PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کرون جاب

oscarman
July 30th, 2017, 22:54
سلام دوستان

من بعد از نصب whmcs 7.2.2 یک همچین دستوری برای کرون جاب گرفتم از خود whmcs

php -q /home/domian/clients.domian.ir/crons/cron.php

تو بعضی منابع آموزشی دیدم دستور را به صورت زیر نوشته بودن یعنی ادمین هم توی دستور بود می خواستم بدونم کدومش درسته؟ کدوم را باید تو بخش کرون جاب وارد کنم؟

php -q /home/domain/clients.domian.ir/admin/cron.php

اگر اسم پوشه ادمین را عوض کنیم آیا لازمه توی دستور کرون جاب وارد بشه؟

Reza G
July 31st, 2017, 00:07
سلام. معیار شما همونی باشه که توی پنل مدیریت whmcs نوشته.

اولی در کل فرم صحیحی هست چون پوشه crons یه پوشه خارج از admin داره.

vpgroup
July 31st, 2017, 00:08
سلام دوستان

تو بعضی منابع آموزشی دیدم دستور را به صورت زیر نوشته بودن یعنی ادمین هم توی دستور بود می خواستم بدونم کدومش درسته؟ کدوم را باید تو بخش کرون جاب وارد کنم؟

با سلام و احترام

برای تنظیم کران جاب وارد پوشه اصلی سیستم WHMCS شوید. یک قسمت با نام crons میباشد اگر این آدرس تغییر کرده باشد باید کد php را تغییر دهید

همچنین میتوانید با وارد شدن به بخش اتوماسیون کد php را مشاهده کنید

موفق باشید

oscarman
July 31st, 2017, 01:32
سلام. معیار شما همونی باشه که توی پنل مدیریت whmcs نوشته.

اولی در کل فرم صحیحی هست چون پوشه crons یه پوشه خارج از admin داره.

ممنون جناب

من قبلا" روی یک سرور دیگه که whmcs را نصب می کردم برای کرون جاب تنظیم زمانی را one per day می داد ولی سرور را که عوض کردم رو سرور جدید every 5 minutes داده باید روی کرون جاب هم همینو تنطیم کنم یا همون per day بزنم؟

vpgroup
July 31st, 2017, 01:35
ممنون جناب

من قبلا" روی یک سرور دیگه که whmcs را نصب می کردم برای کرون جاب تنظیم زمانی را one per day می داد ولی سرور را که عوض کردم رو سرور جدید every 5 minutes داده باید روی کرون جاب هم همینو تنطیم کنم یا همون per day بزنم؟

با سلام و احترام
شب شما بخیر!

در نسخه های جدید باید هر دو تنظیم شود یعنی یکی هر 5 دقیقه یکبار یکی هر 24 ساعت یکبار

موفق باشید

oscarman
July 31st, 2017, 07:42
با سلام و احترام
شب شما بخیر!

در نسخه های جدید باید هر دو تنظیم شود یعنی یکی هر 5 دقیقه یکبار یکی هر 24 ساعت یکبار

موفق باشید

ممنون
یعنی تو بخش کرون جاب سی پنل دو تا دستور بسازم که command هر دو تاشون مشابه است فقط تنظیم زمانیشون فرق می کنه درسته؟

Reza G
July 31st, 2017, 08:17
ممنون جناب

خواهش میکنم

بله در نسخه های جدید توصیه خود سازنده به کران جاب 5 دقیقه ای هست ولیی برای این که فشار به سرور نیاد، اگر تعداد مشتریان و ... زیاد نیست می تونید یه کران جاب به صورت هر 2 ساعت یک بار ایجاد کنید.

از قسمت تنظیمات اتوماسیون هم، اجرای کران روزانه رو مثلاً بذارید ساعت 12 شب.

vpgroup
July 31st, 2017, 11:24
ممنون
یعنی تو بخش کرون جاب سی پنل دو تا دستور بسازم که command هر دو تاشون مشابه است فقط تنظیم زمانیشون فرق می کنه درسته؟

با سلام و احترام

بله دقیقا شما باید دو نوع دستور با تایم زمانی 5 دقیقه و 24 ساعت یکبار ایجاد کنید

موفق باشید

masterking32
July 31st, 2017, 18:49
سلام دوستان

موقعیت فایل corn.php رو چک کن ببین اگر توی پوشه cron نیست برای پوشه ادمین هست مخصوص اون رو بده و یک هاست کوتاه مدت فعال کن ببین سر موعد غیر فعال میشه یا نه ...
اگر شد مشکلی نیست.

ممنون جناب

اینکه شما هر 5 دقیقه یا هر روز یا هر دقیقه تنظیم کنید در روند کاری فرقی نمیکنه، اتفاقا بازه زمانی کوتاه تر باشه مثلا 1 دقیقه خیلی بهتره چراکه وقتی صورت حساب موعدش برسه سریع تر اقدام به صدور فاکتور و ... میکنه، شما اگه روی 1 روز بزارید مثلا من امروز خرید کردم شاید تا انتهای فردا شب که مجدد Cron Job کارکنه سرویس غیر فعال نشه، زودتر بودن اون تاثیری نداره.

با سلام و احترام
شب شما بخیر!

موفق باشید

در ضمن به نظرم این کار اشتباهه چون هر 5 دقیقه داره چک میکنه پس نیازی نیست دیگه باز 24 ساعته هم تنظیم کنید، کار اضافی هست! اما به مشکل نمیخوره!

oscarman
August 1st, 2017, 04:14
خواهش میکنم

بله در نسخه های جدید توصیه خود سازنده به کران جاب 5 دقیقه ای هست ولیی برای این که فشار به سرور نیاد، اگر تعداد مشتریان و ... زیاد نیست می تونید یه کران جاب به صورت هر 2 ساعت یک بار ایجاد کنید.

از قسمت تنظیمات اتوماسیون هم، اجرای کران روزانه رو مثلاً بذارید ساعت 12 شب.

انجام شد قربان.. یک دنیا ممون از لطفتون

- - - Updated - - -

موقعیت فایل corn.php رو چک کن ببین اگر توی پوشه cron نیست برای پوشه ادمین هست مخصوص اون رو بده و یک هاست کوتاه مدت فعال کن ببین سر موعد غیر فعال میشه یا نه ...
اگر شد مشکلی نیست.

اینکه شما هر 5 دقیقه یا هر روز یا هر دقیقه تنظیم کنید در روند کاری فرقی نمیکنه، اتفاقا بازه زمانی کوتاه تر باشه مثلا 1 دقیقه خیلی بهتره چراکه وقتی صورت حساب موعدش برسه سریع تر اقدام به صدور فاکتور و ... میکنه، شما اگه روی 1 روز بزارید مثلا من امروز خرید کردم شاید تا انتهای فردا شب که مجدد Cron Job کارکنه سرویس غیر فعال نشه، زودتر بودن اون تاثیری نداره.

در ضمن به نظرم این کار اشتباهه چون هر 5 دقیقه داره چک میکنه پس نیازی نیست دیگه باز 24 ساعته هم تنظیم کنید، کار اضافی هست! اما به مشکل نمیخوره!

ممنون از وقتی که گذاشتید راهنماییهاتون واقعا" مفید بود

clack
August 2nd, 2017, 23:06
با سلام و احترام
شب شما بخیر!

موفق باشید

با سلام و احترام

بله دقیقا شما باید دو نوع دستور با تایم زمانی 5 دقیقه و 24 ساعت یکبار ایجاد کنید

موفق باشید

سلام .
لطفآ دلیل منطقی و عقلانی این کار رو که باید انجام بدیم رو بفرمایید دوستان .
باگ خاصی رویت کردید که اینکار انجام میدید یا دلیل خاص دیگری دارد ؟

Reza G
August 2nd, 2017, 23:27
سلام .
لطفآ دلیل منطقی و عقلانی این کار رو که باید انجام بدیم رو بفرمایید دوستان .
باگ خاصی رویت کردید که اینکار انجام میدید یا دلیل خاص دیگری دارد ؟

نه قربان پیشنهاد خود مستندات whmcs هست برای نسخه 7

clack
August 2nd, 2017, 23:37
نه قربان پیشنهاد خود مستندات whmcs هست برای نسخه 7

این لینک آموزش مربوط به کرون : https://docs.whmcs.com/Crons

فقط گفته یه کرون بسازید هر 5 دقیقه چک کنه.
چیزی درباره اینکه 2تا کرون برای cron.php بسازیم نوشته نشده .
به نظر هم نمیرسه دلیل منطقی داشته باشه وگرنه که باگ خاصی دیده شده باشه و ...

Reza G
August 2nd, 2017, 23:39
آها خیال کردم سوالتون در مورد بازه زمانیش هست. چون در نسخه های سری 6 و ماقبل، کران جاب روزانه بود.

من خودم حسب تجربه برای خودم و مشتریانی که سفارش نصب whmcs دارند، فقط یه کران تنظیم می کنم. اونم با اینتروال 1 یا 2 ساعت.