توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل تاییدیه پرداخت
oscarman
August 5th, 2017, 03:56
سلام دوستان
بعد از این که کاربرها فاکتور را پرداخت می کنن ایمیل تاییدیه پرداخت براشون ارسال نمی شه این را چطوری باید درستش کنم؟
ایمیل های ثبت سفارش و تایید سفارش ارسال می شن ولی بعد از پرداخت وقتی مشتری روی محصول کلیک می کنه این پیام را نشون می ده که سفارش باید توسط ادمین تایید بشه
javad159
August 5th, 2017, 09:41
سلام دوستان
بعد از این که کاربرها فاکتور را پرداخت می کنن ایمیل تاییدیه پرداخت براشون ارسال نمی شه این را چطوری باید درستش کنم؟
ایمیل های ثبت سفارش و تایید سفارش ارسال می شن ولی بعد از پرداخت وقتی مشتری روی محصول کلیک می کنه این پیام را نشون می ده که سفارش باید توسط ادمین تایید بشه
سلام و احترام
ابتدا برای فعال سازی و تحویل فوری بعد از پرداخت از قسمت محصولات ،محصولاتی که اضافه کرده اید را ویرایش کنید و در تب تنظیمات افزونه "ساخت خودکار و تحويل بعد از سفارش" را انتخاب و ذخیره فرمایید .
جهت ارسال ایمیل مشخصات سرویس تهیه شده هم در هر محصول ویرایش شده از قسمت مشخصات "ايميل خوش آمد گويي" را برای هاستینگ بر روی "Hosting Account Welcome Email" و برای ریسلر بر روی "Reseller Account Welcome Email" و برای سرور مجازی و اختصاصی بر روی "Dedicated/VPS Server Welcome Email" قرار دهید .
oscarman
August 5th, 2017, 11:19
سلام و احترام
ابتدا برای فعال سازی و تحویل فوری بعد از پرداخت از قسمت محصولات ،محصولاتی که اضافه کرده اید را ویرایش کنید و در تب تنظیمات افزونه "ساخت خودکار و تحويل بعد از سفارش" را انتخاب و ذخیره فرمایید .
جهت ارسال ایمیل مشخصات سرویس تهیه شده هم در هر محصول ویرایش شده از قسمت مشخصات "ايميل خوش آمد گويي" را برای هاستینگ بر روی "Hosting Account Welcome Email" و برای ریسلر بر روی "Reseller Account Welcome Email" و برای سرور مجازی و اختصاصی بر روی "Dedicated/VPS Server Welcome Email" قرار دهید .
جناب منظور من این نبود.... سیستم ایمیل های دیگه را ارسال می کنه فقط بعد از پرداخت فاکتور توسط کاربر ایمیل تاییده پرداخت را ارسال نمی کنه
وقتی کاربری پرداخت انجام می ده بعد از پرداخت با شکلی شبیه زیر مواجه می شه
http://uupload.ir/files/29ts_snap6662.jpg (http://uupload.ir/)
چطوری می تونم این فرایند را اتوماتیک کنم؟ یعنی بالافاصله بعد از پرداخت سرویس فعال بشه
اون گزینه ای که شما گفتید توی گزینه ها وجود نداره من از whmcs نسخه 7.2.2 استفاده می کنمl
توی بخش محصولات تب ماژول ها فقط چهار گزینه هست
1 - راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش
2- بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود
3 - بعد از قبول کردن یک سفارش معلق به صورت دستی، محصول خودکار راه اندازی شود
4 - محصول به صورت اتوماتیک راه اندازی نشود
من خودم گزینه 2 را انتخاب کردم ولی کار نمی کنه کدوم گزینه را باید انتخاب کنم؟
javad159
August 5th, 2017, 11:25
جناب منظور من این نبود.... سیستم ایمیل های دیگه را ارسال می کنه فقط بعد از پرداخت فاکتور توسط کاربر ایمیل تاییده پرداخت را ارسال نمی کنه
وقتی کاربری پرداخت انجام می ده بعد از پرداخت با شکلی شبیه زیر مواجه می شه
http://uupload.ir/files/29ts_snap6662.jpg (http://uupload.ir/)
چطوری می تونم این فرایند را اتوماتیک کنم؟ یعنی بالافاصله بعد از پرداخت سرویس فعال بشه
اون گزینه ای که شما گفتید توی گزینه ها وجود نداره من از whmcs نسخه 7.2.2 استفاده می کنمl
توی بخش محصولات تب ماژول ها فقط چهار گزینه هست
1 - راه اندازی فوری سفارش پس از ارسال سفارش
2- بعد از دریافت اولین پرداخت محصول راه اندازی شود
3 - بعد از قبول کردن یک سفارش معلق به صورت دستی، محصول خودکار راه اندازی شود
4 - محصول به صورت اتوماتیک راه اندازی نشود
من خودم گزینه 2 را انتخاب کردم ولی کار نمی کنه کدوم گزینه را باید انتخاب کنم؟
سلام
گزینه ی دوم درسته که انتخاب کردید
دوست عزیز ایمیل تایید پرداخت را ارسال نمیکند برای مشتری یا ایمیل مشخصات سرویس ؟
اگه این دو نوع ایمیل برای مشتری ارسال نمی شود باید اتصال whmcs به سرور خود را بررسی کنید .
در صورت تمایل دسترسی ارسال فرمایید بررسی شود
oscarman
August 5th, 2017, 20:57
سلام
گزینه ی دوم درسته که انتخاب کردید
دوست عزیز ایمیل تایید پرداخت را ارسال نمیکند برای مشتری یا ایمیل مشخصات سرویس ؟
اگه این دو نوع ایمیل برای مشتری ارسال نمی شود باید اتصال whmcs به سرور خود را بررسی کنید .
در صورت تمایل دسترسی ارسال فرمایید بررسی شود
ایمیل تاییده پرداخت را ارسال نمی کنه
مساله اینجاست این سرویسی که ارائه می کنم سرویس هاستینگ نیست فقط سرویس vps ویندوز عادیه که نیازی به ارسال اطلاعات به صورت اتوماتیک نداره یعنی بعد از این که کاربر پرداخت انجام داد و ایمیل تاییده پرداخت براش رفت می شه به صورت دستی از طریق تیکت مدیریت اطلاعت حساب را براش فرستاد
آیا لازمه vps ( با نسخه ویندوز سرور) که فقط برای کار آپلود و دانلود استفاده می شن ( نه برای هاستینگ سایت) اینها هم اطلاعات سرورشون وصل بشه به whmcs?
javad159
August 5th, 2017, 21:22
ایمیل تاییده پرداخت را ارسال نمی کنه
مساله اینجاست این سرویسی که ارائه می کنم سرویس هاستینگ نیست فقط سرویس vps ویندوز عادیه که نیازی به ارسال اطلاعات به صورت اتوماتیک نداره یعنی بعد از این که کاربر پرداخت انجام داد و ایمیل تاییده پرداخت براش رفت می شه به صورت دستی از طریق تیکت مدیریت اطلاعت حساب را براش فرستاد
آیا لازمه vps ( با نسخه ویندوز سرور) که فقط برای کار آپلود و دانلود استفاده می شن ( نه برای هاستینگ سایت) اینها هم اطلاعات سرورشون وصل بشه به whmcs?
سلام و احترام
بله دوست عزیز باید اتصال انجام شود و تنظیمات ماژول مختص به آن سرویس هم به درستی انجام شود
بنده با این سرویسی که فرمودید کار نکرده ام ولی اگر ماژول را درست انتخاب کرده باشین فیلدهای مورد نیاز را برایتان نمایش خواهد داد و در صورتی که آن 4 گزینه برای تحویل را داشته باشد یعنی سرور باید متصل شود تا ساخته شود و تحویل داده شود ،و طبیعی است وقتی محصول ارور دریافت کند و ایجاد نشود اطلاعاتی هم ارسال نشود .
این مورد را بررسی فرمایید انشاالله حل خواهد شد .
vpgroup
August 5th, 2017, 22:16
با سلام و احترام
بررسی بفرمائید تیبل ایمیل به صورت کامل میباشد. همچنین بخش "تنظیمات> ایمیل های من" بررسی بفرمائید تمپلت مربوطه موجود باشد
موفق باشید
oscarman
August 6th, 2017, 01:20
با سلام و احترام
بررسی بفرمائید تیبل ایمیل به صورت کامل میباشد. همچنین بخش "تنظیمات> ایمیل های من" بررسی بفرمائید تمپلت مربوطه موجود باشد
موفق باشید
جناب چیزی به اسم ایمیل های من تو بخش تنظیمات نیست فقط یک بخش هست به اسم قالب های ایمیل
که تو اون بخش قالبی به اسم invoice payment confirmation هست من این قالبم مثل بقیه قالب ها فارسی کردم
بقیه هیچ مشکلی ندارن ارسال می شن ولی بعد از این که این یکی را فارسی کردم دیگه ارسال نمی شه البته فکر نمی کنم به خاطر این باشه چون کلا" سفارش ها بعد از پرداخت می رن تو حالت معلق به خاطر اینه که ایمیل تایید را نمی فرسته
- - - Updated - - -
سلام و احترام
بله دوست عزیز باید اتصال انجام شود و تنظیمات ماژول مختص به آن سرویس هم به درستی انجام شود
بنده با این سرویسی که فرمودید کار نکرده ام ولی اگر ماژول را درست انتخاب کرده باشین فیلدهای مورد نیاز را برایتان نمایش خواهد داد و در صورتی که آن 4 گزینه برای تحویل را داشته باشد یعنی سرور باید متصل شود تا ساخته شود و تحویل داده شود ،و طبیعی است وقتی محصول ارور دریافت کند و ایجاد نشود اطلاعاتی هم ارسال نشود .
این مورد را بررسی فرمایید انشاالله حل خواهد شد .
من سرور هم به یکی از محصولات وصل کردم بعد از پرداخت ایمیل welcome را فرستاد ولی هنوز ایمیل تاییده پرداخت را نفرستاد
برای vps های ویندوز کدوم ماژول را باید انتخاب کرد؟