ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره ارسال پست

amirreza0
August 17th, 2017, 15:57
سلام دوستان
دوستان یه سوال داشتم اگر در سایت تازه تاسیسی شروع به ارسال روزانه مثلا 50 پست کنیم ( هر ساعت 2 پست ارسال کنیم ) ایا از سمت گوگل سایت اسپم شناخته میشه و پنالتی و مشکلات داره یا مشکلی نیست؟ لطفا یه توضیحی بدین
اطلاعات اول پست (عنوان و یه سری فیلد ها رو دستی تایپ میکنیم) یه بخشی از پست هم از منبع کپی میشه
kiavaco
August 17th, 2017, 17:33
خیر اسپم شناخته نمیشه . شما اگر در یک بازه زمانی دقیق پست ارسال کنید حالا از گوگل fetch کنید بعد مدتی خودکار گوگل سایت شمارو بروز میکنه و این روش توی سئو اثر گذاره

amirreza0
August 17th, 2017, 17:59
خیر اسپم شناخته نمیشه . شما اگر در یک بازه زمانی دقیق پست ارسال کنید حالا از گوگل fetch کنید بعد مدتی خودکار گوگل سایت شمارو بروز میکنه و این روش توی سئو اثر گذاره

ممنون از شما
باید حتما بالافاصله بعد ارسال پست در گوگل fetch کنم یا میشه صبر کنم بعد 24 ساعت 50 پست ارسال شد سپس fetch کنم؟

kiavaco
August 17th, 2017, 18:02
ممنون از شما
باید حتما بالافاصله بعد ارسال پست در گوگل fetch کنم یا میشه صبر کنم بعد 24 ساعت 50 پست ارسال شد سپس fetch کنم؟

ببینید سایت تازه تاسیس خوب وقتی توی گوگل ثبت بشه بهتره بعد از ارسال پست تا 1 ماه اول این روند رو انجام بدید تا گوگل سایت شما رو روی غلتک بندازه و خودکار دیگه پستی زده میشه ارسال کنه

درسته با وب مستر تولز خودش خودکار هست ولی 1 ماه اول پیشنهاد میکنم fetch کنید هر پستی زده میشه

amirreza0
August 17th, 2017, 18:20
ممنون میشم بقیه دوستان هم نظرشون رو درباره سوال اول بگن؟ تشکر

Farid Saadat
August 17th, 2017, 23:39
سلام،
مطالب کپی نباشند مشکلی وجود نداره. در مورد ثبت دستی لینک ها هم پیشنهادم اینه بگذارید خود گوگل بیاد چک کنه! دستی ثبت کردن شما باعث میشه بعدا گوگل دیر چک کنه چون میگه اینا خودشون دستی میزنن دیگه. بذارید خودش چک کنه.

با احترام.

amirreza0
August 18th, 2017, 01:58
ممنون از هر دو دوست
اما الان اینجا بین دو پیشنهاد اختلاف وجود داره من نمیدونم چی کار کنم , اگر روزانه 50 پست ارسال کنیم در ماه میشه 1500 پست که در گوگل فقط اجازه ی 500 فچ در ماه وجود داره, با این حال 1000 پست بدون فچ میمونه

dr.programmer
August 18th, 2017, 10:42
سلام و درود

دوست عزیز فjچ کردن باعث میشه پست های شما سریع نر ایندکس بشن لازم نیست شما روزی 50 پست ارسال کنی شما در روز 10 تا هم ارسال کنی اما توی بازه زمانی تنظیم شده خیلی به نفع شما تموم میشه تا بیایی هر روز 50 تا بذاری.

غیر از پست گذاشتن به سئو کردن مطالبت هم فکر کن به این تاپیک که باز کردم سر بزن و مطالعه کن تا بتونی خودت رو بکشی بالا :

آموزه های اختصاصی سئو و کلمات کلیدی (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189924&p=1694467#post1694467)

zarpop.com
September 10th, 2017, 14:32
اگر مطالب اختصاصی باشند نیاز به fetch هست که یه جورایی کپی رایت مطلب با شما باشه و کلا بحث اسپم شدن یا ... دیگه پیش نمیاد
اگر هم نیمه اختصاصی یا کپی هست زیاد این موضوع مهم نیست چون معمولا سایت به جایی نمیرسه
و اگر در ساعات مشخصی در روز پست ارسال کنید اصلا نیاز به fetch نیست . چون روبات های گوگل در این ساعات به سایتتون سر میزنن ببینند مطلب جدید برای ایندکس شدن هست یا نه
وجود site map هم قطعا می تونه کمک کنه به این موضوع