توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه سفید بعد از نصب قالب جدید
upnull50
August 2nd, 2017, 00:45
سلام دوستان
من یک قالب جدید خریدم .. مثلا" قرار بوده بعد از خرید خود اون فرد قالبو نصب کنه.. ولی بعد از تحویل قالب حتی دیگه جواب نمی ده
این قالب در اصل فارسی شده بوده.. ولی الان که از طریق سی پنل نصب می کنم.. فقط قالب قالب را انگلیسی را نشون می ده
بعد از نصب از طریق سی پنل موقعی که قالب را فعال می کنم صفحه سفید می ده...( فقط صفحه اصلی سایت سفید می شه دسترسی به پنل مدیریت دارم)
ولی وقتی از طریق خود پنل ورد پرس می خوام نصب کنم ارور می ده فایل stylesheet وجود نداره
دوستان می شه راهنمایی کنید چطوری این مشکلو رفع کنم؟
vpgroup
August 2nd, 2017, 01:02
سلام دوستان
من یک قالب جدید خریدم .. مثلا" قرار بوده بعد از خرید خود اون فرد قالبو نصب کنه.. ولی بعد از تحویل قالب حتی دیگه جواب نمی ده
این قالب در اصل فارسی شده بوده.. ولی الان که از طریق سی پنل نصب می کنم.. فقط قالب قالب را انگلیسی را نشون می ده
بعد از نصب از طریق سی پنل موقعی که قالب را فعال می کنم صفحه سفید می ده...( فقط صفحه اصلی سایت سفید می شه دسترسی به پنل مدیریت دارم)
ولی وقتی از طریق خود پنل ورد پرس می خوام نصب کنم ارور می ده فایل stylesheet وجود نداره
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
نام قالبی که خریدید را لطف کنید. همچنین در قسمت نمایش ها کلاً قالب نصب نمیشود یا نصب میگردد صفحه سفید نمایش داده میشود؟
موفق باشید
alborz94
August 2nd, 2017, 01:13
سلام دوستان
سلام دوست عزیز
اگه قالب نصب نمی شود یعنی کدهای قالب مشکل دارند. اما اگر نصب می شود که مشکل جای دیگری است. اگر می خواهید آدرس سایت و نام قالب را پیغام خصوصی ارسال کنید بررسی شود.
upnull50
August 2nd, 2017, 01:27
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
نام قالبی که خریدید را لطف کنید. همچنین در قسمت نمایش ها کلاً قالب نصب نمیشود یا نصب میگردد صفحه سفید نمایش داده میشود؟
موفق باشید
اسم قالب هست kansha
قالب نصب می شه ولی وقتی activate می کنم از داخل پنل ورد پرس صفحه اصلی سایت سفید می شه ولی دسترسی به پنل مدیریت دارم
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
اگه قالب نصب نمی شود یعنی کدهای قالب مشکل دارند. اما اگر نصب می شود که مشکل جای دیگری است. اگر می خواهید آدرس سایت و نام قالب را پیغام خصوصی ارسال کنید بررسی شود.
اسم قالب kansha هست ولی فارسی شده
از یکی از فروشنده های همین فروم خریدم... ولی بعد از خرید دیگه جواب نمی ده...
از طریق cpanel قالب را نصب می کنم ولی توی پنل ادمین ورد پرس تو بخش قالب ها این قالب را به صورت انگلیسی می یاره.. وقتی فعالش می کنم صفحه اصلی سایت سفید می شه
sazsaz
August 2nd, 2017, 01:32
فایل ایندکس و فانکشن را برای بررسی قرار یا با تلگرام من هماهنگ شو
vpgroup
August 2nd, 2017, 01:34
اسم قالب هست kansha
قالب نصب می شه ولی وقتی activate می کنم از داخل پنل ورد پرس صفحه اصلی سایت سفید می شه ولی دسترسی به پنل مدیریت دارم
با سلام و احترام مجدد
اگر پنل مدیریت وردپرس شما کار میکند قطع به یقین مشکل از قالب میباشد. همچنین در قسمت تنظیمات>خواندن در قسمت برگه نخست> تیک دوم را بزنید (یعنی : یک برگه یکتا) سپس برگه مورد نظر را انتخاب کنید و مجدد بررسی کنید. اگر مشکل رفع نشد مشکل از قالب میباشد که باید صفحه ها و فاکشن ها بررسی شود. در صورت تمایل در تماس باشید بررسی شود
موفق باشید
upnull50
August 2nd, 2017, 02:18
دوستان خوشبختانه فروشنده جواب داد خیلی هم با حوصله
قالب هیچ مشکلی نداشت.. منتها این قالب روش نصب خاصی داشت... الان مشکلش حل شده...