PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شماره موبایل(سیمکارت یا مجازی)هر کشوری اما ترجیحا آمریکا

alirad
July 30th, 2017, 18:03
دوستان سلام
من یه شماره موبایل میخوام ترجیحا برای آمریکا باشه که بتونم هر اس ام اسی رو دریافت کنم(مثلا اس ام اس هایی که سایت ها اتومات میفرستن)
حالا این شماره موبایل فیزیکی یعنی سیمکارت باشه چه بهتر مثلا کسی اینجا سیمکارت worldsim ارایه میده؟
در کل کسانی که میتونن شماره موبایل ارایه بدن(سیم کارت یا مجازی) و از هر کشوری شد مشکلی نداره لطفا آفر بدن(فرق شماره مجازی و فیزیکی رو هم زیاد نمیدونم لطفا توضیح بدین)
alirad
July 30th, 2017, 21:54
دوستان کسی شماره مجازی یا سیم کارت ارایه نمیده؟

babakebrahimi
July 30th, 2017, 21:58
دوستان سلام
من یه شماره موبایل میخوام ترجیحا برای آمریکا باشه که بتونم هر اس ام اسی رو دریافت کنم(مثلا اس ام اس هایی که سایت ها اتومات میفرستن)
حالا این شماره موبایل فیزیکی یعنی سیمکارت باشه چه بهتر مثلا کسی اینجا سیمکارت worldsim ارایه میده؟
در کل کسانی که میتونن شماره موبایل ارایه بدن(سیم کارت یا مجازی) و از هر کشوری شد مشکلی نداره لطفا آفر بدن(فرق شماره مجازی و فیزیکی رو هم زیاد نمیدونم لطفا توضیح بدین)
تشکراز آقای هادی روحی میتونی شماره مجازی گوگل بگیری قیمتشم خیلی مناسبه توی انجمن هم تاپیک داره نتونستی پیدا کنی بگو لینکش رو بفرستم برات

alirad
July 30th, 2017, 22:03
از آقای هادی روحی میتونی شماره مجازی گوگل بگیری قیمتشم خیلی مناسبه توی انجمن هم تاپیک داره نتونستی پیدا کنی بگو لینکش رو بفرستم برات
آقا دستت درنکنه پیدا کردم
دوستان دیگه برای سیم کارت یا شماره مجازی آفر دارید بفرمایید

babakebrahimi
July 30th, 2017, 22:05
آقا دستت درنکنه پیدا کردم
دوستان دیگه برای سیم کارت یا شماره مجازی آفر دارید بفرماییدخواهش میکنم
ولی بعید میدونم بتونی آفری بهتر از اون پیدا کنی

alirad
August 1st, 2017, 23:09
دوستان یه سوال WorldSim میگه که سیم کارت به ایران نمیفرستن چون که گمرک فرودگاه اجازه ورود به ایران نمیده پس این شرکت هایی که توی ایران worldsim میفروشن چه جوریه؟خودشون از مرز رد میدن؟

----------------------------

کسی سیم کارت بین المللی با شماره آمریکا ارایه میده؟لطفا قیمت رو هم همینجا اعلام کنید

alborz94
August 2nd, 2017, 01:37
دوستان یه سوال WorldSim میگه که سیم کارت به ایران نمیفرستن چون که گمرک فرودگاه اجازه ورود به ایران نمیده پس این شرکت هایی که توی ایران worldsim میفروشن چه جوریه؟خودشون از مرز رد میدن؟

----------------------------

کسی سیم کارت بین المللی با شماره آمریکا ارایه میده؟لطفا قیمت رو هم همینجا اعلام کنید

دوست عزیز
شما می توانید از این سایت telobal هم استفاده کنید شماره با امکان VOIP می دهند.
نمیدونم به کارتون میاد یا نه؟

alirad
August 3rd, 2017, 00:04
دوستان کسی اینجا سیم کارت بین المللی با شماره آمریکا ارایه نمیده؟ قیمت رو هم همین جا بفرمایید
اگه سیمکارت worldsim ارایه میدید چه بهتر

babakebrahimi
August 3rd, 2017, 00:41
دوستان کسی اینجا سیم کارت بین المللی با شماره آمریکا ارایه نمیده؟ قیمت رو هم همین جا بفرمایید
اگه سیمکارت worldsim ارایه میدید چه بهتر
تا جاییکه من میدونم به دلیل برخی مشکلات دیگه سیمکارتهای بین المللی در ایران ارائه نمیشن
خودتو اذیت نکن داداش

larsa.soft
August 31st, 2017, 15:37
سیم کارتورلد سیم ارائه میدیم هزینش 370 تومان هست

شماره گوگل ویس هم ارائه میدیم کلا اختصاصی امریکا و کاناداست با افر ویژه فقط 10 هزار تومان رو جیمیل خودتون ست میشه

alirad
August 31st, 2017, 15:44
سیم کارتورلد سیم ارائه میدیم هزینش 370 تومان هست

شماره گوگل ویس هم ارائه میدیم کلا اختصاصی امریکا و کاناداست با افر ویژه فقط 10 هزار تومان رو جیمیل خودتون ست میشه
سلام در مورد گوگل ویس توضیح میدین؟
1-شماره معلوم میشه که سیم کارت نیست و مربوط به گوگل ویس هست؟منظورم اینه که پیش شماره های خاصی داره؟
2-شماره مجازی محسوب میشه؟
3-میشه باهاش تماس گرفت و دریافت کرد از و به هر شماره و سیم کارتی؟
4-میشه باهاش اس ام اس فرستاد به هر شماره و سیم کارتی؟
5-ممکنه سایتی برای ثبت نام این نوع شماره ها رو قبول نکنه؟برای وریفای و یا موارد دیگه

larsa.soft
August 31st, 2017, 16:13
با سلام خدمت شما

https://www.google.com/search?q=%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87+%DA%AF%D9% 88%DA%AF%D9%84+%D9%88%DB%8C%D8%B3&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

سایت padonis.com

البته براتون افر دادیم این قیمت قیمت اصلی تو سایت هست

تمام سوالات شما تو متن نوشته شده