PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پارک دامنه

bartarhostingir
August 7th, 2017, 16:56
با سلام خدمت اساتید محترم

من میخوام یک دامین جدید رو پارک کنم بصورتی که ریدایرکت نشه و زمانی که آدرس دامنه جدید رو میزنم سایت با این آدرس دامنه جدید بازبشه نه ریدایرکت بشه روی دامنه اصلی.
الان پارک کردم ولی ریدایرکت میشه روی دامنه اصلی و توی قسمت Alias و قسمت manage redirect هم disabe رو زدم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم

bartarhostingir
August 8th, 2017, 16:10
اساتید گرامی کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
سپاسگزارم

persiandroid
August 8th, 2017, 16:46
با سلام خدمت اساتید محترم

من میخوام یک دامین جدید رو پارک کنم بصورتی که ریدایرکت نشه و زمانی که آدرس دامنه جدید رو میزنم سایت با این آدرس دامنه جدید بازبشه نه ریدایرکت بشه روی دامنه اصلی.
الان پارک کردم ولی ریدایرکت میشه روی دامنه اصلی و توی قسمت Alias و قسمت manage redirect هم disabe رو زدم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چیکار کنم

اساتید گرامی کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟
سپاسگزارم

سلام
اشتباه انجام می دهید.
در صورتی می خواهید برای شما انجام دهیم، دسترسی هاست را برای بنده از طریق پیام خصوصی و یا تلگرام زیر ارسال بفرمایید:
@jam26269
09205100353

gharibion
August 9th, 2017, 00:46
سلام ,
در صورتی که مشکل شما همچنان حل نشده , در ارتباط باشید .
با احترام

bartarhostingir
August 10th, 2017, 20:30
درود . چون هاست مال یکی از دوستان هست اجازه ندارم دسترسی بدم اگر لطف بفرمایین بگین چکار کنم ممنون میشم ازتون بزرگوار

persiandroid
August 10th, 2017, 21:29
درود . چون هاست مال یکی از دوستان هست اجازه ندارم دسترسی بدم اگر لطف بفرمایین بگین چکار کنم ممنون میشم ازتون بزرگوار

از آموزش در لینک زیر استفاده کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=119636

TheHost
August 10th, 2017, 22:15
توضیحات شما برای حل کردن مشکل شما کافی نیست.
اما ظاهرا مشکل به cms شما مربوط میشود.
از مدیریت محتوا استفاده میکنید ؟ (کدام cms ؟)

bartarhostingir
August 11th, 2017, 23:49
توضیح کامل مشکل:
من یک دامنه جدید گرفتم و ابتدا ریدایرکت کردم به دامنه سایت اصلی ولی دوستی که صاحب سایت هستن خواستن تبلیغات گوگل داشته باشن و گفتن آدرس جدید باید پارک بشه منم ریدارکت رو پاک کردم و اومدم پارک زدم ولی باز وقتی آدرس جدید رو وارد میکنیم جای اینکه اسم بمونه و محتوای سایت باز بشه ریدارکت میشه روی سایت اصلی(که مشکل ما همینه)
Cms هم وردپرس هست هاست هم cpanel

jamal
August 20th, 2017, 16:49
به نظر میاد که توی نسخه های جدید cPanel چیزی که شما میخاید اجرایی نشه!

ما هم چند بار تلاش کردیم که دامنه از روش Alias به یک هاست اضافه بشه. اما به دامنۀ اصلی ارجاع داده نشه!

اما احتمالاً این قابلیت حذف شده!