PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ساخت بازی آنلاین برای اندروید ×××××× فوری

SamaN DL
August 10th, 2017, 17:29
با درود

وقت بخیر
قصد ساخت بازی آنلاین تحت وب و اندروید و ای او اس را داریم
عزیزانی که حداقل دو یا چند نمونه کار بازی آنلاین با گرافیک بالا به عنوان نمونه کار فعال دارند لطفا با بنده تماس بگیرند
پروژه بسیار بزرگی قابل ارائه هست که باید ساخته بشه
بودجه در نظر گرفته شده برای این کار بین 4 تا 7 میلیون تومان میباشد
با تشکر لطفا هر چه زودتر با من تماس بگیرید کار بسیار فوری هست♥:55:

almandata
August 11th, 2017, 01:44
سلام

برای این کار نیاز به یه تیم قوی و سرمایه بالا هستش

بنظرم توی این انجمن پیدا نمی کنید چنین تیمی رو

SamaN DL
August 11th, 2017, 01:47
سلام

برای این کار نیاز به یه تیم قوی و سرمایه بالا هستش

بنظرم توی این انجمن پیدا نمی کنید چنین تیمی رو

پیشنهاد شما چیه دوست گرامی

abolfazl200
August 11th, 2017, 02:13
سلام موضوعی که شما مد نظر دارید کار سنگینی است که نیاز به دانش بسیار بالا در زبان برنامه نویسی سی شارپ و ... همچنین تسلط بسیار زیاد در موتور بازی سازی یونیتی دارد که کار هرکسی نیست
بازی سازی جدای از ساخت برنامه برای موبایل ها است بازی سازی نیاز به یک تیم دارد یک طراح گرافیک,آهنگساز,برنامه نویس,نویسنده,کارگردان و...همینطوری نیست که شما یک شبه بتونید یک بازی اونم آنلاین بسازید
اگر گروهی پیدا کردید که با این موارد بتوانند کاره شما را راه بیندازند هزینه های چند صد میلیون تومانی برای پیاده سازی چنین پورژه ای باید هزینه بشه که صرف اقتصادی برای یک فرد ندارد اینو هم مد نظر داشته باشید که بازی های آنلاین نمونه های خارجی و ایرانی زیادی دارد که کاربران چندان زیادی هم ندارند اگر به فکر کسب درآمد هستید این راه ریسک بزرگی دارد که شاید نتیجه بدهد شاید ندهد
موفق و سربلند باشید

SamaN DL
August 11th, 2017, 10:52
عزیزانی که حداقل یک نمونه کار هم دارن میتونن تماس بگیرن

pouryamb
August 11th, 2017, 11:47
سلام
فکر میکنم به بخش پرسش و پاسخ سایت uncox.com برید و اطلاعیه بدید احتمال پیدا کردن تیم مورد نظرتون بیشتر باشه. من شرکتهایی مثل زرین پال رو دیدم که از همین طریق برنامه نویس اندروید پیدا کردن.

mrhhamidi
August 11th, 2017, 12:20
سلام موضوعی که شما مد نظر دارید کار سنگینی است که نیاز به دانش بسیار بالا در زبان برنامه نویسی سی شارپ و ... همچنین تسلط بسیار زیاد در موتور بازی سازی یونیتی دارد که کار هرکسی نیست
بازی سازی جدای از ساخت برنامه برای موبایل ها است بازی سازی نیاز به یک تیم دارد یک طراح گرافیک,آهنگساز,برنامه نویس,نویسنده,کارگردان و...همینطوری نیست که شما یک شبه بتونید یک بازی اونم آنلاین بسازید
اگر گروهی پیدا کردید که با این موارد بتوانند کاره شما را راه بیندازند هزینه های چند صد میلیون تومانی برای پیاده سازی چنین پورژه ای باید هزینه بشه که صرف اقتصادی برای یک فرد ندارد اینو هم مد نظر داشته باشید که بازی های آنلاین نمونه های خارجی و ایرانی زیادی دارد که کاربران چندان زیادی هم ندارند اگر به فکر کسب درآمد هستید این راه ریسک بزرگی دارد که شاید نتیجه بدهد شاید ندهد
موفق و سربلند باشید
اون چیزی که شما میگید بازی در حد کالاف دیوتی هست و دارید غلو می کنید
بهتره طوری حرف زده بشه که کسی ناامید نشه

با درود

وقت بخیر
قصد ساخت بازی آنلاین تحت وب و اندروید و ای او اس را داریم
عزیزانی که حداقل دو یا چند نمونه کار بازی آنلاین با گرافیک بالا به عنوان نمونه کار فعال دارند لطفا با بنده تماس بگیرند
پروژه بسیار بزرگی قابل ارائه هست که باید ساخته بشه
با تشکر لطفا هر چه زودتر با من تماس بگیرید کار بسیار فوری هست♥
بازی مورد نظر شما در چه سطح هست
بازی های گرافیک دو بعدی مثل دوز و...
بازی های گرافیک 3بعدی
نوع و مقدار هزینه کرد خود را بگویید تا معرفی کنم

SamaN DL
August 11th, 2017, 12:29
اون چیزی که شما میگید بازی در حد کالاف دیوتی هست و دارید غلو می کنید
بهتره طوری حرف زده بشه که کسی ناامید نشه

بازی مورد نظر شما در چه سطح هست
بازی های گرافیک دو بعدی مثل دوز و...
بازی های گرافیک 3بعدی
نوع و مقدار هزینه کرد خود را بگویید تا معرفی کنم

با سلام

تشکر بابت رویکرد و برخورد بسیار مناسب شما در باره توضیحات من
قربان تشریف بیارید تلگرام تا باهاتون در میون بزارم ♥
@SamaN_Inc

almandata
August 11th, 2017, 13:19
پیشنهاد شما چیه دوست گرامی
احتمالا سایت هایی وجود داشته باشه که کار طراحی انجام بدن

اما من شخصا گروههای بازی سازی رو دیدم بنظرم داخلش عضو بشید و در میان اعضا تعدادی رو مدنظر بگیرید

گفتگو کنید باهاشون یک تیم ایجاد کنید احتمالا به هدفتون برسید

MrFox
August 11th, 2017, 13:50
درود بر شما.
لطفا بودجه ی خودتون رو مشخص کنید تا دوستان بهتر بتونن آفر خدمت شما ارسال کنند!.

Amlaaki
August 11th, 2017, 15:57
استارتر عزیز کار آسانی نیست که شما به همین راحتی ...

در ضمن تیمی با جزئیاتی که شما فرمودین خودشون اینقدر باهوش هستند که طرح و ایده هی جالبی به وجود بیاورند و خودشون کارشون رو جلو میبرند : این جور تیم ها بیکار نمی شینند ...

SamaN DL
August 11th, 2017, 18:20
استارتر عزیز کار آسانی نیست که شما به همین راحتی ...

در ضمن تیمی با جزئیاتی که شما فرمودین خودشون اینقدر باهوش هستند که طرح و ایده هی جالبی به وجود بیاورند و خودشون کارشون رو جلو میبرند : این جور تیم ها بیکار نمی شینند ...
چه جالب!
گرامی لطفا اسپم نکنید

- - - Updated - - -

درود بر شما.
لطفا بودجه ی خودتون رو مشخص کنید تا دوستان بهتر بتونن آفر خدمت شما ارسال کنند!.
درود

بله درست میفرمایید در پست اول اضافه شد

بین 4 تا 7 میلیون در نظر گرفته شده

در انتها اگر کار برنامه نویس مورد قبول بود با ایشون قرداد بسته میشه و مبلغی به عنوان بیانه به ایشون داده میشه و در انتها تحویل کار کل مبلغ به ایشون داده میشه:53:

lemo1996
August 11th, 2017, 18:24
سلام

پیشنهاد میکنم با استدیو های بازی سازی در تماس باشید . بهتر راهنماییتون میکنند .

Amlaaki
August 11th, 2017, 18:27
چه جالب!
گرامی لطفا اسپم نکنید

- - - Updated - - -

درود

بله درست میفرمایید در پست اول اضافه شد

بین 4 تا 7 میلیون در نظر گرفته شده

در انتها اگر کار برنامه نویس مورد قبول بود با ایشون قرداد بسته میشه و مبلغی به عنوان بیانه به ایشون داده میشه و در انتها تحویل کار کل مبلغ به ایشون داده میشه:53:

02133327990 - 02177592230 تماس بگیرین : با این بودجه تخلیه چاه یک ساختمان اپارتمانی رو بهتون پیشنهاد میکنم .

7 میلیون تومان ؟ پروژه اینطوری ؟ به پیشنهاد بالا که دادم فکر کنین .

djspammer
August 11th, 2017, 18:36
02133327990 - 02177592230 تماس بگیرین : با این بودجه تخلیه چاه یک ساختمان اپارتمانی رو بهتون پیشنهاد میکنم .

من پست ها رو خوندم ولی نفهمیدم کجاش نوشته جزئیات کار رو که بفهمیم سنگینه یا سبک تا مبلغ تعین شه

استارتر خواستی من تو قم آشنا دارم تیم هستن وصلت میکنم بهشون با خودت بقیش

SamaN DL
August 11th, 2017, 18:50
من پست ها رو خوندم ولی نفهمیدم کجاش نوشته جزئیات کار رو که بفهمیم سنگینه یا سبک تا مبلغ تعین شه

استارتر خواستی من تو قم آشنا دارم تیم هستن وصلت میکنم بهشون با خودت بقیش
سپاس گذار میشم ایدی تلگرامی جهت مکاتبه بیشتر بدید ♥

SamaN DL
August 11th, 2017, 22:18

دوست گرامی وقت خودتون رو اینجا هدر ندید بودجه در نظر گرفته شده این مبلغ میباشید امکان دارد عزیزی کارشون مناسب باشه سطح بودجه را بالاتر بردیم
منتها تمام عرایض شما هیچ ارتباطی به تاپیک ندارد و پست شما گزارش شد

Ringmoon
August 11th, 2017, 22:44
سلام
باید جزئیات مشخص بشه یا اینکه یه نمونه تو سبکی که میخواید برام بفرستید ، اگه ممکنه پ خ کنید اطلاعات تکمیلیو احتمالا بتونم یه کارایی کنم براتون !

SamaN DL
August 12th, 2017, 00:13
سلام
باید جزئیات مشخص بشه یا اینکه یه نمونه تو سبکی که میخواید برام بفرستید ، اگه ممکنه پ خ کنید اطلاعات تکمیلیو احتمالا بتونم یه کارایی کنم براتون !
درود
قربان لطفا ایدی تلگرامی محبت کنید یا پ. خ یا در همینجا قرار بدید
Ringmoon
August 12th, 2017, 09:55
درود
قربان لطفا ایدی تلگرامی محبت کنید یا پ. خ یا در همینجا قرار بدید
فضا پر هست چندتا پیام پاک کنید بتونم پ خ بدم

Jai
August 12th, 2017, 10:21
دوست عزیز اینجا 99% افراد هاست و دامنه فروش هستند ، اون 1% هم گرافیست یا کدنویس قالب هستند

تنها راه و چاره شما اینه برید پونیشا تاپیک کنید ، حرقه ای های ایران اونجا هستند

SamaN DL
August 12th, 2017, 11:10
فضا پر هست چندتا پیام پاک کنید بتونم پ خ بدم
پ.خ دادم خدمتتون ♥

- - - Updated - - -

دوست عزیز اینجا 99% افراد هاست و دامنه فروش هستند ، اون 1% هم گرافیست یا کدنویس قالب هستند

تنها راه و چاره شما اینه برید پونیشا تاپیک کنید ، حرقه ای های ایران اونجا هستند

بله در اونجا هم آگهی ارسال کردم تشکر از راهنمایی شما♥

SamaN DL
August 14th, 2017, 20:20
لطفا با من تماس بگرید...

SamaN DL
August 15th, 2017, 15:59
بالا باش

AHFgroup
August 15th, 2017, 16:05
امکانش برای ما فراهم هست ,نمونه بازی فعلا موجود نداریم چون باید پروژه های فعلی تمام بشه...

ولی در کل با این بودجه امکانش نیست ! ,اگر بودجه بیشتری دارید تماس بگیرید 09125506439 یا تلگرام : amirhosseinfallah

SamaN DL
August 17th, 2017, 13:57
امکانش برای ما فراهم هست ,نمونه بازی فعلا موجود نداریم چون باید پروژه های فعلی تمام بشه...

ولی در کل با این بودجه امکانش نیست ! ,اگر بودجه بیشتری دارید تماس بگیرید 09125506439 یا تلگرام : amirhosseinfallah
با سلام
هر زمان نمونه بازی از طرف خودتون داشتید با بنده تماس بگرید
بنده جزئیات کار رو ب شما نگفتم که میگید بودجه کفایت کارو نمیکنه
لطفا اگر برنامه نویس و اپ نویس نیستید و فقط جهت اسپم در تاپیک میخوایید شرکت کنید ممبعد لطف کنید پیام ندید با تشکر از همکاران و دوستان که بنده رو تحمل میکنند

- - - Updated - - -

با سلام
هر زمان نمونه بازی از طرف خودتون داشتید با بنده تماس بگرید
بنده جزئیات کار رو ب شما نگفتم که میگید بودجه کفایت کارو نمیکنه
لطفا اگر برنامه نویس و اپ نویس نیستید و فقط جهت اسپم در تاپیک میخوایید شرکت کنید ممبعد لطف کنید پیام ندید با تشکر از همکاران و دوستان که بنده رو تحمل میکنند

gdfire
August 17th, 2017, 14:48
الا 4 تا 7 میلیون قالب کد می کنن تو اوخ انتظار بازی داری!!!!!
یه نفر نمیتونه که بازیو طراحی کنه یه تیم میتونه اونم کمه کم 20 30م لازمه....

SamaN DL
August 18th, 2017, 11:57
الا 4 تا 7 میلیون قالب کد می کنن تو اوخ انتظار بازی داری!!!!!
یه نفر نمیتونه که بازیو طراحی کنه یه تیم میتونه اونم کمه کم 20 30م لازمه....

عجب گرفتاری شدیم ما از دست شما!!

mehrangta
August 18th, 2017, 12:09
پیشنهاد بنده به شما این هست که سورس یک بازی از پیش ساخته شده رو از یه جا گیر بیارید (github منبع خوبی هست)
بعد یا خودتون یا بدید کسی براتون مالتی پلیر کنه و فارسی سازیش یا حتی گرافیکش رو انجام بده واستون
منظور این هست که خودتون به عنوان مدیر پروژه ، پروژه رو به قسمت های مختلف دربیارید و بدید دست کاردان اینطوری هم سریعتر کار پیش میره هم به کیفیت مطلوب دست پیدا میکنید

SamaN DL
August 18th, 2017, 12:12
پیشنهاد بنده به شما این هست که سورس یک بازی از پیش ساخته شده رو از یه جا گیر بیارید (github منبع خوبی هست)
بعد یا خودتون یا بدید کسی براتون مالتی پلیر کنه و فارسی سازیش یا حتی گرافیکش رو انجام بده واستون
منظور این هست که خودتون به عنوان مدیر پروژه ، پروژه رو به قسمت های مختلف دربیارید و بدید دست کاردان اینطوری هم سریعتر کار پیش میره هم به کیفیت مطلوب دست پیدا میکنید

درود

تشکر از نظر شما

دوست گرامی من این سایتو خیلی بالا پایین کردم اما پروژه ای که مد نظر دارم رو نتونستم پیدا کنم از طرفی هم اگر بخوام کارو به چند نفر بسپرم ی مشکلی هست
عزیزانی هستن که از کار تیمی خوششون نمیاد از تجربه هست که میگم چند تا برنامه نویس رو کنار هم جمع کردیم برای انجام یک بروژه نهایت بعد دو هفته بحث به هیچ نتیجه ای نرسیدیم

به نظر من کار به دست یک نفر انجام بشه و خودش با گروه که داره کار کنه بهتره

SamaN DL
August 26th, 2017, 23:53
بالا باش....

mohmadreza622
August 27th, 2017, 01:18
سلام دوست عزیز
بهتون شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان رو پیشنهاد میکنم - نمونه بازی های انلاینشون فوق العادست
https://www.ts.co.ir/

http://www.tsitgames.ir/ (https://www.ts.co.ir/)