توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور در وردپرس
farshid17
August 15th, 2017, 18:12
با سلام
در زمان ادیت WPBakery Visual Composer یا جای دیگه این ارور میده چطوری ارور درست کنم فکر کنم مشکلی داره عکس راه نگاه کنید36543
mha1368
August 15th, 2017, 18:37
برای بنده هم این مشکل پیش اومده...
ولی مشکلی نداشتم باهاش ...می سازیم با هم :d
negarnovin
August 15th, 2017, 18:41
این مشکل خود وردپرس در ورژن آپدیت جدید هستش که در بروزرسانی جدید برطرف خواهد شد مشکلی خواستی نیستش
T.Toosi
August 15th, 2017, 22:37
سلام، این مشکل به دلیل آدرس دهی اشتباه در افزونه است، وارد آدرس زیر شوید از فایل wysiwyg.css یک کپی به نام wysiwyg-rtl.css بگیرید.
wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css
farshid17
August 15th, 2017, 22:47
سلام، این مشکل به دلیل آدرس دهی اشتباه در افزونه است، وارد آدرس زیر شوید از فایل wysiwyg.css یک کپی به نام wysiwyg-rtl.css بگیرید.
wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css
منظور شما اینه کپی پیست کنم بجای راستچین قرار بدم به نظرتون مشکل پیش نمیاد؟
mre
August 15th, 2017, 22:59
این روش مشکلی پیش نمیاره
موفق باشید
T.Toosi
August 15th, 2017, 23:10
منظور شما اینه کپی پیست کنم بجای راستچین قرار بدم به نظرتون مشکل پیش نمیاد؟
به دلیل اینکه وردپرس فارسی استفاده میکنید ادیتور برای لود خودکار -rtl به آخر نام فایل های css اضافه میکند، همچنین باید wp-jalali آپدیت بده برای رفع این مشکل که اطلاع ندارم فیکس شده یا نه، اگر مشکلی در ظاهر پیش آمد از کد زیر داخل function.php قالب استفاده کنید :
add_action('admin_enqueue_scripts', 'ke_jalali_quickfix');
function ke_jalali_quickfix() {
global $editor_styles;
for($i = 0; $i < count($editor_styles); $i++) {
if(strpos($editor_styles[$i], 'wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css'))
unset($editor_styles[$i]);
}
}
tebyanhosting
August 15th, 2017, 23:12
سلام کاری که جناب T.Toosi گفتن رو انجام بدید برطرف میشه
rasooul
August 16th, 2017, 12:30
این مورد تو نسخه جدید وردپرس نمایش داده نمیشه همون طور که دوستان عرض کردن.
با غیرفعال کردن افزونه پارسی دیت یا جلالی مشکل رفع میشه
باید این دو افزونه بروز رسانی جدید بدن تا این مشکل رو برای نسخه جدید وردپرس رفع کنن
farshid17
August 16th, 2017, 12:53
به دلیل اینکه وردپرس فارسی استفاده میکنید ادیتور برای لود خودکار -rtl به آخر نام فایل های css اضافه میکند، همچنین باید wp-jalali آپدیت بده برای رفع این مشکل که اطلاع ندارم فیکس شده یا نه، اگر مشکلی در ظاهر پیش آمد از کد زیر داخل function.php قالب استفاده کنید :
add_action('admin_enqueue_scripts', 'ke_jalali_quickfix');
function ke_jalali_quickfix() {
global $editor_styles;
for($i = 0; $i < count($editor_styles); $i++) {
if(strpos($editor_styles[$i], 'wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css'))
unset($editor_styles[$i]);
}
}
باتشكر از شما حل شد
365web.online
August 16th, 2017, 13:10
البته این که من میگم راه حل نیست و شاید حتی پاک کردن صورت مساله باشه ولی افزونه جلالی متاسفانه بر عکس سالهای قبل خیلی دیر به دیر آپدیت میشه. من افزونه پارسی دیت رو پیشنهاد میکنم. هم خیلی ساده تره و منابع کمتری استفاده میکنه و هم اینکه زود آپدیت میشه