توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کد نمایش دسته مطلب
bloodthirstyb
August 10th, 2017, 00:51
درود
دوستان من یه دسته دارم با نامک "manba" که دارای چند تا زیر دسته هست.
حالا من یک پست دارم که در دسته manba و زیر دسته "وب هاستینگ تاک" قرار داره و علاوه بر دسته "manba" در دسته های دیگه هم این پست قرار داره.
درخواست من :
من یک کد میخوام که فقط اگر پست زیر دسته manba بود ، زیر دسته همون دسته مادر رو نمایش بده.
برای این که متوجه بشید الان من از کد زیر برای نمایش دسته پست استفاده میکنم
<?php the_category(); ?>
ولی این پست تمام دسته هایی که پست در اون قرار داره رو نشون میده.
در صورتی که من فقط میخوام زیر دسته ، دسته "manba" رو نمایش بده.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
persiandroid
August 10th, 2017, 00:59
درود
دوستان من یه دسته دارم با نامک "manba" که دارای چند تا زیر دسته هست.
حالا من یک پست دارم که در دسته manba و زیر دسته "وب هاستینگ تاک" قرار داره و علاوه بر دسته "manba" در دسته های دیگه هم این پست قرار داره.
درخواست من :
من یک کد میخوام که فقط اگر پست زیر دسته manba بود ، زیر دسته همون دسته مادر رو نمایش بده.
برای این که متوجه بشید الان من از کد زیر برای نمایش دسته پست استفاده میکنم
<?php the_category(); ?>
ولی این پست تمام دسته هایی که پست در اون قرار داره رو نشون میده.
در صورتی که من فقط میخوام زیر دسته ، دسته "manba" رو نمایش بده.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
سلام
بنده متوجه نشدم، اگر میخواهید یک پست در دسته خود نمایش داده شود و در دسته مادر هم نمایش داده شود تیک هر دو را بزنید.
T.Toosi
August 10th, 2017, 01:04
سلام، آیدی category رو پیدا و جایگزین کد زیر کنید :
ممنون کار کرد
ولی بعد از چاپ دسته بندی و بقیه مواردی که توی کد هست دیگه بقیه سایت نشون داده نمیشه
معلوم نیست مشکل از کجاست؟
این هم آدرس سایت
http://khabareparsi.com/test/
البته اینم بگم یه یه متغیر category دیگه به جز اینی که توی کد شما هست هم توی این فایل وجود داره... ممکنه مشکل از اون باشه؟
T.Toosi
August 10th, 2017, 02:14
البته اینم بگم یه یه متغیر category دیگه به جز اینی که توی کد شما هست هم توی این فایل وجود داره... ممکنه مشکل از اون باشه؟
بله امکانش هست، ارور لاگ را نگاه کنید متوجه خواهید شد مشکل از کجاست
bloodthirstyb
August 10th, 2017, 02:23
بله امکانش هست، ارور لاگ را نگاه کنید متوجه خواهید شد مشکل از کجاست
PHP Notice: Undefined index: number in /home/weblians/public_html/khabareparsi.com/test/wp-content/themes/Farhang.1/sidbar/widgets/box-12.php on line 28
PHP Notice: Undefined index: number in /home/weblians/public_html/khabareparsi.com/test/wp-content/themes/Farhang.1/sidbar/widgets/box-12.php on line 28
ببخشید
ارور زیر هم هست
اینو ندیده بودم
PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Term could not be converted to string in /home/weblians/public_html/khabareparsi.com/test/wp-content/themes/Farhang.1/sidbar/widgets/box-12.php on line 67
لاین 67
$my_query = new WP_Query('showposts=6&cat='.$category.'&offset=1');
T.Toosi
August 10th, 2017, 02:47
ببخشید
ارور زیر هم هست
اینو ندیده بودم
PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Term could not be converted to string in /home/weblians/public_html/khabareparsi.com/test/wp-content/themes/Farhang.1/sidbar/widgets/box-12.php on line 67
لاین 67
$my_query = new WP_Query('showposts=6&cat='.$category.'&offset=1');
این، همون اسم ها مثل هم بود ریخته بود بهم (متغیر $category)، یک کد صفحه قبل فرستادم، اسم ها را عوض کردم تست کنید.
bloodthirstyb
August 10th, 2017, 02:49
تست کنید :
<?php
$cats = get_categories( array('parent' => 301) );
foreach($cats as $cat)
{
echo '<p><a href="' . get_category_link( $cat->term_id ) . '" title="' . sprintf( __( "نمایش همه خبر های %s" ), $cat->name ) . '" ' . '>' . $cat->name .'</a> </p>';
}
?>
با این کد درسته
ولی واسه همه مطالب زیر دسته رو چاپ میکنه..درصورتی که اون مطلب اصلا جزو این دسته و زیر دسته نیست
T.Toosi
August 10th, 2017, 02:54
با این کد درسته
ولی واسه همه مطالب زیر دسته رو چاپ میکنه..درصورتی که اون مطلب اصلا جزو این دسته و زیر دسته نیست
شما باید category parent id نوشته را بگیرید داخل یک متغییر بریزید سپس متغیر را جایگزین 301 کنید، در کد بالا همه زیر دسته های موضوع با آیدی 301 را نمایش میدهد.
bloodthirstyb
August 10th, 2017, 02:59
شما باید category parent id نوشته را بگیرید داخل یک متغییر بریزید سپس متغیر را جایگزین 301 کنید، در کد بالا همه زیر دسته های موضوع با آیدی 301 را نمایش میدهد.
ممنون
ممکنه یه راهنمایی کنید که با چه کدی میتونم
category parent id نوشته رو بگیرم؟...من زیاد از php سر در نمیارم...اگه امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
فقط اگه ممکنه یه تیکه بهش اضافه کنید که فقط واسه دسته ۳۰۱ زیر دسته ها نمایش داده بشه.
T.Toosi
August 10th, 2017, 03:43
فقط اگه ممکنه یه تیکه بهش اضافه کنید که فقط واسه دسته ۳۰۱ زیر دسته ها نمایش داده بشه.
اگر بخواید فقط 301 ها را نشان دهد میشود همون کد اول و نیار به دریافت آیدی parent ندارد، فقط 301 بزارید، چون من فکر کردم برای هر نوشته میخواید زیر دسته های موضوع آن نوشته را نمایش دهید. مثلا یک نوشته آیدی موضوع مادر ـش 100 هست شما میخواید زیر دسته های موضوع با آیدی 100 را نشان دهید.