگر از این قرار باشه که یک نفر قصد راه اندازی استارت آپ جدیدی رو داشته باشه و فقط نیمه پُر شده لیوان رو نگاه کنه که اصلا نباید سایت زد !

- - - Updated - - -

پیشنهاد بنده به شما برید روی استارتاپ دیگری سرمایه گذاری کنید . چرا که قدیم هاستینگ زیاد بود الان درگاه واسط . دیگه هرچقدرم سرمایه بزارید خوب pay , zarinpal این موارد هستن سخته رسیدن به جایگاه اینا
حالا باز هرطور خودتون صلاح میدونید

نظر شما قابل احترام ولی خوب این استارت آپ ها هم از منفی 0 شروع کردن !

Ringmoon
August 18th, 2017, 08:27
سلام
به نظر من زمانی موفق میشید که بتونید ایده جدید و بهتری رو نمایی کنید
اگه همچین چیزی تو ذهنتون هست پس احتمال اینکه کارتون بگیره هم هست، ولی اگه قرار درگاه واسط بزنید با امکانات کمتر یا حتی برابر با نمونه های موجود به نظرم خیلی بعیده جواب بده
مثلا من خودم به عنوان یه کاربر چرا باید بیام از سرویس شما استفاده کنم وقتی کارمزد و تمام امکانات برابر زرین پال هست یعنی چرا بیام اعتبار چند ساله زرین پال و دردسر جا به جایی بکشم ؟
و مورد دیگه اینکه زرین پال مشکلات فیللتر شدنو تقریبا رد کرده ولی شما تازه باید باهاش دستو پنجه نرم کنید (تازه فرضو بر این گذاشتم کارمزد و امکاناتو بتونید دقیقا مشابه بزنید که همچین چیزی تقریبا محاله که استارت کار انقدر بتونید کامل باشید ! همچنین مقدار کارمزد که الان برای من با طرح 3 شنبه های طلایی 0 هست یا حداکثر 0.5% اونم واریز آنی)
حالا با این اوضاع اگه میتونید رقابت کنید که خیلی هم خوب شروع کنید !

wapmaster
August 18th, 2017, 08:31
سلام
به نظر من زمانی موفق میشید که بتونید ایده جدید و بهتری رو نمایی کنید
اگه همچین چیزی تو ذهنتون هست پس احتمال اینکه کارتون بگیره هم هست، ولی اگه قرار درگاه واسط بزنید با امکانات کمتر یا حتی برابر با نمونه های موجود به نظرم خیلی بعیده جواب بده
مثلا من خودم به عنوان یه کاربر چرا باید بیام از سرویس شما استفاده کنم وقتی کارمزد و تمام امکانات برابر زرین پال هست یعنی چرا بیام اعتبار چند ساله زرین پال و دردسر جا به جایی بکشم ؟
و مورد دیگه اینکه زرین پال مشکلات فیللتر شدنو تقریبا رد کرده ولی شما تازه باید باهاش دستو پنجه نرم کنید (تازه فرضو بر این گذاشتم کارمزد و امکاناتو بتونید دقیقا مشابه بزنید که همچین چیزی تقریبا محاله که استارت کار انقدر بتونید کامل باشید ! همچنین مقدار کارمزد که الان برای من با طرح 3 شنبه های طلایی 0 هست یا حداکثر 0.5% اونم واریز آنی)
حالا با این اوضاع اگه میتونید رقابت کنید که خیلی هم خوب شروع کنید !

ممنون از نظرت ولی بنده برای استارت از کسی کپی نمیکنم و ایده نو پیاده میکنیم ! رقابت سالم آدم رو موفق میکنه ,خوب قطع یقین چند ایده جذاب داریم که مورد استقبال قرار میگیره !

Ringmoon
August 18th, 2017, 08:39
ممنون از نظرت ولی بنده برای استارت از کسی کپی نمیکنم و ایده نو پیاده میکنیم ! رقابت سالم آدم رو موفق میکنه ,خوب قطع یقین چند ایده جذاب داریم که مورد استقبال قرار میگیره !

درسته همونطور که اول توضیحات گفتم اگر ایده جدید دارید کلا قضیه فرق میکنه و احتمال موفق شدنتون دیگه زیاد ربطی به رقباتون نداره بیشتر بستگی به قدرت ایدتون داره ، توضیحاتی که دادم خدمتتون بیشتر برای زمانی هست که قرار باشه مشابه بقیه کار کنید که میگید اینطور نیست ...
به هر حال امیدوارم موفق باشید اگه پیاده سازی کردید تو همین انجمن اطلاع بدید حتما حمایت میکنیم.
wapmaster
August 18th, 2017, 08:42
درسته همونطور که اول توضیحات گفتم اگر ایده جدید دارید کلا قضیه فرق میکنه و احتمال موفق شدنتون دیگه زیاد ربطی به رقباتون نداره بیشتر بستگی به قدرت ایدتون داره ، توضیحاتی که دادم خدمتتون بیشتر برای زمانی هست که قرار باشه مشابه بقیه کار کنید که میگید اینطور نیست ...
به هر حال امیدوارم موفق باشید اگه پیاده سازی کردید تو همین انجمن اطلاع بدید حتما حمایت میکنیم.
ممنون از لطف و بزرگواری جنابعالی ,حمایت کاربران باعث دلگرمی میشه واقعا

Farid Saadat
August 18th, 2017, 14:51
بند برای چند تا از کارام رقبایی برتر از زرین پال داشتم ولی همباز موفق بودم
اگر از این قرار باشه که یک نفر قصد راه اندازی استارت آپ جدیدی رو داشته باشه و فقط نیمه پُر شده لیوان رو نگاه کنه که اصلا نباید سایت زد !

- - - Updated - - -

نظر شما قابل احترام ولی خوب این استارت آپ ها هم از منفی 0 شروع کردن !
سلام،
ببخشید جسارتا یک سوال داشتم ازتون، الان شما قصدتون دانتستن نظر کاربران دیگه هستش یا اینکه میخوایید بقیه رو قانع کنید کارتون نتیجه میده؟
طبق برداشت من از پاسخ های شما به کاربران، پاسخ گزینه دوم هستش و بیشتر میخوایید بگید جواب میده و نظرات مخالف اشتباه هست. اگر اینطوره که به نظرم استارت رو در اسرع وقت بزنین و نتیجه رو ببینید ( پروژه های بزرگ با موفقیت های بزرگ معمولا مخالف زیاد دارن ولی پروژه هایی که مخالف زیاد دارن شاید 0.001% شون به موفقیت دست پیدا کنه که شاید شما هم جزء اونها باشید شایدم نه ).
نظر شخصی بنده اینه که پروژه مورد نظر شما نتیجه نخواهد داشت و بازدهی مناسب نخواهد داشت.

با احترام

ahmad4u
August 18th, 2017, 15:59
شما بزن اگه فيلتر نشدي بعد ميتوني با زرين پال و پي رقابتتو شروع كني

hmydcm
August 18th, 2017, 22:12
درود بر شما.
این روزها نیاز به درگاه واسط در بین وبمستران بسیار ضروری هست.
اما شما یک چالش بزرگ دارید.
اول باید بیش از اونکه به دنبال منافع مالی باشید به دنبال کسب اعتبار باشید. خیلی از درگاه های واسط این روزها کلاه بردار از آب درومدن. خب با این حساب شاید جذب مشتری کمی کار شما رو دشوار کنه.
از طرفی *****ینگ درگاه های واسط هم رو هم باید در نظر بگیرید.

hostorder
August 20th, 2017, 01:31

کجا زربن پال محبوبیت داره؟

درگاه جهان پی بود که نابودش کردند.

iranpars
August 20th, 2017, 01:42
دوست عزیز درگاه واسط نزن الان در گاهی اومده که الان آنی پول واریز می کنه هم از طریق گوشی اپ کدهای حروف crm

وقتت بزار روی چیز دیگه ....دوست عزیز موفق باشید

Persianscript
August 20th, 2017, 21:36
بنده تجربه تقریبا یک ساله داشتم مستقیما در این باره

1. اگر قدرت دارید
2. اگر لابی دارید (با مورد یک تقریبا یکی هست :)) )
3. اگر برنامه نویس خوب دارید / هستید
4. اگر پول اضافه دارید (ریسک کار)
5. اگر در تهران هستید

بسیار خوب هست!
اما اگر این شرایط رو ندارید (مخصوصا دو گزینه اول) سمتش نرید!

wapmaster
August 20th, 2017, 22:57
سلام،
ببخشید جسارتا یک سوال داشتم ازتون، الان شما قصدتون دانتستن نظر کاربران دیگه هستش یا اینکه میخوایید بقیه رو قانع کنید کارتون نتیجه میده؟
طبق برداشت من از پاسخ های شما به کاربران، پاسخ گزینه دوم هستش و بیشتر میخوایید بگید جواب میده و نظرات مخالف اشتباه هست. اگر اینطوره که به نظرم استارت رو در اسرع وقت بزنین و نتیجه رو ببینید ( پروژه های بزرگ با موفقیت های بزرگ معمولا مخالف زیاد دارن ولی پروژه هایی که مخالف زیاد دارن شاید 0.001% شون به موفقیت دست پیدا کنه که شاید شما هم جزء اونها باشید شایدم نه ).
نظر شخصی بنده اینه که پروژه مورد نظر شما نتیجه نخواهد داشت و بازدهی مناسب نخواهد داشت.

با احترام
بنده عرض کردم
دوستان و همکاران عزیز از شما یک راهنمایی کامل میخواستم بدون حاشیه و منفی گرایی !(به شخصه از فرد منفی گرا خوشم نمیاد ولی نظرش قابل احترامه)
و اگه دقت کرده باشید گفتم منفی گرایی نکنید همین ! میتونید نظر بدید

- - - Updated - - -

شما بزن اگه فيلتر نشدي بعد ميتوني با زرين پال و پي رقابتتو شروع كني

دوست عزیز مطمئنا فکر اینجاشو کردم !
در ضمن عرض کردم که ,بنده با کسی رقابتی ندارم !

- - - Updated - - -

کجا زربن پال محبوبیت داره؟

درگاه جهان پی بود که نابودش کردند.

جهان پی هنوز فعالیت میکنه ,فقط به مشتریهای قبلی خدمات میده !

- - - Updated - - -

دوست عزیز درگاه واسط نزن الان در گاهی اومده که الان آنی پول واریز می کنه هم از طریق گوشی اپ کدهای حروف crm

وقتت بزار روی چیز دیگه ....دوست عزیز موفق باشید

ممنون از نظرتون ,ولی حرف شما شبیه اینه که بگی نرم افزار خبری هست دیگه چرا بریم سایتهای خبرگزاری رو ببینیم یا روزنامه بخریم !
تشکر مجدد

- - - Updated - - -

بنده تجربه تقریبا یک ساله داشتم مستقیما در این باره

1. اگر قدرت دارید : اگه قدرت از لحاظ فــ هست که کلا موردی نیست ! اول مجوز رسمی بعد کار !
2. اگر لابی دارید (با مورد یک تقریبا یکی هست :)) )
3. اگر برنامه نویس خوب دارید / هستید : بله هست
4. اگر پول اضافه دارید (ریسک کار) : مگه میخوایم سود بانکی بدم ؟
5. اگر در تهران هستید : هستم

بسیار خوب هست!
اما اگر این شرایط رو ندارید (مخصوصا دو گزینه اول) سمتش نرید!

ممنون از نظر مثبتتون

almandata
August 20th, 2017, 23:25
بیشنر دارید کاربرهای اینجا رو قانع می کنید !!!!!

اینجا اگه کسی میدونست جواب میده خودشون شروع میکردن

من خودم درگاه واسط راه اندازی دارم میکنم !!! دوماهه دقیق دارم دردسر میکشم برای مجوز ها

قانون خاصی نداره برای درگاه هم یکی میگه نمیدیم یکی میگه برو سوء پیشینه بیار بهت میدیم بدون نماد
هرکدوم یه قانونی وضع کردن

که اونقدری دردسر داره سودش خیلی کمه !!! فکر کن ماهیانه 100 میلیون تراکنش داشته باشی

سودت 1 میلیونه !

T.Toosi
August 20th, 2017, 23:45
سلام، اینقدر سایت غیرمجاز داریم که درگاه های نام دار و بزرگ فعلی بهشون سرویس نمیدهند! شما اگر نتونی هم با درگاه های فعلی رقابت کنید اگر یک درگاه واسط خصوصی بزنید و بتونید این سایت ها را پشتیبانی کنید کارتون تضمین شده خواهد گرفت، فکر کنم همچین ایده ای را یکی از کاربر های همین انجمن پیاده سازی کرده است (آسمان پرداخت فکر کنم اسمشون هست) اما خوب باید ریسک همچین کاری هم بپذیرید.

Amy
August 21st, 2017, 00:06
با سلام

اگه بتونید پشتیبانی یک بانک رو بگیرید
قطعا کارتون پیشرفت میکنه
مثلا Pay.ir با پشتیبانی بانک سامان هست
و Zarinpal با پشتیبانی بانک آینده
شما هم بتونید یک بانک رو قانع کنید که به صورت رسمی ازتون حمایت کنه
خیلی به نفعتون هست
به عنوان مثال بانک کارآفرین گزینه ی مناسبی هست
با اینکه زیاد معروف و محبوب نیست
اما در همیشه از ایده های جدید حمایت کرده
به نظر بنده شما باید سعی کنید
اول حمایت یکی از بانک ها رو دریافت کنید
بعد شروع به طراحی و استارت پروژه بزنید

با تشکر

Persianscript
August 21st, 2017, 11:14
بیشنر دارید کاربرهای اینجا رو قانع می کنید !!!!!

اینجا اگه کسی میدونست جواب میده خودشون شروع میکردن

من خودم درگاه واسط راه اندازی دارم میکنم !!! دوماهه دقیق دارم دردسر میکشم برای مجوز ها

قانون خاصی نداره برای درگاه هم یکی میگه نمیدیم یکی میگه برو سوء پیشینه بیار بهت میدیم بدون نماد
هرکدوم یه قانونی وضع کردن

که اونقدری دردسر داره سودش خیلی کمه !!! فکر کن ماهیانه 100 میلیون تراکنش داشته باشی

سودت 1 میلیونه !

توی درگاه واسط ، تراکنش روزانه 50 میلیون تومان (مثلا) چیز عادی هست!...
سودش رو محاسبه کنید!...
بماند که سود های حاشیه ای وجود داره...

- - - Updated - - -

با سلام

اگه بتونید پشتیبانی یک بانک رو بگیرید
قطعا کارتون پیشرفت میکنه
مثلا Pay.ir با پشتیبانی بانک سامان هست
و Zarinpal با پشتیبانی بانک آینده
شما هم بتونید یک بانک رو قانع کنید که به صورت رسمی ازتون حمایت کنه
خیلی به نفعتون هست
به عنوان مثال بانک کارآفرین گزینه ی مناسبی هست
با اینکه زیاد معروف و محبوب نیست
اما در همیشه از ایده های جدید حمایت کرده
به نظر بنده شما باید سعی کنید
اول حمایت یکی از بانک ها رو دریافت کنید
بعد شروع به طراحی و استارت پروژه بزنید

با تشکر

بانک ها با پروژه های قوی کار میکنن! پروژه هایی که ران شده و الان مشتری جذب کرده!
نه پروژه ای که روی کاغذ قوی هست.
هیچ تضمینی نیست که پروژه مذکور موفق بیرون بیاد و اوکی باشه!

سیستم سنتی میگه من باید کار شما رو ببینم! ببینم تا الان چه کردید...

viasky
August 21st, 2017, 15:40
ارائه خدمات منظم و دقیق باشه و پایداری داشته باشید حتما نتیجه میده و مشکلی پیش نمیاد
موفق باشید

natallli
August 22nd, 2017, 20:54
سلام، اینقدر سایت غیرمجاز داریم که درگاه های نام دار و بزرگ فعلی بهشون سرویس نمیدهند! شما اگر نتونی هم با درگاه های فعلی رقابت کنید اگر یک درگاه واسط خصوصی بزنید و بتونید این سایت ها را پشتیبانی کنید کارتون تضمین شده خواهد گرفت، فکر کنم همچین ایده ای را یکی از کاربر های همین انجمن پیاده سازی کرده است (آسمان پرداخت فکر کنم اسمشون هست) اما خوب باید ریسک همچین کاری هم بپذیرید.

ينی میگی اسمان پرداز داره به سایتای خلاف کار میکنه

T.Toosi
August 22nd, 2017, 20:57
ينی میگی اسمان پرداز داره به سایتای خلاف کار میکنه

سلام، خیر. منظورم درگاه واسط خصوصی است، یعنی به همه سرویس نمیدهند.

natallli
August 22nd, 2017, 21:10
سلام، خیر. منظورم درگاه واسط خصوصی است، یعنی به همه سرویس نمیدهند.

چه سایتایی
نمونش رو دارین

alizadeh99
August 29th, 2017, 13:43
مشتری دنبال شرکت های معتبر و با سابقه خواهد رفت

رقابت بسیار بسیار دشواری خواهید داشت

sor
August 29th, 2017, 15:28
بسیار عالی هست عزیز .
ولیکن چه بخواهید چه نخواهید تو لاین رقابت قرار میگیرید با دیگر درگاه ها ، ولی خوب من هم مثل شما فکر میکنم ، دلیل نمیشه چون ۲ نفر زود تر ی کاری شروع کردن و رفتن جلو ، جایی برای من نیست !
فقط مستلزم اینه ایده ما یکم متفاوت باشه و خدمات خوب ارایه بدیم و کمی هم صبور باشیم .

درکل خوبه ولی باید زمان و هزینه بزارید براش .

پ.ن : ما یک پروژه استارتاپی مشابه داریم ، تمایل داشته باشید میتونیم باهم کار کنیم .
پایدار باشید .