توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فایل لایه باز مدارک
alirad
August 1st, 2017, 19:59
سلام
دوستان جهت ارایه به سایت خارجی و به خاطر نداشتن پاسپورت(پاسپورت داشتم هم بهشون نمیدادم) نیاز به فایل لایه باز پاسپورت ایرانی دارم یا اینکه یه اسکن از پاسپورت ایرانی که هویت واقعی نداره
کسی همچین چیزی داره؟
safaeean
August 1st, 2017, 20:57
اگه کسی ساخته باشه حتما توی نت گذاشته . گوگل سرچ کنید بهتره
alirad
August 1st, 2017, 21:18
توی گوگل چیزی پیدا نکردم
vpgroup
August 1st, 2017, 21:20
سلام
دوستان جهت ارایه به سایت خارجی و به خاطر نداشتن پاسپورت(پاسپورت داشتم هم بهشون نمیدادم) نیاز به فایل لایه باز پاسپورت ایرانی دارم یا اینکه یه اسکن از پاسپورت ایرانی که هویت واقعی نداره
کسی همچین چیزی داره؟
با سلام و احترام
در وبسایت های گرافیکی و اسکریپتی جستجو کنید (قبلا مشاهده شده بود متاسفانه حضور ذهن ندارم از کدام سایت بود)
موفق باشید
alirad
August 1st, 2017, 23:12
با سلام و احترام
در وبسایت های گرافیکی و اسکریپتی جستجو کنید (قبلا مشاهده شده بود متاسفانه حضور ذهن ندارم از کدام سایت بود)
موفق باشید
سلام تشکر از شما
فایل پاسپورت ایرانی بود؟من گشتم پیدا نکردم.پاسپورت های خارجی هست ولی پاسپورت ایرانی پیدا نکردم
vpgroup
August 1st, 2017, 23:35
سلام تشکر از شما
فایل پاسپورت ایرانی بود؟من گشتم پیدا نکردم.پاسپورت های خارجی هست ولی پاسپورت ایرانی پیدا نکردم
با سلام و احترام
بله یک فایل زیپ بود که قبلا یادمه دانلود کرده بودم شامل پاسپورت ایرانی و خارجی و مدارک بین الملل بودند.
موفق باشید
alborz94
August 2nd, 2017, 01:45
سلام ذدوست عزیز
من داخل رپید شیر دیده بودم. الان هم گشتم لینکش رو نتونستم پیدا کنم.
اگر دوستان توی سایر آپلودسنترها دیدن لینکش رو همینجا بزارن