PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست طریقه پرداخت اسان و مطمئن هزینه ماهانه خرید سرور از هتزنر

havin_20
August 8th, 2017, 18:37
سلام و خسته نباشید عزیزان
من یه سرور از هتزنر المان خریدم
خواستم یکی از دوستان یه راه مطمئن و بی درد سر به من نشون بده که چگونه خودم هر ماه بتونم فاکتورشو پرداخت کنم
ممنون دوستان عزیز

mizban97
August 8th, 2017, 18:39
خواستم یکی از دوستان یه راه مطمئن و بی درد سر به من نشون بده که چگونه خودم هر ماه بتونم فاکتورشو پرداخت کنم
ممنون دوستان عزیز

سلام
از سایت پیمنت 24 استفاده کنید :
http://payment24.ir

bepad
August 8th, 2017, 18:39
سلام

شما میتونید یک اکانت پیپال خریداری کنید یا یک ویزا کارت و با ان به راحتی هزینه های خود را پرداخت کنید در صورت تمایل میتوانید از لینک زیر نسبت به خرید اکانت پیپال اقدام کنید

https://www.paymentstate.com/open-an-account-paypal

یا در صورت نیاز به خرید ویزا کارت از لینک زیر اقدام کنید

https://www.paymentstate.com/buy-visa-virtual-card

با تشکر

persiandroid
August 8th, 2017, 18:44
ممنون دوستان عزیز

سلام
بهترین واسط پرداخت Paymaent24.ir است.
موفق باشید.

havin_20
August 8th, 2017, 18:44
این سایت خیلی درد سر داره
من مشخصاتم تو پنل هتزنر المان ایران ذکر شده اینم نوشته نباید ایران اصلا باشه
تغییر هم که میذم باز ایراد میگیرن
راه دیگه ای نیست؟

bepad
August 8th, 2017, 18:46
راه دیگه ای نیست؟

با سلام

در صورتیکه حتی مشخصات شما ایرانی نیز باشد با ویزا کارت های پیمنت استیت میتونید پرداخت کنید یا اگر نیاز به ویزا کارت ندارید میتوانید سفارش پرداخت با ویزا کارت های ما را ثبت کنید

در حال حاضر پرداخت های زیادی برای دیتاسنتر هتزنر انجام میشود هم با پیپال هم با ویزا کارت

پیمنت استیت :

https://www.paymentstate.com/

با تشکر

persiandroid
August 8th, 2017, 18:50
راه دیگه ای نیست؟

در حساب کاربری هتزنر خود آدرس را کشوری غیر از ایران مانند دبی انتخاب کنید.
مشکلی بابت پرداخت نخواهید داشت، 3 سال است که بنده به همین نحو پرداخت های هتنزنر را از طریق Payment24 پرداخت میکنم و مشکلی نبوده.
موفق باشید

havin_20
August 8th, 2017, 18:50
با سلام

در صورتیکه حتی مشخصات شما ایرانی نیز باشد با ویزا کارت های پیمنت استیت میتونید پرداخت کنید یا اگر نیاز به ویزا کارت ندارید میتوانید سفارش پرداخت با ویزا کارت های ما را ثبت کنید

در حال حاضر پرداخت های زیادی برای دیتاسنتر هتزنر انجام میشود هم با پیپال هم با ویزا کارت

پیمنت استیت :

https://www.paymentstate.com/

با تشکر
مثلا 27.73 یورو باید چقدر بدم؟

bepad
August 8th, 2017, 18:53

با سلام

برای این مبلغ نیاز به پرداخت 131331 تومان میباشد ( پرداخت با پیپال خواهد بود )
جهت محاسبه هزینه کافیست در سایت ثبت نام کنید در ناحیه کاربری به بخش سفارش جدید مراجعه کنید

نرخ یورو پیپال اکنون : 4700 تومان
نرخ دلار پیپال اکنون : 3930 تومان

با تشکر

persiandroid
August 8th, 2017, 18:54

134.906 تومان

havin_20
August 8th, 2017, 18:57
با سلام

برای این مبلغ نیاز به پرداخت 131331 تومان میباشد ( پرداخت با پیپال خواهد بود )
جهت محاسبه هزینه کافیست در سایت ثبت نام کنید در ناحیه کاربری به بخش سفارش جدید مراجعه کنید

نرخ یورو پیپال اکنون : 4700 تومان
نرخ دلار پیپال اکنون : 3930 تومان

با تشکر
شرمنده ایا باید یوزر سورد پنل هم بدم؟
یه کم توضیح بدید داستان چیه چه جوری پرداخت میشه کلا پی پال یا هزینه هتزنر

bepad
August 8th, 2017, 19:04
شرمنده ایا باید یوزر سورد پنل هم بدم؟
یه کم توضیح بدید داستان چیه چه جوری پرداخت میشه کلا پی پال یا هزینه هتزنر

برای پرداخت دو راهکار وجود دارد

1- خودتان از شرکت ما حساب پیپال بنام خودتان یا ویزا کارت بنام خودتان خریداری کنید و توسط خودتان پرداخت کنید و صرفا حساب پیپال خریداری شده یا ویزا کارت خریداری شده را از طریق ما شارژ کنید
2- اگر قصد خرید حساب ندارید و فقط پرداخت میخواهید داشته باشید به صورت معمول باید در یوزرنیم و پسورد اکانت هتزنر خود را در فرم سفارش ما وارد کنید سپس در حین انجام سفارش توسط پیمنت استیت به حساب شما Login کرده و صورت حساب شما پرداخت خواهد شد ( این روال به صورت معمول و کلی برای همه کاربران و همه شرکت ها یکسان است )

در نهایت پیشنهاد میشود جهت دریافت سریعتر پاسخ سوالات خود و در تمام ساعات در سایت عضو شوید و از ناحیه کاربری برای بخش پشتیبانی ما تیکت ثبت کنید همکاران ما در تیم پشتیبانی به صورت 24 ساعت پاسخگو درخواست ها میباشند.

با تشکر

havin_20
August 8th, 2017, 19:05
سلام

شما میتونید یک اکانت پیپال خریداری کنید یا یک ویزا کارت و با ان به راحتی هزینه های خود را پرداخت کنید در صورت تمایل میتوانید از لینک زیر نسبت به خرید اکانت پیپال اقدام کنید

یا در صورت نیاز به خرید ویزا کارت از لینک زیر اقدام کنید

https://www.paymentstate.com/buy-visa-virtual-card

با تشکر
از این دو راه کدومش برای من بهتره؟
بی درد سر تره مطمون تر

bepad
August 8th, 2017, 19:07
از این دو راه کدومش برای من بهتره؟
بی درد سر تره مطمون تر

هر دو مزیت و شرایط خاص خود را دارد اما عموما پیپال از ویزا کارت ارزان تر تمام میشود.
همچنین ویزا کارت را فقط از طریق شرکت صادر کننده میتوانید شارژ کنید اما پیپال را میتوانید از افراد دیگر نیز دلار یا یورو دریافت کنید.

پیشنهاد میشود در صورتیکه هدف شما کارکرد دائم میباشد حساب پیپال ایجاد کنید :

شاد باشید

havin_20
August 8th, 2017, 19:13
هر دو مزیت و شرایط خاص خود را دارد اما عموما پیپال از ویزا کارت ارزان تر تمام میشود.
همچنین ویزا کارت را فقط از طریق شرکت صادر کننده میتوانید شارژ کنید اما پیپال را میتوانید از افراد دیگر نیز دلار یا یورو دریافت کنید.

پیشنهاد میشود در صورتیکه هدف شما کارکرد دائم میباشد حساب پیپال ایجاد کنید :

شاد باشید
اینجا نوشته هزینه باز کردن حساب پی پال 185 هزار تومن هست
ایا این پول هزینه هست یا تو حسابم میمونه می تونم استفاده کنم

- - - Updated - - -

134.906 تومان
شرمنده اول این مبلغ یزنه ولی وقتی ثبت سفارش میزنی مبلغ میشه 139950
جریان چیه

persiandroid
August 8th, 2017, 20:40

- - - Updated - - -

جریان چیه

5,000 تومان از شما کارمزد اخذ میکنند.
همچنین نیاز به افتتاح حساب پی پال نیست، در صفحه سفارش "پرداخت با پی پال" را انتخاب کنید.

havin_20
August 8th, 2017, 21:00
5,000 تومان از شما کارمزد اخذ میکنند.
همچنین نیاز به افتتاح حساب پی پال نیست، در صفحه سفارش "پرداخت با پی پال" را انتخاب کنید.
ایا لازم هست مشخصات کاربریم تو پتل هتزنر هم تغییر بدم؟

persiandroid
August 8th, 2017, 21:08
ایا لازم هست مشخصات کاربریم تو پتل هتزنر هم تغییر بدم؟

خیر نیازی نیست، payment24 شرکت معتبری است و خطری شما را تهدید نمی کند.

rahyarco
August 8th, 2017, 21:37
هتزنر به سورس پرداختی ها حساس هست ، پس بهتر است پرداخت های خود را از سایت معتبر انجام دهید و به خاطر چند هزار تومان ارزان تر سرویس های خود را دچار مشکل نکنید . بیش از 5 سال هست که با payment24 (https://payment24.ir/)پرداختی ها را انجام میدیم و مورد تایید هستند . جهت امنیت خود و جلوگیری از هر گونه مشکل بهتر است پس از ارائه پسورد و انجام پرداخت پسورد پنل خود را تغییر دهید .

bepad
August 8th, 2017, 21:45

- - - Updated - - -

جریان چیه

هزینه 185 هزار تومان هزینه کلی افتتاح حساب پیپال میباشد.
شایان ذکر است شما بدون افتتاح حساب پیپال نیز با مبلغ محاسبه شده در پاسخ های پیشین میتوانید اقدام به پرداخت صورت حساب کنید.

havin_20
August 8th, 2017, 23:01

هرگونه سفارشی که به نوعی با ایران در ارتباط است از طریق پی پال قابل انجام نیست ( به استثنای ثبت نام آزمون های بین المللی تافل/آیلتس )
پرداخت سایت هایی که آدرس پروفایل مشتری ایران باشد و یا هر اطلاعاتی از ایران وجود داشته باشد مثل نام شهر ، استان ، 0098 ، دامنه .ir و کلماتی مانند persia و pars امکان پذیر نمی باشد .

هرگونه سفارشی که به نوعی با ایران در ارتباط است از طریق پی پال قابل انجام نیست ( به استثنای ثبت نام آزمون های بین المللی تافل/آیلتس )
پرداخت سایت هایی که آدرس پروفایل مشتری ایران باشد و یا هر اطلاعاتی از ایران وجود داشته باشد مثل نام شهر ، استان ، 0098 ، دامنه .ir و کلماتی مانند persia و pars امکان پذیر نمی باشد .

این بخشی از قوانین این سایت هست
که گفته پروفایل مشتری نباید توش اسمی از ایران برده شده باشه
پس چطور می فرمائید لازم نیست من مشخصاتم تغییر بدم

persiandroid
August 8th, 2017, 23:13
در حساب کاربری هتزنر خود آدرس را کشوری غیر از ایران مانند دبی انتخاب کنید.
مشکلی بابت پرداخت نخواهید داشت، 3 سال است که بنده به همین نحو پرداخت های هتنزنر را از طریق Payment24 پرداخت میکنم و مشکلی نبوده.
موفق باشید

پست بنده را مجدد مطالعه کنید، بنده خدمت شما عرض کرده بودم میبایست نام کشور خود را به کشوری غیر از ایران مانند دبی تغییر دهید.

و در رابطه با اینکه عرض کردم:
به این منظور بود که وقتی برای پرداخت پی پال یوزر و پسورد حساب کاربری هتزنر خود را به payment24 ارائه می دهید پس از ورود آن ها به حساب کاربری شما و پرداخت، نیازی به تغییر پسورد جهت امنیت نیست چون شرکت payment24 معتبر است و خطری شما را تهدید نمی کند که مورد سوء استفاده از سرور شما قرار گیرد. (شما جهت رفع شبهات پسورد را پس از هر بار پرداخت تغییر دهید)

ertebat7
August 8th, 2017, 23:22

شما اگر نگران یوزرنیم و پسورد خود هستید بهتر است یک حساب پی پال باز کنید
با استفاده از حساب پی پال معتبر میتوانید خودتان شخصا پرداخت ها را انجام دهید
جهت راهنمایی باز کردن حساب یا سوال دیگر در ارتباط باشید
تلگرام : @ertebat7host

mina-exchange
May 22nd, 2018, 16:13
با تکیه بر سابقه درخشان و تخصص ما در ارائه خدمات درگاه‌های بین‌المللی، میتوانید به بازار‌های جهانی‌ راه پیدا کنید و محصولات یا خدمات خود را به خریداران خارجی‌ بفروشید.
*ارائه درگاه پرداخت بین‌المللی روی وبسایت شما
mina-exchange.com (http://mina-exchange.com/)
*فروش محصولات و خدمات شما روی وبسایت ما
mina-eshop.com (http://mina-eshop.com/)

mgp.co.ir
May 23rd, 2018, 10:17
با سلام
در صورتی که مایل باشید و هزینه پرداختی شما در هر مرحله بالای 40 یورو باشد
از طریق حواله سوئیفت مبلغ هزینه سرور شما را پرداخت میکنیم و همچنن هیچ نیازی به اطلاعات کاربری حساب شما نداریم .
( مانند واریز وجه به حساب بانکی در داخل ایران از طریق حواله پایا یا ساتنا )

تلگرام و تماس :
09121532966

Ashkankamangar.ir
May 23rd, 2018, 10:18
ممنون دوستان عزیز
یا با پی پال یا ویزا کارت