PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی هاست

avalmizban
August 4th, 2017, 17:01
سلام وقت بخیر همکاران و اساتید محترم انجمن وب هاستینگ تالک

بنده میخواهم سایت هاستینگ راه اندازی کنم فقط هزینه نصب و کانفینگ WHMCS بودجه دارم

اما هزینه نمایندگی را نداریم اگر کسانی که برای شروع اول کار بنده یک نمایندگی هاست ارائه میدهند( طی 1 هفته هزینه واریز میشود )

اطلاع بدهند

برای جزئیات بیشتر به پیوی تلگرام بنده در تماس باشید

@avalmizban

Hi Data
August 4th, 2017, 17:03
با سلام و احترام،

سرویس درخواستی مورد نظر بدون مشکل قابل ارائه است:

سرویس نمایندگی هاست cPanel معمولی: https://hidata.org/normal-host-reseller (https://hidata.org/normal-host-reseller/)

سرویس نمایندگی هاست cPanel پربازدید: https://hidata.org/professional-host-reseller (https://hidata.org/professional-host-reseller/)

- میزبانی بر روی هاردهای پرسرعت SSD
- استفاده از رم های سری جدید DDR4
- استفاده از سیستم عامل ابری CloudLinux
- وب سرور پرقدرت Litespeed + LSCache
- ارائه SSL رایگان بر روی سرویس
- ارائه DNS اختصاصی
- شبکه مجهز به DDOS Protection
- امکان تنظیم نسخه PHP از 5.3 تا 7.1
- امکان تنظیم Cloudflare در کنترل پنل
- بکاپ گیری هفتگی و ماهانه

avalmizban
August 4th, 2017, 17:04
با سلام و احترام،

سرویس درخواستی مورد نظر بدون مشکل قابل ارائه است:

سرویس نمایندگی هاست cPanel معمولی: https://hidata.org/normal-host-reseller (https://hidata.org/normal-host-reseller/)

سرویس نمایندگی هاست cPanel پربازدید: https://hidata.org/professional-host-reseller (https://hidata.org/professional-host-reseller/)

- میزبانی بر روی هاردهای پرسرعت SSD
- استفاده از رم های سری جدید DDR4
- استفاده از سیستم عامل ابری CloudLinux
- وب سرور پرقدرت Litespeed + LSCache
- ارائه SSL رایگان بر روی سرویس
- ارائه DNS اختصاصی
- شبکه مجهز به DDOS Protection
- امکان تنظیم نسخه PHP از 5.3 تا 7.1
- امکان تنظیم Cloudflare در کنترل پنل
- بکاپ گیری هفتگی و ماهانه

برای شروع اول کار نیاز دارم و هزینه اولیه ندارم اگر بدون هزینه اولیه ارائه میدید اطلاع بدین

aligoli
August 4th, 2017, 17:07

بنده میخواهم سایت هاستینگ راه اندازی کنم فقط هزینه نصب و کانفینگ WHMCS بودجه دارم

اما هزینه نمایندگی را نداریم اگر کسانی که برای شروع اول کار بنده یک نمایندگی هاست ارائه میدهند( طی 1 هفته هزینه واریز میشود )

اطلاع بدهند

@avalmizban

بررسی بفرمایید.
https://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=15

تلگرام : @a_aligoli

Reza G
August 4th, 2017, 17:08
آقای نورانی شما که تا دیروز 70 هزار تومان پول داشتید برای تهیه نمایندگی؟ :|

avalmizban
August 4th, 2017, 17:10
آقای نورانی شما که تا دیروز 70 هزار تومان پول داشتید برای تهیه نمایندگی؟ :|
اشتباه گرفتی عزیز

- - - Updated - - -

ای بابا خسته شدم یک ادم با معرفت پیدا نمیشه به بنده یک نمایندگی هاست بدهد؟

- - - Updated - - -

چرا خسیس بازی درمیارید مگه یک نمایندگی هاست بدین چی میشه

aligoli
August 4th, 2017, 17:30
همکاران توجه داشته باشید :

http://uupload.ir/files/63e_1.jpg

avalmizban
August 4th, 2017, 17:36
میگه بیا رایگان بهت میدم بعد حرفشو عوض میکنه دبه درمیاره

javad159
August 4th, 2017, 17:51
سلام

خب دوست عزیز شما مگه نمیگید 1 هفته ی دیگه پول میاد دستتون ؟
همون 1 هفته ی دیگه برای خرید اقدام کنید دیگه !
برای نصب و کانفیگ whmcs چقدر بودجه دارید ؟

vpgroup
August 4th, 2017, 17:55
با سلام و احترام

بله صحبت های جناب علیگلی تائید میشود. ایشون نه خریدارند نه چیز دیگر

دوستان لطف کنید آفر به این شخص ندهید. ممنونم از همگی

موفق باشید

dizaji_saeed
August 4th, 2017, 17:57
سلام و روز جمعه همگی بخیر

گویا ایشون سایر همکاران رو هم مورد لطف خودشون قرار دادن.

https://www.uplooder.net/img/image/66/f9056c2667db321313600e8ea7df634d/1.jpg

javad159
August 4th, 2017, 18:00
سلام و روز جمعه همگی بخیر

گویا ایشون سایر همکاران رو هم مورد لطف خودشون دادن.

https://www.uplooder.net/img/image/66/f9056c2667db321313600e8ea7df634d/1.jpg

عجب !!
مدیران عزیز نظارت دارن ؟

kiavaco
August 4th, 2017, 18:05
متاسفانه باید میزبان های عزیز تشخیص بدن که فردی به این صورت در انجمن هست قاعدتا سرویس میخواد برای یک هفته و به قول خودشون شاید هفته اینده بیاید برای پرداخت بنابراین به نظرم نباید میزبان ها اقدام به ارائه افر کنند وقتی از طرز صحبت معلومه ایشون چه کسی هستن

tebyanhosting
August 4th, 2017, 18:11
همکاران عزیز ایشون کاملا همه میدونن که جدیدا دامین خریداری کردنن و نمایندگی از یک سرویس گرفتن که فهمیدن ایشون کی هستن سریعا سایت ایشون رو ساسپند کردن
ایشن با اسم جعلی یاسین احمدی با ایمیلی که در تصویر میبینید اقدام میکنن به سفارش ( بدون پرداخت هزینه ) ایشون همون نورانی هست دامین جدید ایشون هم اول میزبان هست
36466

yasserhost
August 4th, 2017, 18:13

بنده میخواهم سایت هاستینگ راه اندازی کنم فقط هزینه نصب و کانفینگ whmcs بودجه دارم

اطلاع بدهند

@avalmizban

سلام و احترام من بهت گفتم تا ابد نمیزارم هیچ یک از همکاران بهت سرویس بدن!
دیگه هاستینگ برای شما شده مثل سایت موزیک ! حاجی مسئولیت داره فردا کی میخواد جواب مشتریات رو بده؟ dns بلد نیستی ست کنی ! میخوام پشتیبانی هاستینگ بدی ؟

از مدیران تقاضا داریم ایشون رو اخراج کنید ما یک یوزر داریم مارو مولتی یوزر حساب میکنید. ایشون 4 تا یوزر فعال دارن ! کسی بهشون رسیدگی نمیکنه.

javad159
August 4th, 2017, 18:19
سلام

اطلاعاتشون رو بذارید توی سیستم مسدود بشن
ای پی و ...

و یه سوال این آقای نورانی کی هستن و چیکار کردن ؟چند وقته اسمشون رو زیاد میبینم ولی در جریان نیستم چی شده ؟

aligoli
August 4th, 2017, 18:24
همکاران عزیز ایشون کاملا همه میدونن که جدیدا دامین خریداری کردنن و نمایندگی از یک سرویس گرفتن که فهمیدن ایشون کی هستن سریعا سایت ایشون رو ساسپند کردن
ایشن با اسم جعلی یاسین احمدی با ایمیلی که در تصویر میبینید اقدام میکنن به سفارش ( بدون پرداخت هزینه ) ایشون همون نورانی هست دامین جدید ایشون هم اول میزبان هست
36466

مشخصات کاملا فیک هست.
در هر سایت با همین اسم و فامیلی و شهر ثبت نام میکنند اما شماره تلفنشون رو تغییر میدند.
برای مثال در سایت ما از این شماره استفاده کردند.
02165879023

armin.rf
August 4th, 2017, 18:24
لطفا تشریف بیارید تلگرام برای دریافت

@emad0010

ببینیم ما رو هم مورد لطف فحش هاتون میتونید قرار بدید
ویس های ساعت 5 صبحتون رو پابلیک کنیم ؟:))

almandata
August 4th, 2017, 18:25
سلام

ای پی و ...

و یه سوال این آقای نورانی کی هستن و چیکار کردن ؟چند وقته اسمشون رو زیاد میبینم ولی در جریان نیستم چی شده ؟
با اکثر همکارا حرف میزنن و همیشه هفته اینده پول دستشون میادش

اما خب پول دست سرویس دهنده نمیادش :d فوش میده و بعد بلاک

کارت ملی خودشم میده همیشه :|

tebyanhosting
August 4th, 2017, 18:33
سلام

ای پی و ...

برای اشنایی باهاشون کار خاصی احتیاج نیست انجام بدید فقط توی یکی از تاپیک های درخواستی که میده افر بده میاد خودش تلگرام انوقت متوجه میشید

javad159
August 4th, 2017, 18:34
با اکثر همکارا حرف میزنن و همیشه هفته اینده پول دستشون میادش

اما خب پول دست سرویس دهنده نمیادش :d فوش میده و بعد بلاک

کارت ملی خودشم میده همیشه :|

سلام

واقعا آدم میمونه چی بگه
ازین دسته آدمها زیادن و همکاران زیاد صبور هستن و مودب ،با هرکی باید مثل خودشون بود .
همین پیام هایی که شات گرفتن دوستان میتونن قانونی پیگیری کنن .

- - - Updated - - -

برای اشنایی باهاشون کار خاصی احتیاج نیست انجام بدید فقط توی یکی از تاپیک های درخواستی که میده افر بده میاد خودش تلگرام انوقت متوجه میشید

سلام

والا ما از مازندران هستیم :67:
با بی ادب ها مودب رفتار نمیکنیم و صبور هم نیستیم
اگه جای دوستان هم بودیم قانونی پیگیر این موضوع میشدیم تا درسی برای امثال ایشون بشه و دیگه ازین کارا نکنن .

persiandroid
August 4th, 2017, 18:40
یوزر ایشان کاملا فیک است و شخصیت مجهول!
ارائه سرویس به چنین شخصی (آن هم بدون پرداخت وجه) اشتباه بزرگی هست.
امیدوارم همکاران بیشتر مراقب چنین افرادی باشند و یا حداقل از مشتریانی که نمایندگی تهیه میکنند کپی مدارک شناسایی دریافت کنند.

meysam021
August 4th, 2017, 18:46
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بذارید یک شرح حال از این اقای نورانی عزیز بگم که دیگه خلقیات ایشون از برادر خودم بیشتر دستم اومده

ایشون همیشه درخواست سرویس میکنند و همیشه و همیشه 1 هفته دیگه قصد پرداخت دارند ( نه 6 روز دیگه نه دو هفته دیگه ) فقط یک هفته دیگه

همیشه بعد از این که کسی بهشون سرویس نمیده فحش ارسال میکنند

مورد بعدی ایشون همیشه در پست اول که دیگه کل انجمن پستای نورانی رو میشناسن میگه نه اقا نورانی کیه..... و بعد میگه ترو خدا به من سرویس بدید....

مورد بعدی ایشون یک فرد زیر 16 سال میباشند ( اسم و فامیل پدر ایشون رو هم دارم)

و یک مورد بعدی که بسیار مورد مهمی هستش رسیدگی ضعیف مدیران به این فرد و اخطار برای افرادی که زیر پست ایشون متنی قرار میدند ( به جای بلاک ایشون)

مفتخریم اقای نوروانی با شما آشنا شدیم خداوکیلی آدم این طوری ندیده بودم خوش حالم با شما آشنا شدم :))))))

vpgroup
August 4th, 2017, 19:20
سلام

والا ما از مازندران هستیم :67:
با بی ادب ها مودب رفتار نمیکنیم و صبور هم نیستیم
اگه جای دوستان هم بودیم قانونی پیگیر این موضوع میشدیم تا درسی برای امثال ایشون بشه و دیگه ازین کارا نکنن .

با سلام و احترام

الان مثل سرگرمی شده !!! اگر میخواهید راحت باشید از دست این شخص، توصیه میکنم آنتی نورانی نصب کنید :)):))

موفق باشید

javad159
August 4th, 2017, 19:31
با سلام و احترام

الان مثل سرگرمی شده !!! اگر میخواهید راحت باشید از دست این شخص، توصیه میکنم آنتی نورانی نصب کنید :)):))

موفق باشید

سلام و احترام

عرض کردم که چون همکارا زیاد صبور و مودب رفتار میکنن بخاطر همین این موارد داره زیاد میشه

:))

yasinjafari
August 4th, 2017, 19:49
ب نظر من کسایی ک همکاری می کنن تا با فتا در میون بزارمش
بالاخره تا حدودی
اصلا اعصاب نزاشته برامون
من موندم این یک و ماه نیم رو از دست نورانی جان چطوری تحمل کنم

dertgtr
August 4th, 2017, 20:51
برای راحت شدن از شر این " **** " روز های جمعه و با تلگرام و بدون واریز هزینه سرویس ندید

OmizbanCo
August 4th, 2017, 21:29
دقیقا چند ماه پیش
ساعت 4 صبح با بنده تماس گرفتن هر چی لایق خود و خانواده اشون بود بهم گفتن
یه انجمن رو مچل خودش کرده این بچه

dertgtr
August 4th, 2017, 21:45
دقیقا چند ماه پیش
ساعت 4 صبح با بنده تماس گرفتن هر چی لایق خود و خانواده اشون بود بهم گفتن
یه انجمن رو مچل خودش کرده این بچه

چرا همه با هم شکایت نمی کنید؟ چند نفر که با هم شکایت کنن راحت تر رسیدگی میشه .
یادمه یکی تو همین انجمن ازش سکایت کرده بود پلیس فتا ازش تعهد گرفته بود که دیگه فحاشی نکنه

Farid Saadat
August 4th, 2017, 22:27
چرا همه با هم شکایت نمی کنید؟ چند نفر که با هم شکایت کنن راحت تر رسیدگی میشه .
یادمه یکی تو همین انجمن ازش سکایت کرده بود پلیس فتا ازش تعهد گرفته بود که دیگه فحاشی نکنه
ایشون 14-15 سالشونه... هنوز نه سنی دارن نه فکری، برای همین شکایت ازشون هم درست نیست... بچه 15 ساله رو درست نیست آدم شکایت کنه به نظرم مگر آسیبی زده باشه به آدم وگرنه تو این دوره زمونه فحاشی شده یک عادت... در قانون 2 سال زندان برای فحاشی در فضای عمومی وجود داره ولی شما ببرید پاسگاه با شاهد، بهتون می خندن و میگن بی خیال و .... واسه فحاشی جدیدا کاری در عمل انجام نمیشه...

با احترام.

tebyanhosting
August 4th, 2017, 22:32
ایشون 14-15 سالشونه... هنوز نه سنی دارن نه فکری، برای همین شکایت ازشون هم درست نیست... بچه 15 ساله رو درست نیست آدم شکایت کنه به نظرم مگر آسیبی زده باشه به آدم وگرنه تو این دوره زمونه فحاشی شده یک عادت... در قانون 2 سال زندان برای فحاشی در فضای عمومی وجود داره ولی شما ببرید پاسگاه با شاهد، بهتون می خندن و میگن بی خیال و .... واسه فحاشی جدیدا کاری در عمل انجام نمیشه...

با احترام.

هر کی همین حرفو زد هر چی فوش بلدی بهش بده بعد بهش بگو بی خیال و بعد بهشون بخند مثل خودشون والا

dertgtr
August 4th, 2017, 22:40

با احترام.

پس راه حل چیه که از دستش خلاص بشیم !
یعنی راحت بیاد هر وقت دلش خواست فحاشی هاشو بکنه بره ؟!

Farid Saadat
August 4th, 2017, 23:11
هر کی همین حرفو زد هر چی فوش بلدی بهش بده بعد بهش بگو بی خیال و بعد بهشون بخند مثل خودشون والا
به نظر شخصی من، هیچ اهمیتی نداره، چرا ؟ اون داره فحش میده، شخصیت اونه که میره زیر سوال نه من! با اهمیت دادن به چنین حرفایی، یعنی مثلا اون داره راست میگه و داره مثلا لو میده یه واقعیتی رو... پس باید بی اهمیت بود بهش، چون با حرف بقیه، هیچ کس تا به حال زیر سوال نرفته، شخصیت هرکس کارهایی هست که اون شخص انجام میده نه حرفایی که بهش میزنند.

با احترام.

- - - Updated - - -

پس راه حل چیه که از دستش خلاص بشیم !
یعنی راحت بیاد هر وقت دلش خواست فحاشی هاشو بکنه بره ؟!
پاسخ این سوال هم همین که الان ارسال کردم هستش.

با احترام.