ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار این اسکریپت vip هستم

hasanvps
July 31st, 2017, 18:04
http://dl.pars-hamrah.com

خواستار این اسکریپت vip هستم اگه کسی از دوستان داره شمارشو بده باش تماس بگیرم همین امروزم ازش میخرم

تماس من 09169523451
تلگرام من hamrahgsm

از این حرفه ای ترم داشتین میخرم ولی اگه میدونید اسکریپتتون باگ داره یا فاقد پشتیبانی هستش لطفا پیام ندین .

من دنبال یه اسکریپت جامع هستم که بتونگ از محدودید دانلود هم حجمی و هر چیز که بخوام رو اعمال کنم و اگه یه سری امکانات سفارشی دو هم بخوام رو بتونه اضافه کنه.

masterking32
July 31st, 2017, 18:23
درود،
این سیستم در اصل شبیه اسکریپت های Directory هست، و انگار کمی تغییرش دادن بعید میدونم دقیقا همینو کسی و جایی برای فروش گذاشته باشه. شما اگر نیاز دارید باید بگید براتون با قابلیتهای مدنظرتون بسازن.
اگر خواستید میتونید با من تماس بگیرید، جهت مشاوره و راهنمایی. (حتی اگر نیاز به سفارش و یا ساختن توسط من هم نبودید میتونید برای مشاوره تماس بگیرید)

hasanvps
July 31st, 2017, 18:45
درود،
این سیستم در اصل شبیه اسکریپت های Directory هست، و انگار کمی تغییرش دادن بعید میدونم دقیقا همینو کسی و جایی برای فروش گذاشته باشه. شما اگر نیاز دارید باید بگید براتون با قابلیتهای مدنظرتون بسازن.
اگر خواستید میتونید با من تماس بگیرید، جهت مشاوره و راهنمایی. (حتی اگر نیاز به سفارش و یا ساختن توسط من هم نبودید میتونید برای مشاوره تماس بگیرید)

تماستوتو لطف کنید یا ایدی تلگرامتونو

masterking32
July 31st, 2017, 18:50
تماستوتو لطف کنید یا ایدی تلگرامتونو

پ.خ کردم.

hasanvps
July 31st, 2017, 21:45
up post

hasanvps
August 2nd, 2017, 09:38
up post