PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از - در دامین

dr.programmer
August 14th, 2017, 09:28
سلام و درود

این موضوع رو به موقش در تاپیک اموزه های اختصاصی سئو (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189924&p=1693550#post1693550) توضیح خواهم داد

1. سعی کنید دامین شما از کمترین تعداد کلمات ممکن استفاده بشه
2. دامین با موضوع مرد نظر هماهنگی داشته باشه
3. از - در دامین استفاده بشه

در ثبت دامنه خود به این 3 مورد حتما توجه لازم رو داشته باشید تا بتونید توی گوگل از کسب و کار خوبی و توجه بیشتری نزد گوگل برخوردار باشید

hasanazizi
August 14th, 2017, 10:39
به نظر بنده
1 - حداکثر افراد اینجا از ایم موضوع با خبر هستند
2 - لا اقل دو تاپیک در مورد این هست
3 - به نظر بنده و بعضی عزیزان این فقط صرفا جهت بالا بردن پست هاتون هست
و............

dr.programmer
August 14th, 2017, 11:27
به نظر بنده
1 - حداکثر افراد اینجا از ایم موضوع با خبر هستند
2 - لا اقل دو تاپیک در مورد این هست
3 - به نظر بنده و بعضی عزیزان این فقط صرفا جهت بالا بردن پست هاتون هست
و............
به نظر بنده پست شما کاملا اسپم بوده و به پیشرفت عزیزان کمک نمیکنه ، شما 658 پستتون رو به این طریق بالا بردید آیا؟
فقط با اسپم دادن توی تاپیک ها؟
با عرض معذرت از مدیران عزیز چون پست رو به انحراف کشدن گفتم.

persiancoder
August 14th, 2017, 11:29
استفاده از " - " در اسم دامین همونقدر که در گوگل میتونه موثر باشه به همون میزان هم ضرر میزنه در آدرس دهی شفاهی.
اینو از تجربه چند ساله کار کردن با یه دامین دش دار دارم میگم. 50% افراد تفاوت بین دش و آندرلاین رو متوجه نیستند حتی. جدا از دوستان دانشمندی که خط فاصله رو حتی با اسپیس هم اشتباه میگیرن !

dr.programmer
August 14th, 2017, 11:37
استفاده از " - " در اسم دامین همونقدر که در گوگل میتونه موثر باشه به همون میزان هم ضرر میزنه در آدرس دهی شفاهی.
اینو از تجربه چند ساله کار کردن با یه دامین دش دار دارم میگم. 50% افراد تفاوت بین دش و آندرلاین رو متوجه نیستند حتی. جدا از دوستان دانشمندی که خط فاصله رو حتی با اسپیس هم اشتباه میگیرن !
حرف شما کاملا متین ، نمیگم اشتباه میگید یا چی ، تمام عزیزانی که توی این سایت هستن همشون هاستینگ ندارن ، بعضیا سایت گیم دارن بعضیا سایت شخصی و بعضی ها هم فروشگاه.
در بیشتر مواقع - بهترین امتیاز برای سایت ها محسوب میشه بندرت پی میاد که ضرر بزنه
توی سئو 2017 یکی از مهم ترین مباحث ساتفاده - در دامین هست

آندرلاین امتیاز سئو رو میاره پایین و به ضرر سایت خودشون کار میکنن.