توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب درگاه زرین پال
oscarman
July 30th, 2017, 01:32
سلام دوستان
من ماژول مخصوص نسخه 7 whmcs را از سایت زرین پال دانلود کردم ولی وقتی توی هاست اپلود می کنم تو قسمت درگاهها درگاه زرین پال را نشون نمی ده
من فایل فشرده ماژول را توی سیستم خودم از حالت فشرده خارج کردم بعد فایل zarinpalzg.php را توی پوشه اصلی که whmcs نصب شده اپلود کردم
بعد از اون دومرتبه پوشه modules را فشرده کردم توی قسمت modulesآپلود کردم و اونجا از حالت فشرده خارج کردم
این مسیری که رفتم درسته؟
aligoli
July 30th, 2017, 01:37
سلام دوستان
من ماژول مخصوص نسخه 7 whmcs را از سایت زرین پال دانلود کردم ولی وقتی توی هاست اپلود می کنم تو قسمت درگاهها درگاه زرین پال را نشون نمی ده
من فایل فشرده ماژول را توی سیستم خودم از حالت فشرده خارج کردم بعد فایل zarinpalzg.php را توی پوشه اصلی که whmcs نصب شده اپلود کردم
بعد از اون دومرتبه پوشه modules را فشرده کردم توی قسمت modulesآپلود کردم و اونجا از حالت فشرده خارج کردم
این مسیری که رفتم درسته؟
برای پشتیبانیشون تیکت ارسال کنید.
vpgroup
July 30th, 2017, 01:38
سلام دوستان
این مسیری که رفتم درسته؟
با سلام و احترام
بله چندین بار این عمل توسط ما انجام شد وبه مشکل برخورد. به احتمال زیاد مشکل از ماژول میباشد. با گروه زرین پال این مورد را در میان بگذارید رفع میشود
موفق باشید
Amlaaki
July 30th, 2017, 02:28
چون سایتشون زیر اتک هست اکثر اوقات دسترسی ای پی هایی که توی پنل وبسرویس ادد نشده باشن قطع هست .