ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در نوع نمایش اسکریپت php

bloodthirstyb
August 17th, 2017, 15:52
با درود
من یک اسکریپت php نمایش وضعیت آب و هوای شهر های ایران رو دارم.
این اسکریپت از حدود 50 شهر ایران پشتیبانی میکنه و توی صفحه اول یک فیلد کشویی داره واسه انتخاب شهر.
من میخوام میخوام این فیلد کشویی نباشه و با لود شدن صفحه وضعیت آب و هوای کل شهر ها نمایش داده بشه.
ممکنه کمک کنید؟
ممنون از شما

kiavaco
August 17th, 2017, 17:16
باید فیلد رو بردارید و کل شهر هایی که موجوده داخلش کدشو تغییر بدید فقط echo کنه داخل فایل اصلی و کار خاصی نکنه

این فقط از طریق فیلد انتخاب میکنید نمایان میکنه شما میتونید فیلد رو بردارید و همون کد هارو بزارید فقط روی حالت echo کنه مثلا این شهر رو : اب هوای شهر به این صورت میباشد

به این شکل

bloodthirstyb
August 18th, 2017, 15:37
باید فیلد رو بردارید و کل شهر هایی که موجوده داخلش کدشو تغییر بدید فقط echo کنه داخل فایل اصلی و کار خاصی نکنه

این فقط از طریق فیلد انتخاب میکنید نمایان میکنه شما میتونید فیلد رو بردارید و همون کد هارو بزارید فقط روی حالت echo کنه مثلا این شهر رو : اب هوای شهر به این صورت میباشد

به این شکل
ممنون بابت پاسخگوییتون
خب میشه دقیقا بگید چه کدی رو کجای کدوم فایل باید قرار بدم؟...اخه من از php سر در نمیارم