PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری در whmcs

avalmizban
August 5th, 2017, 10:01
سلام وقت بخیر
وقتی داخل هاست پکیج میسازم پهنای باند که نامحدود میزنم بعد در قسمت whmcs قسمت ماژول که اتصال خودکار میزنم پکیج رو انتخاب میکنم نمایش داده نمیشه و در نمایندگی هم در جایی که هاست میشه ساخت وقتی پکیج رو میخوام انتخاب کنم انتخاب نمیشه این مشکل در نامحدود زدن پهنای باند به وجود میاد

لطفا راهنمایی کنید

هاست 97
August 5th, 2017, 10:10
نمایندگی حجمی دارید و امکان ست کردن پهنای باند نامحدود را ندارید

avalmizban
August 5th, 2017, 10:48
ببخشید مشکل چطور حل میشود؟

- - - Updated - - -

وقتی پکیج رو میخواهم ایجاد کنم پهنای باند مثلا 100 مگ میزنم و بعد وقتی میخواهم هاست ایجاد کنم توی قسمت انتخاب پکیج نشون داده میشه

اما وقتی پکیج که میسازم و پهنای باند نامحدود میزنم و بعد هاست ایجاد میکنم و در قسمت انتخاب پکیج نمایش داده نمیشه

چطور حل میشود؟

راهنمایی کنید

persiandroid
August 5th, 2017, 10:50
ببخشید مشکل چطور حل میشود؟

سلام، از جایی که نمایندگی تهیه کردید میبایست سوال کنید.

avalmizban
August 5th, 2017, 10:55
سلام، از جایی که نمایندگی تهیه کردید میبایست سوال کنید.

شما راهنمایی کنید باید چیکار انجام بدم

persiandroid
August 5th, 2017, 10:59
شما راهنمایی کنید باید چیکار انجام بدم

عرض کردم، تشریف ببرید پشتیبانی محلی که نمایندگی تهیه کردید، تیکت ارسال کنید و مشکل را شرح دهید.

avalmizban
August 5th, 2017, 10:59
بنده هم عرض کردم که شما کمک کنید

persiandroid
August 5th, 2017, 11:08
بنده هم عرض کردم که شما کمک کنید

همانطور که همکار محترم فرمودند شما نمایندگی حجمی دریافت کردید و امکان ارائه هاست نامحدود به مشتریان خود نخواهید داشت.
ظاهرا مجدد متوجه عرض بنده نشدید، و موضوع چیز دیگری است.بنابراین صبر کنید همکار دیگری شما را راهنمایی کنند.

avalmizban
August 5th, 2017, 11:17
دوستان چطور میشه هاست نامحدود ارائه داد چطوری مشکل پهنای باند را حل کنم؟

راهنمایی کنید باتشکر مرسی

- - - Updated - - -

دوستان لطفا بگید چطوری رفعش کنم درستش کنم

javad159
August 5th, 2017, 11:31
دوستان چطور میشه هاست نامحدود ارائه داد چطوری مشکل پهنای باند را حل کنم؟

راهنمایی کنید باتشکر مرسی

- - - Updated - - -

دوستان لطفا بگید چطوری رفعش کنم درستش کنم

سلام

دوست عزیز با راهنمایی این مشکل حل نمیشود وقتی از سوی سرویس دهنده ی شما محدودیت اعمال شده است .
به همین دلیل است دوستان عرض کردند که باید با پشتیبانی مورد نظر ارتباط برقرار کنید و درخواست خود را در این مورد با آنها در میان بگذارید تا محدودیت را برداشته و در نهایت بتوانید سرویس نامحدود ایجاد فرمایید .
تا زمانی که سرویس شما محدود میباشد به هیچ شکل نمیتوانید سرویس نامحدود ارائه نمایید .
با پشتیبانی خود تماس گرفته و در این مورد سوال بفرمایید که محدودیت شما چقدر می باشد و امکان نامحدود سازی پکیج شما وجود دارد یا خیر .

موفق و پیروز باشید