دوستان سلام ممنون که از تاپیک دیدن مینمایید ... لطفا در صورت امکان پاسخ دهید ....
چندتا سوال دارم اگه دوستان میتونن کمک کنند.
1-چطور تیکت ها رو ببینم؟
من یه دپارتمان ایجاد میکنم و یوزر و پسورد نمیدم و وقتی کاربر تیکت میزنه من نمیدونم از کجا باید ببینم
میرم توی
Support Tickets
مینویسه :
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
سوال دیگه اینه که چه طور میشه با ثبت فیش رو اضافه کرد به whmcs (اگه رایگان باشه بهتره ) ضمنا نمیشه اعتبار یه نفر رو اضافه کرد و با اعتبارش خرید کنه ؟
........
=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
atilnic
January 1st, 2011, 15:53
دوستان سلام ممنون که از تاپیک دیدن مینمایید ... لطفا در صورت امکان پاسخ دهید ....
چندتا سوال دارم اگه دوستان میتونن کمک کنند.
1-چطور تیکت ها رو ببینم؟
من یه دپارتمان ایجاد میکنم و یوزر و پسورد نمیدم و وقتی کاربر تیکت میزنه من نمیدونم از کجا باید ببینم
میرم توی
Support Tickets
مینویسه :
You are not assigned to any ticket departments so cannot view or reply to any tickets
سوال دیگه اینه که چه طور میشه با ثبت فیش رو اضافه کرد به whmcs (اگه رایگان باشه بهتره ) ضمنا نمیشه اعتبار یه نفر رو اضافه کرد و با اعتبارش خرید کنه ؟
........
=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;
:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?
برو تو تنظیمات اونجا که دپارتمان ایجاد میکنی
اونجا تیک ها رو بخونی متوجه میشی
و بعد هم حتما برو تو تنظیمات administartor اونجا تیک همهی دپارتمان های ایجاد شده هست اونارو انتخاب کن
ثبت فیش هم من تا حالا ندیدم
پیدا کرزدی یادت نره واسه منم چ.خ کن
و در ضمن رایگان باشه میبی اشتباه کرد و فیش رو زیاد و کم داد و ... (به نقل از خود Whmcs.ir )
و برای اضافه کردن اعتبار
برو رو کاربرا هر کئوم میخوای کلیک کن بعدش میاد یه جایی
اوجا add داره بقیه اس را حفظ نیشتم
ولی شکل سکه داره
میبینی
از اونجا براش اعبار ادد کن
با تشکر
تشکر یادتون نره
ممنون
dade24
January 1st, 2011, 17:05
توضیحتون عالی بود ....
:67::67::67::67::67::67::67::67::67:
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
یه چیز دیگه :
من سعی کردم یه رسیلر رو به whmcs متصل کنم و همه اطلاعات رو هم درست دادم ولی نمی دانم چرا وقتی کاربر پرداخت میکنه و درون اکانتش میره روی سرویس ها/ورود به کنترل پنل کلیک میکنه به
این صفحه میره :
http://:2082/login/
علت چیه من جایی اطلاعات رو ندادم ...؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
دوستان بااین همه بازدید کسی بلد نیست (تاحالا این کارو نکرده!!!!)
hannah
January 1st, 2011, 19:15
1 . در قسمت server آدرس Hostname رو نزدید
2. زیاد به اون اعتماد نکنید بیشتر اوقات میگه یوزر پسورد بدین بهترین راه همون whm هست
dade24
January 1st, 2011, 21:24
در قسمت server آدرس Hostname رو زدم ولی بازم نشد
atilnic
January 2nd, 2011, 10:53
در قسمت server آدرس Hostname رو زدم ولی بازم نشد
اونجا کخ سرور رو ایجاد کردی برو ار آنجا درست کن
و در ضمن برو تمپلت ایمیل هم خودت دستی بنویس آدر سایت رو
دستورشو درست کن
با تشکر
آهان
احتما اینم میشه