توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد کپچا در قسمت کلاینت whmcs
dollar
August 5th, 2017, 17:07
با سلام
من نیاز به یک برنامه نویس یا ماژولی دارم که در قسمت لوگین کلاینت clientarea.php کد کپچا گوگل قرار بگیره .
چون مدتی است سایتم در این قسمت مورد حمله قرار میگیره و گویا یک روبوت هست و باعث میشه cpu درگیر بشه و چندین بار تا به حال اکانتم هاستینگم بسته شده . برای جلوگیری از این کار میخوام کد کپچا داشته باشه که روبوت ها نتونن کاری کنن. و البته در قسمت ماژول ها نتونستم چیزی پیدا کنم براش.
از دوستان اگر کسی انجام میده یا پلاگینی whmcs برای این مورد سراغ داره اطلاع بده.
با تشکر
OmizbanCo
August 5th, 2017, 18:03
با سلام
من نیاز به یک برنامه نویس یا ماژولی دارم که در قسمت لوگین کلاینت clientarea.php کد کپچا گوگل قرار بگیره .
چون مدتی است سایتم در این قسمت مورد حمله قرار میگیره و گویا یک روبوت هست و باعث میشه cpu درگیر بشه و چندین بار تا به حال اکانتم هاستینگم بسته شده . برای جلوگیری از این کار میخوام کد کپچا داشته باشه که روبوت ها نتونن کاری کنن. و البته در قسمت ماژول ها نتونستم چیزی پیدا کنم براش.
از دوستان اگر کسی انجام میده یا پلاگینی whmcs برای این مورد سراغ داره اطلاع بده.
با تشکر
درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
قابل انجام هستش
تلگرام OmizbanCo
persiandroid
August 5th, 2017, 18:15
با سلام
با تشکر
سلام، قابل انجام است، با ما در ارتباط باشید.
تلگرام: @jam26269
09205100353
تاجاییکه بنده اطلاع دارم خود whmcs این امکان رو داره
OmizbanCo
August 5th, 2017, 19:04
تاجاییکه بنده اطلاع دارم خود whmcs این امکان رو داره
درود
تا جایی هم که اطلاع ندارید خود whmcs برای فرم ورود نداره
موفق و پیروز باشید
babakebrahimi
August 5th, 2017, 19:12
درود
تا جایی هم که اطلاع ندارید خود whmcs برای فرم ورود نداره
موفق و پیروز باشیدآفرین به ادب و معرفت و اخلاق حرفه ای شما و طرز حرف زدن با یک همکار!
OmizbanCo
August 6th, 2017, 07:50
آفرین به ادب و معرفت و اخلاق حرفه ای شما و طرز حرف زدن با یک همکار!
درود
بنده توهینی نکردم ! در کمال ادب و احترام توضیح دادم براتون
موفق باشید
babakebrahimi
August 6th, 2017, 10:09
درود
بنده توهینی نکردم ! در کمال ادب و احترام توضیح دادم براتون
موفق باشیدقرار هم نیست توهین کنیم یا فحش بدیم!
همین که به یک همکار بگی نمیدونی بی ادبی هست
به همکار نمیگن نمیدونی، میگن من فلان جور میدونم
dollar
August 6th, 2017, 10:12
با تشکر از پاسخ همه دوستان
خود whmcs کد کپچا داره ولی برای فرم تماس با ما هست . ولی برای فرم لوگین نداره .
- - - Updated - - -
سلام.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188628
این ماژول را با تخفیف چقدر میدین؟ تست شده هست؟ از نظر باگ و مسایل امنیت اینا تست شده ...؟