PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش و سوالات پنل hexonet

dellserver
August 11th, 2017, 09:07
سلام و عرض ادب
حالا که اکثر سرویس دهنده ها به سمت این ریجستری رفتن (hexonet) یک تاپیک جامع برای راهنمایی کار با پنل hexonet داشته باشیم
لطفا دوستان اموزشهای خودتونو قرار بدید تا تاپیک تکمیل بشه
سوال اول من :
1- در فایل راهنمای نصب ماژول نوشته شده باید تمدید خودکار غیر فعال بشه من هر چی توی پنلش میگردم نمیتونم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

Make sure that the account you are using is set to renewalmode AUTOEXPIRE in your Control Panel, otherwise domains might be renewed without being paid for by the customer

هاست 97
August 11th, 2017, 09:39
در قسمت Domain Extras گزینه Default New Domain Settings را بزنید
سپس از قسمت Renewal Mode for New Domains آیتم Behaviour Upon Expiration را روی اکسپایر قرار دهید
سایر دامنه ها که از قبل موجود بوده اند را نیز باید دستی ، تمدید خودکار را غیر فعال کنید

dellserver
August 11th, 2017, 09:45
خیلی خیلی ممنون
سوال بدیم اینکه قسمت پسوندهارو از کدام قسمت میشه دید از طریق ستیند و هزینه ها من رفتم قیمتها خیلی بالا هست مثلا com رو برای من نشون میده 21.80
و دومین سوالم اینه که این تخفیفهای دامنه رو از کجا میشه دید مثلا الان co تخفیف داره از کجا میتونیم ببینیم ؟

babakebrahimi
August 11th, 2017, 23:21
خیلی خیلی ممنون
سوال بدیم اینکه قسمت پسوندهارو از کدام قسمت میشه دید از طریق ستیند و هزینه ها من رفتم قیمتها خیلی بالا هست مثلا com رو برای من نشون میده 21.80
و دومین سوالم اینه که این تخفیفهای دامنه رو از کجا میشه دید مثلا الان co تخفیف داره از کجا میتونیم ببینیم ؟

قیمت پسوندها مختلف رو خودتون تعیین میکنید این به صورت از پیش تعریف شده نیست، مگر اینکه از افزونه وارد کردن اتوماتیک قیمت استفاده کرده باشید که اونم به نوعی دست خودتون هست بعد از وارد کردن هم باز میتونید همه رو تک به تک یا گروهی تغییر بدید

H0sseiN
August 12th, 2017, 15:03
خیلی خیلی ممنون

Manage customers --> My Customers --> Relation Editor --> Own Promotions

dellserver
August 12th, 2017, 16:59
Manage customers --> My Customers --> Relation Editor --> Own Promotions
توی پنل hexonet ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

H0sseiN
August 12th, 2017, 17:33
توی پنل hexonet ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله در پنل قدیمی تخفیف ها از این مسیر قابل مشاهده هست