توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دیتا سنتر ها همه روی اتک هستن
ehsankhyr
August 9th, 2017, 14:48
سلام من سرورم از روی پارس آنلاین اومده روی آسیا تک روی جفتشون هم زیر اتک هست
الان دیتا سنتر چی خوبه؟
eslamzadeh
August 9th, 2017, 14:51
الان دیتا سنتر چی خوبه؟
باسلام
چه اتکی؟ داس یا اتک به وب سایت ها؟
negarnovin
August 9th, 2017, 14:54
الان دیتا سنتر چی خوبه؟
حتما سرور شما گیم هستش برای گیم هستش که اتک می زنن اگر گیم باشه هر دیتاسنتری در ایران بری اتک میخوره شما می بایستی فایروال سخت افزاری تهیه کنید که هزینه بالایی دارد روی سرورتون قرار بدید تا جلوی اتک را تا حدودی بگیره
persiandroid
August 9th, 2017, 14:55
الان دیتا سنتر چی خوبه؟
سلام
چه استفاده ای از سرور دارید؟
ehsankhyr
August 17th, 2017, 17:01
باسلام
چه اتکی؟ داس یا اتک به وب سایت ها؟
اتک روی وب سایت ها
delta
August 18th, 2017, 01:21
شما صد تا سرور هم عوض کنی زیر اتکی برادر!! سایتت رو دارند میزنن هاست و دیتاسنتر رو چرا عوض میکنی؟ یه تاپیک بزن دوستان زیادی هستند که کانفیگ سرور میکنند و راهنماییت کنند..
BAMPA
August 18th, 2017, 03:04
همونطور که دوستان گفتند،شما هرجا برید اتک هست ، شما میتونید با کانفیگ وب سرور تا حدودی این اتک رو handle کنید ولی در هر صورت به فایروال سخت افزاری و رول نویسی برای جلوگیری از اتک نیاز دارید که این موردم توی ایران هزینتونو بالا میبره ...
پیشنهاد بنده مهاجرت به یک دیتاسنتر با کیفیت و دارای فایروال سخت افزاری خارجیه.
Genral X2
August 19th, 2017, 20:55
الان دیتا سنتر چی خوبه؟
با سلام اگه سرور گیم دارید که اصلا رو ایران عادیه عادیه :| بهتر با دوستان و رقیبا مدارا کنید که اصلا فایده نداره سرورتون رو با یک سرور مجازی در حد 25-30 تومن در ماه کل سرور شما رو می تونن بزن ، کلا سعی کنید لینوکس کار کنید تا حدی میشه جلو اتک ها رو گرفت یه کم بهتر از ویندوز هست برا ما گیمر ها ثابت شده ، دیتاسنتر هم همون پارس انلاین اگه اتک می خورید بهتره اسیاتک و چندتا از بقیه دیتاسنتر ها اگه اتک بخورید سرور رو می بندن