PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دو افزونه سئو

farshid17
August 17th, 2017, 16:48
با سلام به دوستان ما بخاطر اینکه بیشتر با سیتسم اختصاصی cms کار میکنیم ، زیاد با وردپرس کار نکردیم ( بیشتر کارمند تو شرکت دیگه کار کردن) چندتا از کارمند شرکتم میگن که از پلاگین yoast pro استفاده کنیم ولی خودم داخل سایت codecanyon.net پلاگین اینو دیدم
Premium SEO Pack فروش بالایی داره ، و اینکه تو مقایسه برتر از اون پلاگین ها هم هست

و اینکه از نظر قیمت اصلا برامون مهم نیست فقط میخوام بدونیم کدومش بگیریم بهتره با دلیل مقایسه هر دو،
نه بخاطر استفاده زیاد مثلا yoast بیشتر سایت استفاده میکنند کارمند هام هم بخاطر همین میگن این بهتره نظر خودتون بگین باتشکر

kiavaco
August 17th, 2017, 17:41
yoast معمولا روی پست زدن زوم میکنه

اون افزونه دیگر معمولا روی صفحات دیگه هم زوم میکنه

https://www.kasareviews.com/all-in-one-seo-vs-yoast-seo-vs-premium-seo/

دربارش زیاد بحث شده ولی امکانات Premium SEO Pack بهتر و بیشتره

موفق و پیروز باشید

farshid17
August 17th, 2017, 19:16
ممنون از پاسخ شما و اينكه دوستان پس چرا كاربرا به اين پلاگين نميرن مخصوصا ايراني ها

kiavaco
August 17th, 2017, 20:09
ممنون از پاسخ شما و اينكه دوستان پس چرا كاربرا به اين پلاگين نميرن مخصوصا ايراني ها

احتمالا از مزایای ان اطلاعاتی ندارند ولی خیلی افرادم هستن استفاده میکنند

GOD
August 17th, 2017, 20:38
هر دو این پلاگین ها صرفا یک ابزار هستند, همه شما هستید که بتونید درست تنظیمشون کنید و ازشون استفاده کنید
من از هردو این پلاگین ها دارم استفاده میکنم
Premium SEO Pack بعضی مشکلاتی داره ولی توی yoast premium من مشکلی ندیدم به اون صورت
درنهایت هرکدوم رو تهیه میکنید,مستقیم از خود سازنده خرید کنید تا بتونید از ساپورتشون استفاده کنید
از این 3 تا 10 تومنا نخرید

farshid17
August 17th, 2017, 21:42
نه قراره اصلش بخريم و بعدش فارسي سازي كنيم ولي نمي دونم كدومش بگيريم

farshid17
August 18th, 2017, 15:54
up....

dr.programmer
August 18th, 2017, 16:23
سلام و درود

من خودم به شخصه
yoast pro رو ترجیح میدم به مابقی افزونه ها شما اگر میخواید بهتر متوجه بشید به بایگانی افزنه های سئو وردپرس سری بزنید و متوجه میشید که کدوم مورد پسند کاربران وردپرس هست

با تشکر از شما

reportday.ir
August 20th, 2017, 14:01
سلام
ما تجربه استفاده از هر دو افزونه را داشتیم، هر دو خوب هستند اما در نهایت yoast را انتخاب کرده و ترجیح دادیم.