توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چسباندن ادامه مطلب به پایین با css
wpedit
August 10th, 2017, 15:15
سلام دوستان
من میخوام ادامه مطلب و به پایین بچسبونم...
با خاصیت float به چپ چسبوندم اما هر چی سرچ کردم راهی برای چسباندن به پایین پیدا نکردم.
persiandroid
August 10th, 2017, 16:06
سلام دوستان
من میخوام ادامه مطلب و به پایین بچسبونم...
با خاصیت float به چپ چسبوندم اما هر چی سرچ کردم راهی برای چسباندن به پایین پیدا نکردم.
سلام
لینک سایت را برای بنده ارسال کنید.
wpedit
August 10th, 2017, 16:47
سلام
لینک سایت را برای بنده ارسال کنید.
سلام
خدمت شما لینک (https://bistbiar.ir)
persiandroid
August 10th, 2017, 18:32
سلام
خدمت شما لینک (https://bistbiar.ir)
در حال حاضر "ادامه مطلب" در سایت شما با قابلیت float:left انجام شده و مشکلی رویت نکردم.
در صورت امکان بیشتر توضیح بدید. یا عکس ارسال کنید و مشخص کنید و یا teamviewer دسترسی ارسال کنید تا مشکل را رفع کنم.
Reza G
August 10th, 2017, 18:58
برای کلاس مربوطه در فایل wp-content/themes/bistbiar/style.css به این صورت ویرایش کنید:
در حال حاضر "ادامه مطلب" در سایت شما با قابلیت float:left انجام شده و مشکلی رویت نکردم.
در صورت امکان بیشتر توضیح بدید. یا عکس ارسال کنید و مشخص کنید و یا teamviewer دسترسی ارسال کنید تا مشکل را رفع کنم.
قابلیت float:left مشکلی نداره...
مثال زدم با این خ0اصیت چسبوندم سمت چپ ولی برا چسبوندن به پایین باید چیکار کنم.
برای کلاس مربوطه در فایل wp-content/themes/bistbiar/style.css به این صورت ویرایش کنید:
.main-col .bp-entry p .read-more-link { float: left;
background-color: #dec25e !important;
color: #190b00;
border-width: 1px !important;
border-style: solid;
bottom: -20px;
position: relative;
box-shadow: 0px 0px 7px 1px #190b00;
}
تشکر از شما.
ولی چون بر اساس پیکسله.. فقط نوشته های بدون تصویر درست میفته + مقدار و بیشتر کردم ولی خب الان نوشته هایی که عنوان بزرگ دارن ادامه مطلب میره بیرون...
wpedit
August 11th, 2017, 20:48
آپ...
wpedit
August 12th, 2017, 11:12
آپ...
persiancoder
August 12th, 2017, 11:56
position: absolute;
left: 0;
bottom: -55px;
مقدار -55 یک مقدار متداول نیست اما خب برای قالب شما جواب میده
abc500x500
August 12th, 2017, 14:07
درود
ببینید وقتی فلوت بر باکسی از قبیل div و ul و...اعمال میکنید. افزودن یک div به انتهای فلوتها و مقدار clear:both بخشی از مشکل رادحل می کند.
بعد اگر خواستید دو باکس درون هم را نسبت مطلق بدین مثل مورد شما باید باکسی که درون باکس دیگر است absolute و مقدار و باکس دیگر را realativeکنید.