PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون

vahab00
August 15th, 2017, 02:54
انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون از تیم وهاب آنلاین انجام شده است

انتشار این نسخه در حالی انجام شد که واقعا به هیچ وجه نیت ارایه این نسخه را نداشتیم اما به اصرار کاربران عزیزمان دوباره این نسخه را فارسی و راستچین کرده و به صورت کاملا نال شده تقدیم شما عزیزان میکنیم

http://www.vahabonline.ir/hamyar/wp-content/uploads/sites/2/2017/08/whmcs-tabestoon.png

با توجه به داشتن تعداد کاربران بسیار با فرهنگ و بسیار متشخص هنوز هستند افرادی که کامنت هایی میذارن که در شان و شخصیت خودشون و خانوادشون هست و این باعث شده بود که ما از انتشار این نسخه های رایگان خودداری کنیم . کامنت هایی که حتی امکان انتشار آنها یا ارایه عکسی از آنها نیز برای ما میسر نیست

فقط خواستم در این پست خدمت همچین افرادی عرض کنم که دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده دانلود کنید . ما دانلودمون اجبار به نظر دادنه . دوست ندارید لطفا صفحه را ببندید و نیاز نیست که هر چیزی که در شان و شخصیت خودتون و خانوادتون هست رو در بخش نظرات تایپ کنید . این نشان از تربیت پدر و مادرتون هست و یک عمر برای اون ها لعن و نفرین به بار خواهید آورد . لطفا کمی فرهنگ داشته باشید

اما در نسخه تابستون چه مواردی گنجانیده شده است

دانلود نسخه کامل ورژن ۷.۲.۳ به صورت کامل
ارایه این نسخه به صورت کاملا نال شده
ارایه کامل فارسی ساز بخش کاربری
ارایه کامل قالب سیکس به صورت کاملا راستچین
ارایه دو قالب مدیریت Blend و V4 به صورت کاملا راستچین
ارایه فارسی ساز ۷۵ درصدی بخش مدیریت
ارایه سبد های خرید کاملا راستچین شده و مناسب ایرانیان
ارایه کد Md5
و….

هم اکنون می توانید نسخه تابستون whmcs 7.2.3 را به صورت کاملا فارسی و راستچین از همیار وهاب آنلاین به صورت کاملا رایگان دانلود نمایید

دوستان در صورت تمایل می توانید با کمک های مالی خود ما را در ارایه رایگان نسخه های بعدی whmcs یاری نمایید

دانلود رایگان نسخه تابستون whmcs 7.2.3 به صورت کامل (http://www.vahabonline.ir/hamyar/1396/05/24/download-whmcs723-tabestoon-rtl-and-farsi/)

m2020k2012
August 15th, 2017, 03:45
عالیه دمت گرم :53::-*

wapmaster
August 15th, 2017, 09:29
سلام آقا وهاب
کار بسیار پسندیده ای انجام دادید
موفق باشید

vahab00
August 15th, 2017, 10:01
عالیه دمت گرم :53::-*

زنده باشید
در خدمتیم

- - - Updated - - -

سلام آقا وهاب
کار بسیار پسندیده ای انجام دادید
موفق باشید

درود
انجام وظیفست
در خدمتیم

TakCloud
August 15th, 2017, 10:19
انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون از تیم وهاب آنلاین انجام شده است

انتشار این نسخه در حالی انجام شد که واقعا به هیچ وجه نیت ارایه این نسخه را نداشتیم اما به اصرار کاربران عزیزمان دوباره این نسخه را فارسی و راستچین کرده و به صورت کاملا نال شده تقدیم شما عزیزان میکنیم

http://www.vahabonline.ir/hamyar/wp-content/uploads/sites/2/2017/08/whmcs-tabestoon.png

با توجه به داشتن تعداد کاربران بسیار با فرهنگ و بسیار متشخص هنوز هستند افرادی که کامنت هایی میذارن که در شان و شخصیت خودشون و خانوادشون هست و این باعث شده بود که ما از انتشار این نسخه های رایگان خودداری کنیم . کامنت هایی که حتی امکان انتشار آنها یا ارایه عکسی از آنها نیز برای ما میسر نیست

فقط خواستم در این پست خدمت همچین افرادی عرض کنم که دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده دانلود کنید . ما دانلودمون اجبار به نظر دادنه . دوست ندارید لطفا صفحه را ببندید و نیاز نیست که هر چیزی که در شان و شخصیت خودتون و خانوادتون هست رو در بخش نظرات تایپ کنید . این نشان از تربیت پدر و مادرتون هست و یک عمر برای اون ها لعن و نفرین به بار خواهید آورد . لطفا کمی فرهنگ داشته باشید

ارایه کد Md5
و….

هم اکنون می توانید نسخه تابستون whmcs 7.2.3 را به صورت کاملا فارسی و راستچین از همیار وهاب آنلاین به صورت کاملا رایگان دانلود نمایید

دوستان در صورت تمایل می توانید با کمک های مالی خود ما را در ارایه رایگان نسخه های بعدی whmcs یاری نمایید

دانلود رایگان نسخه تابستون whmcs 7.2.3 به صورت کامل (http://www.vahabonline.ir/hamyar/1396/05/24/download-whmcs723-tabestoon-rtl-and-farsi/)

باتشکر فراوان از وقتی که جهت فارسی سازی و راست چین کردن نسخه های جدید whmcs میگذارید
وهاب عزیز همیشه خوبه روی خوب قضیه رو دید
این کار شما باعث میشه که همکاران عزیز هاستینگ به راحتی و با سرعت بیشتری بتونن whmcs خود را به نسخه های جدید بروز رسانی نمایند
باتشکر فراوان

vahab00
August 15th, 2017, 10:35
باتشکر فراوان از وقتی که جهت فارسی سازی و راست چین کردن نسخه های جدید whmcs میگذارید
وهاب عزیز همیشه خوبه روی خوب قضیه رو دید
این کار شما باعث میشه که همکاران عزیز هاستینگ به راحتی و با سرعت بیشتری بتونن whmcs خود را به نسخه های جدید بروز رسانی نمایند
باتشکر فراوان
درود
زنده باشید
والله همیشه سعی میکنیم نسخه پر لیوان رو ببینیم اما واقعا از بعضی از حرف ها و فحاشی ها نمیشه گذاشت
باز هم تشکر از شما :53:

ehsaan
August 18th, 2017, 10:15
سلام. من از نسخه 7.2.2 استفاده میکنم
برای آپدیت فقط کافیه فایل های شما رو جایگزین کنم ؟

majidisaloo1
August 18th, 2017, 11:51
مثل همیشه ریباست
موفق باشی وهاب جان

vahab00
August 18th, 2017, 16:38
سلام. من از نسخه 7.2.2 استفاده میکنم
برای آپدیت فقط کافیه فایل های شما رو جایگزین کنم ؟
عزیز این نسخه کامل whmcs هست و کافیست آنرا در محل نصب whmcs خود آپلود کرده و مراحل آپدیت را انجام دهید
پس از اپدیت حتما یکبار محتویات پوشه template_c را حذف کنید

مثل همیشه ریباست
موفق باشی وهاب جان

یدونه ای مجید جان
زنده باشی

babakebrahimi
August 18th, 2017, 23:28

ارایه کد Md5
و….

نگران نباش وهاب جان خراب نشده دکمشم سالمه من امتحان کردم کار کرد;)
دستت درد نکنه

kouroshez
August 19th, 2017, 00:39
وهاب جان جان همیشه پیروز و سر بلند باشی انشالله دوستان حتما به کارشون میاد و قدر دان شما هستند

dizan
August 19th, 2017, 14:47
دمت گرم وهاب جان کارت درسته

mad-adwords
August 27th, 2017, 09:26
سلام وهاب جان نصب نمیشه بالا نمی اید

hostorder
August 27th, 2017, 09:36
واقعا مثل همیشه عالی نیازی به تعریف نداره

mad-adwords
August 27th, 2017, 16:38
کسی نصبش کرده توی اهاست اپلود کردم اصلا نصبش بالا نمی اید

vahab00
August 27th, 2017, 22:44
کسی نصبش کرده توی اهاست اپلود کردم اصلا نصبش بالا نمی اید

عزیز اینکه سفید شده برای نسخه php شماست

mnajafi33
October 8th, 2017, 12:57
درست شد

Al2ash
December 17th, 2017, 19:35
کسی تونسته دانلود کنه ؟؟؟
لینکی که گذاشتن میره تو سایت خودشون و اونجا هم ظاهرا جنگ شده و اجازه دانلود به کسی داده نمیشه .
اگر کسی دانلود کرده ممنون میشم برای منم بفرسته ، یا اگه یه نسخه کامل و بدون دردسر نال شده با فارسی ساز داره ممنون میشم بزاره

vpgroup
December 17th, 2017, 19:39
لینکی که گذاشتن میره تو سایت خودشون و اونجا هم ظاهرا جنگ شده و اجازه دانلود به کسی داده نمیشه .
اگر کسی دانلود کرده ممنون میشم برای منم بفرسته ، یا اگه یه نسخه کامل و بدون دردسر نال شده با فارسی ساز داره ممنون میشم بزاره

با سلام و احترام

بله واقعا بی نظیر و با کیفیت هستش این فارسی سازی . برای دانلود هم ابتدا باید یک نظر ثبت کنین تا لینک دانلود برای شما فعال شود یا از ناحیه کاربری ثبت نام کنین و داخل محصولات سفارش بدین

موفق باشید

Al2ash
December 17th, 2017, 19:41
با سلام و احترام

بله واقعا بی نظیر و با کیفیت هستش این فارسی سازی . برای دانلود هم ابتدا باید یک نظر ثبت کنین تا لینک دانلود برای شما فعال شود یا از ناحیه کاربری ثبت نام کنین و داخل محصولات سفارش بدین

موفق باشید

متاسفانه برای این مورد حتی با وجود نظر دادن هم قابلیت دانلود وجود نداره ، ابتدای پست نوشتن که بخاطر بحث هایی که پیش اومده نمیزارن دانلود کنیم به رایگان

ممنون میشم اکر شما دارید یه جا آپلود کنید تا بتونم من بگیرم یا برام ایمیل کنید ، الان اندر خم یک کوچه موندم هر چیزی رو هم که دانلود کردم یه مشکلی داشت

dertgtr
December 18th, 2017, 02:49
بله از قرار معلوم دیگه رایگان ارائه نمیکنن . کسی دانلود کرده همینجا پیوست کنه بقیه هم استفاده کنند؟

vahab00
December 18th, 2017, 19:08
درود
دیگر امکان دانلود رایگان فراهم نیست و میتونید با هزینه اندک دانلود کنید

با سلام و احترام

موفق باشید
درود
نظر لطف شماست قربان
اما متاسفانه به خاطر فیدبک های نامناسب دیگر رایگان نیست

متاسفانه برای این مورد حتی با وجود نظر دادن هم قابلیت دانلود وجود نداره ، ابتدای پست نوشتن که بخاطر بحث هایی که پیش اومده نمیزارن دانلود کنیم به رایگان

ممنون میشم اکر شما دارید یه جا آپلود کنید تا بتونم من بگیرم یا برام ایمیل کنید ، الان اندر خم یک کوچه موندم هر چیزی رو هم که دانلود کردم یه مشکلی داشت
درود
دوست عزیز نسخه 7.2.1 میتونید رایگان دانلود کنید
اما نسخه 7.3 و 7.4.1 رو میتونید خریداری نمایید و استفاده کنید
متاسفانه فیدبک های نامناسب که حتی برای بنده شرم هست که ازشون عکس بگیرم و اینجا قرار بدم توسط برخی افراد ارسال می شده و ماهم دوست نداریم کاری انجام بدیم و بعد هم هزار تا فوهش برای خود و خانواده به ارمغان بیاریم
به همین دلیل حذف شد

بله از قرار معلوم دیگه رایگان ارائه نمیکنن . کسی دانلود کرده همینجا پیوست کنه بقیه هم استفاده کنند؟

دوست عزیز با هزینه اندک میتونید دانلود کنید

دوستان به دلیل اینکه برخی افراد واقعا تربیت و شعور خانوادگیشون رو در دیدگاه ها نشون دادند ما تصمیم گرفتیم دیگر این محصول را رایگان ارائه نکنیم
.
واقعا هیچ تمایلی نداریم که کلی زحمت بکشیم و وقت بذاریم و در انتها هم اینطور فوهش برای خود و خانواده که لایق شخصیت خانوادگی شخص ارسال کننده هست بخوریم
.
به همین دلیل دیگر کار مجانی نخواهیم داشت
.
از همه شما عزیزان معذرت میخوام و امیدوارم کوتاهی مارو به بزرگی خئدتون عفو کنید