ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت گواهینامه‌های Comodo

mre
August 9th, 2017, 22:08
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگر تاپیک تکراری ایجاد کردم پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم، جستجو کردم نتیجه نگرفتم و برای همین مزاحمتون میشم و ممنون میشم راهنماییم کنید
میخواستم بدونم تفاوت گواهینامه‌های زیر چیه؟ چه مزیت‌ها و برتری‌هایی دارن؟

Comodo Positive SSL
Comodo Essential SSL

ممنون از راهنماییتون
با احترام

persiandroid
August 9th, 2017, 22:18
اگر تاپیک تکراری ایجاد کردم پیشاپیش عذرخواهی می‌کنم، جستجو کردم نتیجه نگرفتم و برای همین مزاحمتون میشم و ممنون میشم راهنماییم کنید

Comodo Positive SSL
Comodo Essential SSL

ممنون از راهنماییتون
با احترام

سلام
به نقل از همکار محترم dataecom (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=37016):
بین گواهینامه هایی که نام برده اید از لحاظ امنیتی و پیچیدگی رمز نگاری گواهینامه های مورد نظر شما به ترتیب قدرتمند به ضعیف تر عبارتند از :
1-Rapid SSL
2-COMODO Essential SSL
3-COMODO Positive SSL
تفاوت در قیمت فقط به دلیل آن است که :
1-شرکت ارائه دهنده به شما کنترل پنل بدهد یا نه(بدلیل تحریم ایران ، داشتن یک کنترل پنل کامل برای SSL بسیار مهم است)
2-شرکت ارائه دهنده بصورت نمایندگی باشد یا مستقیما Partner شرکت های CA باشد

در مورد گواهینامه های Essential و Positive نیز تفاوت عمده در توانایی پشتیبانی از مرورگرهای موبایل برای Essential است .

mre
August 9th, 2017, 22:22
از راهنماییتون ممنونم
منظور از پشتیبانی مرورگرهای موبایل برای Essential چیه؟ یعنی اگر Positive باشه کاربران موبایل به مشکل میخورن؟
با احترام

vpgroup
August 9th, 2017, 22:28
از راهنماییتون ممنونم
منظور از پشتیبانی مرورگرهای موبایل برای Essential چیه؟ یعنی اگر Positive باشه کاربران موبایل به مشکل میخورن؟
با احترام

با سلام و احترام

خیر به مشکل جدی برنمیخورند ولی بهتر است از گواهینامه سری Essential استفاده کنید

موفق باشید

persiandroid
August 9th, 2017, 22:30
از راهنماییتون ممنونم
با احترام

مساله امنیت است، و همانطور که همکار محترم فرمودند بهتر است از Essential استفاده کنید.
موفق باشید

mre
August 9th, 2017, 22:34
ممنون از راهنمایی‌های خوبتون
خیلی لطف کردید
شما جایی رو سراغ دارید که همونطور گفتید برای Essential پنل هم ارائه بده؟
با احترام

vpgroup
August 9th, 2017, 22:41
خیلی لطف کردید
با احترام

عرض ادب مجدد

پیشنهاد شیراز تکنولوژی : http://shiraz.technology

موفق باشید

babakebrahimi
August 10th, 2017, 00:17

Comodo Positive SSL
Comodo Essential SSL

ممنون از راهنماییتون
با احترام
طبق اعلام خود کومودو تفاوت اصلی و قابل توجه اینها در ترافیک سایت هست، گواهینامه پازیتیو برای سایتهای با ترافیک پایین مناسب هستند و بقیه برای سایتهای معمولی به بالا
از بابت امنیت تفاوت خاصی با بقیه نداره

persiandroid
August 10th, 2017, 01:01
خیلی لطف کردید
با احترام

خواهش میکنم
بله اما بهتر است در بخش درخواست های تاپیک درخواستی ارسال کنید، ممکن است برخی از همکاران انجام دهند.

babakebrahimi
August 10th, 2017, 01:03
توضیحات دقیق گواهینامه های پازیتیو در وب سایت رسمی کومودو (وب سایت مخصوص گواهینامه های پازیتیو)

https://www.positivessl.com/positive-ssl-certificate.php?track=8543

T.Toosi
August 10th, 2017, 01:33
سلام، اگر این 2 محصول را کنار هم مقایسه کنیم میبینید تنها تفاوتی که دارند در قیمت و امکان PCI Compliance است، PCI هم یک استاندارد امنیت اطلاعات در کارت های پرداخت است، حالا این استاندارد شامل چند تا الزام میشه که باید پیاده سازی و رعایت شود، حالا اگر شما این Essential را تهیه کنید اطمینان حاصل میکند که سایت شما از استاندار های PCI پیروی میکند.

http://s6.uplod.ir/i/00893/kpyp6tvxxz6c.png