ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اماده بخرم یا خودم جمع کنم؟

it.dadkhah
August 9th, 2017, 19:30
سلام.
تفاوت سرور های یکپارچه ی آماده مثل Hp که توی بازار هست با اینکه خودم مادر برد و رم و سیپیو بگیرم و سر هم کنم در چیه؟
کدومش بهتره به نظرتون؟

persiandroid
August 9th, 2017, 20:02
سلام.
تفاوت سرور های یکپارچه ی آماده مثل Hp که توی بازار هست با اینکه خودم مادر برد و رم و سیپیو بگیرم و سر هم کنم در چیه؟
کدومش بهتره به نظرتون؟

سلام
برای چه استفاده ای نیاز دارید؟

jalaljee
August 9th, 2017, 20:06
اگر از قطعات و سخت افزار سر در میارید بهتر این که خودتون جمع کنید اگر نه آماده بخرید

it.dadkhah
August 9th, 2017, 20:23
سلام
برای چه استفاده ای نیاز دارید؟
یک نرم افزار قراره روش اجرا بشه که تعداد نخ های خیلی زیادی داره

- - - Updated - - -

اگر از قطعات و سخت افزار سر در میارید بهتر این که خودتون جمع کنید اگر نه آماده بخرید
تعداد نخ های برنامه هامون خیلی زیاد قراره باشه.
بهترین سرور را بخوایم بخریم یا جمع کنیم قیمتش چقدر میشه؟

vpgroup
August 9th, 2017, 20:32
سلام.
کدومش بهتره به نظرتون؟

با سلام و احترام

اگر زمینه یادگیری را قبلا طی کردید و در حال حاضر با قطعات و سخت افزار و نرم افزار آشنایی کامل دارید و مسلط هستید بهتر است خودتان سرور را جمع کنید
در غیر این صورت سرور مناسب خریداری کنید

با توجه به سوال شما که چه سروی بهتر است باید عرض کنم انتها ندارد میتوانید بهترین سرور ها را بستگی به بودجه و میزان کارایی و استفاده خودتون خریداری کنید

اگر منابع زیادی مصرف میکنید و نخ های برنامه شما خیلی فشار میاورد بهتر است سروری مناسب تهیه کنید.

موفق باشید

jalaljee
August 9th, 2017, 20:41
بهترین سرور را بخوایم بخریم یا جمع کنیم قیمتش چقدر میشه؟[/quote]

باید اول بودجه مشخص بشه تا بشه سرور آماده یا برای جمع کردن معرفی کرد
برنامه های استفاه می کنید بیشتر گرافیکی یا محاسبه ی یا .... این باید مشخص بشه

persiandroid
August 9th, 2017, 21:09
یک نرم افزار قراره روش اجرا بشه که تعداد نخ های خیلی زیادی داره

- - - Updated - - -

از سرور آماده استفاده نکنید چون منابع کمتری در اختیار شما قرار می دهند و هزینه بیشتری دارد.
چند کلاینت به سرور متصل می شوند و نرم افزار شما در رابطه با چه موضوعی است و چه ورودی و خروجی هایی دارد؟

lemo1996
August 9th, 2017, 21:15
سلام

بنده پیشنهاد میکنم از سرور اماده استفاده کنید

سرور های hp بسیار کیفیت بالایی دارند و هزنیه مناسب

جمع کردن سخت افزار مشکلاتی رو در اینده ممکنه براتون ایجاد کنه .

it.dadkhah
August 12th, 2017, 13:32
با سلام و احترام

اگر زمینه یادگیری را قبلا طی کردید و در حال حاضر با قطعات و سخت افزار و نرم افزار آشنایی کامل دارید و مسلط هستید بهتر است خودتان سرور را جمع کنید
در غیر این صورت سرور مناسب خریداری کنید

با توجه به سوال شما که چه سروی بهتر است باید عرض کنم انتها ندارد میتوانید بهترین سرور ها را بستگی به بودجه و میزان کارایی و استفاده خودتون خریداری کنید

اگر منابع زیادی مصرف میکنید و نخ های برنامه شما خیلی فشار میاورد بهتر است سروری مناسب تهیه کنید.

موفق باشید
من یک سری تحقیقات در مورد سی پی یو ها کردم،
الان سرور ما یک سی پی یوی corei7 3770k داره و معمولا با زیر 30% داره کار می کنه ولی تعداد نخ هاش به 6000 تا می رسه.

- موقع خرید چون تعداد نخ های ما زیاده مهم ترین موردی که باید برای خرید سی پی یو بهش توجه کنیم همین تعداد نخ هاست؟
- با فرض اینکه اطلاعات کافی در مورد سخت افزار داشته باشیم، نوع عملکرد سرور های اماده با سرور های جمع کردنی چه تفاوتی با هم دارند کدوم بهتره؟

سرور های اماده ی موجود هم یک سری چیزهاش مثل سی پی یو و رمش قابل انتخابه و اماده ی اماده نیست

- - - Updated - - -

باید اول بودجه مشخص بشه تا بشه سرور آماده یا برای جمع کردن معرفی کرد
برنامه های استفاه می کنید بیشتر گرافیکی یا محاسبه ی یا .... این باید مشخص بشه[/QUOTE]
برنامه هامون گرافیکی نیستند. محاسباتی هم نیستند (محاسبات ساده دارند و مثلا در حد نرم افزار های مطلب و فتوشاپ و ... نیست). بیشتر با دیتابیس کار می کنه و کلاینت ها را با هم ارتباط میده.
بودجه زیاد مهم نیست. کارایی برامون مهم تره

- - - Updated - - -

از سرور آماده استفاده نکنید چون منابع کمتری در اختیار شما قرار می دهند و هزینه بیشتری دارد.
چند کلاینت به سرور متصل می شوند و نرم افزار شما در رابطه با چه موضوعی است و چه ورودی و خروجی هایی دارد؟
منظورتون از منابع کمتری در اختیارمون می ذاره چیه؟
تعداد کلاینت ها در حال حاضر حدود 2500 کلاینت هست ولی احتمالا در آینده قراره دو برابر بشه.
نرم افزار ما پیام از کلاینت ها دریافت می کنه و یک سری پردازش های ساده روش انجام میده و برای خود کلاینت و بقیه کلاینت ها ارسال میکنه.
سرور ما، سرور یک بازی ساده ی دو بعدی RealTime هستش که پاسخگوئی سرور باید خیلی سریع باشه. برای همین در نرم افزارمون تعداد نخ های زیادی تعریف کردیم که پاسخگوئی با وقفه های کوتاه مواجه نشه

- - - Updated - - -

سلام

بنده پیشنهاد میکنم از سرور اماده استفاده کنید

سرور های hp بسیار کیفیت بالایی دارند و هزنیه مناسب

جمع کردن سخت افزار مشکلاتی رو در اینده ممکنه براتون ایجاد کنه .
منم نظرم سرور های اماده است. چون در 15 سال اخیر هرچه سیستم جمع کردنی دیدم مشکلاتی مثل هنگی و کرش داشتند ولی سیستم های اماده مثل لپ تاپ ها اصلا چنین مشکلاتی را ندارند.