توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سیستم شاپرک با ای پی خارجی
mehdi741
August 13th, 2017, 10:18
دوستان از دیشب تا الان درگاه ها با ای پی خارجی وصل نمیشوند فقط ای پی ایرانی ایا سایر دوستانی که درگاه دارن چنین مشکلی دارند؟
tikweb.ir
August 13th, 2017, 10:20
کدام درگاه دقیقا
k-h
August 13th, 2017, 10:39
درود
بانک ملت این مشکلو داره
بانک صادرات مشکلی نداره
mehdi741
August 13th, 2017, 10:55
تمامی درگاه ها دچار این مشکل شدن از دیشب تا الان
RealHAM
August 13th, 2017, 11:05
سلام
ما هم مشکل به پرداخت ملت را روی آی پی های خارجی تایید می کنیم
sina.click
August 13th, 2017, 13:41
با سلام
متاسفانه فقط درگاه ملت این مشکل رو پیدا کرده
درگاه های صادرات ( مبنا ) ، کشاورزی و پارسیان سالم هستن.
peyman_m
August 13th, 2017, 13:52
اتفاقا اگر اتصال به درگاه با ip های خارجی بسته بشه بهتر هست . جدیدن کلاهبرداری با ip خارجی بسیار بالا رفته .
احتمالا بر اثر فشار پلیس فتا این کار صورت گرفته ، برای ما هم چندین بار از طرف پلیس فتا تماس داشتن و اعلان کرده بودن ip های خارج رو خدمات اتصال به درگاه داده نشه چون بالای 80 درصد کلاهبرداری صورت میگیره و حالا با این کار خیال همه رو راحت میکنن
Ashkankamangar.ir
August 13th, 2017, 14:07
از دیروز هیچ کدوم از مشتریهای ایرانی ما نمیتونند واریز کنند
ahmad4u
August 13th, 2017, 14:20
فقط به پرداخت دچار مشکل هست (مثل همیشه)
سامان و ایران کیش و ... بدون مشکل هستند
Hi Data
August 13th, 2017, 22:23
متاسفانه مشکل همچنان پابرجاست...
بارها شده که درگاه پرداخت ملت قطعی داشته است.
ظاهرا مشکل فقط برای به پرداخت ملت است، چرا که اگر قصد مسدودسازی آی پی های خارج رو داشتند، کل سیستم شاپرک برای آی پی های خارجی بسته می شد.
PersianDOT
August 14th, 2017, 12:19
اتفاقا اگر اتصال به درگاه با ip های خارجی بسته بشه بهتر هست . جدیدن کلاهبرداری با ip خارجی بسیار بالا رفته .
احتمالا بر اثر فشار پلیس فتا این کار صورت گرفته ، برای ما هم چندین بار از طرف پلیس فتا تماس داشتن و اعلان کرده بودن ip های خارج رو خدمات اتصال به درگاه داده نشه چون بالای 80 درصد کلاهبرداری صورت میگیره و حالا با این کار خیال همه رو راحت میکنن
خوبه شما کاره ای نشدین! البته بماند که اونا هم که کاره ای هستن بعضیاشون همینجوری فکر میکنن.
با این طرز تفکر شایدم یه بمب بزنیم خارجیا رو یکشیم که انقدر کلاه برداری نکنن شاید خوب باشه!
- - - Updated - - -
ضمنا مشکل فنی بوده امروز حل شده. چرا ما تا یه چیزی خراب میشه فکر میکنیم الان دنیا رو دارن خراب میکنن...
Amy
August 14th, 2017, 12:40
هیچوقت ip خارجی رو نمیبندن
چون معاملات بانکی خارج از ایران هم باید با ایران انجام بشه
اینکه به طور کلی سیستم بانکی رو با خارج از ایران قطع کنند
برای خودشون هم ضرر بزرگی هست و غیر منطقی...
Ashkankamangar.ir
August 14th, 2017, 14:39
از دیروز حل شده
peyman_m
August 14th, 2017, 16:54
خوبه شما کاره ای نشدین! البته بماند که اونا هم که کاره ای هستن بعضیاشون همینجوری فکر میکنن.
با این طرز تفکر شایدم یه بمب بزنیم خارجیا رو یکشیم که انقدر کلاه برداری نکنن شاید خوب باشه!
- - - updated - - -
ضمنا مشکل فنی بوده امروز حل شده. چرا ما تا یه چیزی خراب میشه فکر میکنیم الان دنیا رو دارن خراب میکنن...
دوست عزیز بنده نه کاره ای هستم و نه توهینی به کسی کردم
بنده بنابر نوع فعالیت خودم و مشکلاتی که نه تنها بنده بلکه سایر همکاران هم از بابت همین ip های خارجی درگیرشون هستم عرض کردم. اگر در جریان سو استفاده ار کارت بانک های هک شده باشید حتمن متوجه میشین که چی میگم. براحتی با یک قند شکن و تغییر ip واریز رو انجام میدن بعد اون بنده خدایی که براش پول واریز شده درگیر مشکلات و شکایت ها میشه تا زمانی که بتونن ردی از اون شخص اصلی پیدا کنن
درضمن کسی نگفت خارجی ها میان کلاهبرداری میکنن پس بزنیم بکشیمشون ، نه عزیز جان کشورت تحریم هست ، خارجی بدبخت تا بیاد پول رو خارج کنه کلی مصیبت کشیده ، همین برخی از هموطن های عزیزمون اینکار رو انجام میدن
tikweb.ir
August 14th, 2017, 17:34
دوست عزیز بنده نه کاره ای هستم و نه توهینی به کسی کردم
بنده بنابر نوع فعالیت خودم و مشکلاتی که نه تنها بنده بلکه سایر همکاران هم از بابت همین ip های خارجی درگیرشون هستم عرض کردم. اگر در جریان سو استفاده ار کارت بانک های هک شده باشید حتمن متوجه میشین که چی میگم. براحتی با یک قند شکن و تغییر ip واریز رو انجام میدن بعد اون بنده خدایی که براش پول واریز شده درگیر مشکلات و شکایت ها میشه تا زمانی که بتونن ردی از اون شخص اصلی پیدا کنن
درضمن کسی نگفت خارجی ها میان کلاهبرداری میکنن پس بزنیم بکشیمشون ، نه عزیز جان کشورت تحریم هست ، خارجی بدبخت تا بیاد پول رو خارج کنه کلی مصیبت کشیده ، همین برخی از هموطن های عزیزمون اینکار رو انجام میدن
ظاهرا زیاد در جریان نیستید
اینا فقط ایپی خارجی رو میبندن برای این هست که از هاست ها و سرور های خارج کشور ارتباط برقرار نشه
یعنی مشکل اینا اون کاربری که پرداخت رو انجام میده نیست
همین دیروز که مشکل بود با ایپی خارج میشد به درگاه ملتی که روی هاست ایران بود متصل شد