ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با درگاه pay.ir

oscarman
August 2nd, 2017, 21:13
سلام دوستان

من درگاه pay.ir را نصب کردم فعالش هم کردم کد api هم وارد کردم ولی وقتی توی صفحه فاکتور روی دکمه " هم اینک پرداخت کنید " کلیک می کنم وارد صفحه پرداخت بانک نمی شه تو همون صفحه می مونه

توی تنظیمات درگاه من درگاه را مستقیم انتخاب کردم و واحد پول هم تومان انتخاب کردم
دوستان راه حلش چیه؟

vpgroup
August 2nd, 2017, 22:20
سلام دوستان

من درگاه pay.ir را نصب کردم فعالش هم کردم کد api هم وارد کردم ولی وقتی توی صفحه فاکتور روی دکمه " هم اینک پرداخت کنید " کلیک می کنم وارد صفحه پرداخت بانک نمی شه تو همون صفحه می مونه

توی تنظیمات درگاه من درگاه را مستقیم انتخاب کردم و واحد پول هم تومان انتخاب کردم
دوستان راه حلش چیه؟

با سلام و احترام

اگر در سیستم خود از ساب دامین خاصی استفاده میکنید باید درگاه را با آن ساب دامین فعال کنید تا به مشکل برنخورید

در صورت تمایل در تماس باشید انجام شود

موفق باشید

clack
August 2nd, 2017, 22:36
سلام دوستان

دوستان راه حلش چیه؟

سلام .

فقط از طریق پشتیبانی سایت مورد نظر پیگیری کنید تا در اسرع وقت مشکلتون رو برطرف کنند . (تیکت)

armin.rf
August 2nd, 2017, 22:40
با سلام و احترام
احتمالا روی ساب دامین پرداخت انجام میدید
یک درگاه درخواست بدید با ادرس ساب دامین اوکی میشه

tebyanhosting
August 2nd, 2017, 22:44
سلام دوستان

دوستان راه حلش چیه؟

سلام هر سایتی پشتیبانی داره و فکر نمیکنم این جور کارها درست باشه که مشکلاتی که با ارسال تیکت به شرکت مورد نظر بر طرف میشه رو بیاییم توی انجمن ذکر کنیم

همونجور که همکار دیگه هم گفتن توی پنل کاربریتون در پی دات ای ار تیکت ارسال کنید برطرف میکنن