توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مالیات درگاه اینترنتی
hassan_shahi
August 8th, 2017, 10:13
سلام به دوستان عزیز
از مالیات تماس گرفتن برای مالیات درگاهی که داریم گفتن تراکنش درگاه رو باید به ما بدید.
به به پرداخت گفتم میگن ما نمیتونیم همچین کاری کنیم.
دوستان کسی به همچین مشکلی برخورده؟
الان درامدمون رو چطور در بیاریم؟
بعد سوال دیگه ای که دارم مالیات رو چطور حساب میکنن؟
persiandroid
August 8th, 2017, 10:50
سلام به دوستان عزیز
از مالیات تماس گرفتن برای مالیات درگاهی که داریم گفتن تراکنش درگاه رو باید به ما بدید.
سلام
درگاه پرداخت اینترنتی موظف به ارائه صورت حساب به شما نمی باشد و یک واسط بین بانک و مشتری های شما است.
برای جمع آوری درآمد میبایست نرم افزار تحت وب و یا در کامپیوتر شخصی داشته باشید. در وب سایت شما پنل برای مشتریان وجود ندارد؟
همچنین محسابه مالیات نرخ مشخص برای هر صنف دارد. کسب و کار شما چه چیزی هست و اینکه درگاه به نام شرکت دریافت شده؟
hiwebpw
August 8th, 2017, 11:09
سلام به دوستان عزیز
پنل پزیرندگان به پرداخت رو دریافت کنید و از داخلش تراکنش های مثلا اگر سالانه رو میخواد سالیانه رو برید داخلش و داخل خود مرورگر اعداد و ارقام و تغییر و پرینت کنید اگر تا الان اظهار نامه نداده باشید و بخواهید مثلا در سال 6 میلیون به حسابتون اومده باشه و حتی اون 6 میلیون برای شما نباشه چون اداره مالیات رک بگم چیزی حالیش نیست و رقمو میبینه اگر اینطور باشه هیچ نباشه 150 ت مالیات میخورید
پس لطفا اعداد رو تغییر بدید این ها هم همون رو میبینند و اطلاعات به پرداخت رو به هیچ وجه برای ورود ارائه نکنید و بگید به پرداخت همین هم به زور دادش
peyman_m
August 8th, 2017, 11:25
طبق قانون مالیات در آمد سالانه تا 15 میلیون تومان از مالیات معاف هست ، حالا نوع کسب کار شما رو نمیدونم چی هست ، اداره مالیات این رو در نظر میگیره که شما از طریق درگاه کالایی رو فروختی و اون پول تمام کمال برای شماست ، اگر دقیق بتونی با پرینت گرفته شده از پنل به پرداخت اون متصدی رو حالی کنید که مثلا من خودکار فروختم که از این خودکار فقط 100 تومنش سود من هست و مابقی نه طبق محاسبه اگر درآمد شما زیر 15 میلیون باشه خود به خود از مالیات معاف هستید .
lemo1996
August 8th, 2017, 11:54
سلام به دوستان عزیز
سلام
برای شرکت ثبتی تماس گرفتن یا فقط بخاطر نماد اعتماد؟
hassan_shahi
August 8th, 2017, 12:18
پنل پزیرندگان به پرداخت رو دریافت کنید و از داخلش تراکنش های مثلا اگر سالانه رو میخواد سالیانه رو برید داخلش و داخل خود مرورگر اعداد و ارقام و تغییر و پرینت کنید اگر تا الان اظهار نامه نداده باشید و بخواهید مثلا در سال 6 میلیون به حسابتون اومده باشه و حتی اون 6 میلیون برای شما نباشه چون اداره مالیات رک بگم چیزی حالیش نیست و رقمو میبینه اگر اینطور باشه هیچ نباشه 150 ت مالیات میخورید
پس لطفا اعداد رو تغییر بدید این ها هم همون رو میبینند و اطلاعات به پرداخت رو به هیچ وجه برای ورود ارائه نکنید و بگید به پرداخت همین هم به زور دادش
درگاه به اسم شرکت نیست به صورت حقیقی ثبت شده واریزی های منم از طریق درگاه نبوده کلا شاید 1میلیون از طریق درگاه پرداخت شده باشه
یکی میگه زیر 20 میلیون اصلا مالیات نداره الانم یکی از دوستان میگه درامد زیر 15 میلیون معاف از مالیاته من به اون شخص گفتم درامد سالیانمون 500 تومنم نمیشه گفت شما بفرستید ما محاسبه میکنیم.
دوستان الان مایی که درامدمون سالیانه زیر 5 میلیونه یعنی تراکنش درگاه زیر 5 میلیونه باید مالیات بدیم یا نه؟؟؟
hiwebpw
August 8th, 2017, 12:29
درگاه به اسم شرکت نیست به صورت حقیقی ثبت شده واریزی های منم از طریق درگاه نبوده کلا شاید 1میلیون از طریق درگاه پرداخت شده باشه
یکی میگه زیر 20 میلیون اصلا مالیات نداره الانم یکی از دوستان میگه درامد زیر 15 میلیون معاف از مالیاته من به اون شخص گفتم درامد سالیانمون 500 تومنم نمیشه گفت شما بفرستید ما محاسبه میکنیم.
دوستان الان مایی که درامدمون سالیانه زیر 5 میلیونه یعنی تراکنش درگاه زیر 5 میلیونه باید مالیات بدیم یا نه؟؟؟
ببینید برای شغل هاستینگ 13 میلیون در سال اونم با شرط ارسال اظهار نامه مالیاتی معاف هستید اگر اظهار نامه ارسال نکردید حتما مشمول هستید
اگر ازتون تراکنش های درگاه رو میخوان شما از به پرداخت پرینت بگیرید نگران نباشید
اگر برای حساب رو میخوان برید از بانک پرینت بگیرید و فتوشاپ کنید ارقام بالا رو اما یک چیز که مهم هستش اینه که شما نباید چیزی رو بیشتر رو کنید و نگران هم نباشید
اگر از درگاه میخوان و درگاهتون زیاد کار نکرده مثلا در سال 1 میلیون هم واریزی نبوده نگران نباشید همون رو پرینت ببگیرید
اگر گفتند حسابتون مثلا 30 میلیون پول اومده و مشتری هستش بگید شاید اصلا من یه حساب به اسم بابام داشته باشم پول هارو داخل اون ریخته باشم و تو کارت خودم تراکنشی نباشه حالا چطور میخواهید برام مالیات بزنید
متقاعد کنید و استرس نداشته باشید
خود بنده حساب شرکتم هم برای درگاه هستش و هم برای شرکت سال 95 شرکت رو زدم سال 91 حساب رو داشتم قرار نیست بگن این پولایی که به حسابت اومده برای شرکته
کلا اگر فعالیتی ندارید درگاه های واسطه استفاده کنید بنده خودم نمادم رو منحل کردم فقط برای این که الکی الکی دارن مالیات برام میبرن
abc500x500
August 8th, 2017, 21:56
از دوستانی که درباره مالیات اطلاع دارند خواهشمندم این پست را نیز پاسخ دهند. مرسی
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189726
maryma443.
January 17th, 2019, 18:07
مالیات 9 درصد محاسبه میشه و نحوه گرفتنتش هم منم نمیدونم ...
nazarkhani
January 17th, 2019, 21:46
کلا پرفتن مالیات ی پرووسه عجیبی هست
اصلا به هاستینگ ها کاری نداشتن تا حالا و ندارن ... واسه اداره مالیات صنف ها و شرکت ها مهمن ... و زیر 30 میلیون هم اصلا کاری ندارن فقط یه زنگ میزنن... اونم شاااید هر 10 سالی