الان تعدادی سایت روی این سرور قرار دادم سرعت همه سایتها خوبه اما یکی از سایتها رکوردهای دیتا بیسش بالاست
300000 مطلب
500000 کلمه کلیدی
140000 کاربر داره
اول که سایت هاست کردم که کلا ارور memory_limit میداد بعد که مقدارش رو از 64 به 1000 رسوندم سایت بالا میاد اما سرعت سایت خیلی کنده
وقتی درخواستی ارسال میشه چند ثانیه بعد جواب میده
در صورتی که سایتهای با حجم کم دیتا بیس زیر 1 ثانیه لود میشن
من حتی nginx رو هم نصب کردم اما تاثیر زیادی نداشت
برخی اوقات هم cpu load روی 30 میره و بیشتر اوقات روی 9 یا 12 هست
لطفا همکارانی که دراین ضمینه تجربه دارن راهنمای کنند برای بهبود سرعت این سایت و کم شدن لود cpu
mojiz
January 5th, 2011, 16:27
بهینه سازی میخواد سایتش دیگه حتما
باید دیتابیسش دیده بشه.
HugeServer
January 5th, 2011, 16:58
برخی اوقات هم cpu load روی 12 میره و بیشتر اوقات روی 5 یا 6 هست
!!!!!!!
سرور جدا برای Mysql تهیه کنید!
همچنین هارد های پرسرعت همراه با RAID نیز بسیار مفید خواهد بود.
اگه هم پول داری بده به یوزر ARTE برات کانفیگ کنه !
iranwebshop
January 6th, 2011, 01:49
من ngnix روهم نصب کردم بهتر شده شما میشه کانفیگ apache خودتون رو بگین
ali2k
January 6th, 2011, 11:19
مشکل از mysql هست :) دیتابیس تعداد رکوردهاش زیاد شده ولی اسکریپت و دیتابیس برای این تعداد رکورد بهینه نیستند ، slow log را در mysql فعال کنید تعداد زیادی کوئری خواهید داشت که مشکل از همین کوئری ها هست و باید بهینه بشوند.
vPsPersia.COM
January 6th, 2011, 15:21
اگه خواستی من برات کانفیگ می کنم
بعد اگه جواب نداد Money Back می کنیم
CYB3R
January 6th, 2011, 15:27
تو این انجمن کسی کمک رایگان انجام نمیده ، خودت رو خسته نکن .
افرادی هستن اما انگشت شمار .
zoghal
January 6th, 2011, 22:11
اسکریپتی که استفاده می کنند چی هست؟ اسکریپت های اوپن سورس یا کسی براشون نوشته؟!
اگر کسی براشون نوشته. 99% معماری دیتابیس مشکل داره. از جمله جداول ایندکس گزاری نشده
iranwebshop
January 7th, 2011, 04:30
مشکل از mysql هست :) دیتابیس تعداد رکوردهاش زیاد شده ولی اسکریپت و دیتابیس برای این تعداد رکورد بهینه نیستند ، slow log را در mysql فعال کنید تعداد زیادی کوئری خواهید داشت که مشکل از همین کوئری ها هست و باید بهینه بشوند.
دوست عزیز میشه لطفا بگین کجای whm باید slow log را فعال کنم ممنون از لطفتون
---------- Post added at 04:30 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
من درفایل my.cnf رو هم slow log کردم اما باز هم تاثیری نداشت
ali2k
January 7th, 2011, 10:50
دوست عزیز میشه لطفا بگین کجای whm باید slow log را فعال کنم ممنون از لطفتون
---------- Post added at 04:30 AM ---------- Previous post was at 03:13 AM ----------
من درفایل my.cnf رو هم slow log کردم اما باز هم تاثیری نداشت
وارد ssh بشوید
فایل /etc/my.cnf
را ویرایش کنید و دستور
را به فایل اضافه کنید توجه کنید اول خط ها # وجود دارد یعنی کامنت یا این دستورات فعال غیر فعال هستند برای فعال شدن # را از اول خط بردارید.
فایل /var/log/mysql-slow.log در سرور شما وجود ندارد پس بسازیدش و بعد chown mysql:mysql تا توسط مای اس کیو ال دردسترس باشد.
عدد 2 یعنی کوئری هایی که بیشتر از 2 ثانیه طول می کشند تا اجرا شوند بطور معمول کوئری در چند صدم ثانیه اجرا می شود.
دستور آخر کوئری هایی را نشان میدهد که ساختار جدول دیتابیس و نوع کوئری بدون استفاده از ایندکس اجرا می شوند که باید اصلاح شوند ولی اول کار این را فعال نکنید فعال کوئری های کند را پیدا کنید که ممکن هست شامل کوئری های بدون ایندکس هم باشد معمولا ...
برای دیدن کوئری های کند بعد از تنظیمات بالا مای اس کیو ال را ری استارت کنید و داخل فایل فوق را ببنید کوئری های کند به این فایل اضافه می شوند...