PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لاگین در whm از ناحیه کاربریwhmcs یا مدیریت

anisagostar
July 29th, 2017, 13:04
سلام خدمت دوستان من سرور رو متصل کردم به whmcs سرور سی پنل هست ولی کاربر از ناحیه کاربریش کلیک میکنه روی ورود به سی پنل مستقیم ادرس هاست نیم میزنه و وارد سی پنل نمیشه در صورتی که باید با ای پی وارد بشه.بخش لاگینwhm هم طبق ای پی هست و هاست نیم غیر فعال هست دوستان کسی چنین موردی براش پیش اومده راهنمائی کنه

vpgroup
July 29th, 2017, 14:18
سلام خدمت دوستان من سرور رو متصل کردم به whmcs سرور سی پنل هست ولی کاربر از ناحیه کاربریش کلیک میکنه روی ورود به سی پنل مستقیم ادرس هاست نیم میزنه و وارد سی پنل نمیشه در صورتی که باید با ای پی وارد بشه.بخش لاگینwhm هم طبق ای پی هست و هاست نیم غیر فعال هست دوستان کسی چنین موردی براش پیش اومده راهنمائی کنه

با سلام و احترام

در قسمت های نام ، نام هاست و آدرس ای پی، هر سه مورد ای پی را وارد کنید. تست کنید نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید

anisagostar
July 30th, 2017, 09:02
با سلام و احترام

در قسمت های نام ، نام هاست و آدرس ای پی، هر سه مورد ای پی را وارد کنید. تست کنید نتیجه را اعلام کنید

موفق باشیدهمینکارو کردم دوست عزیز ولی بازم مشکل همچنان پار برجاست

aligoli
July 30th, 2017, 11:12

acc hash رو از سرور سی پنل گرفتید و در سرور سی پنل ایجاد شده قرار داده اید ؟

anisagostar
July 30th, 2017, 11:14
acc hash رو از سرور سی پنل گرفتید و در سرور سی پنل ایجاد شده قرار داده اید ؟میشه بیشتر در مورد این موضوع توضیح بدید

lnspiron
July 30th, 2017, 14:44
کسی نمیتونه این مشکل رو حل کنه که برای رسیلر به جای هاست نیم ، ای پی سرور نمایش داده بشه

aligoli
July 30th, 2017, 14:48
میشه بیشتر در مورد این موضوع توضیح بدید

میشه اما نیاز به تیم ویویر و .. هست.
در تلگرام پیام بدید.
@a_aligoli

lnspiron
July 30th, 2017, 14:49
همینجا گزینه ها رو بگید که چک کنیم این مشکل خیلی ها هست.

- - - Updated - - -

کسی بلد نبود ؟

sepahanserver
July 30th, 2017, 16:23
تا جايي كه اطلاع دارم در نسخه هاي ٦ هاست نيم نمايش داده ميشه و امكان نمايش اي پي نيست

aligoli
July 30th, 2017, 16:58
همینجا گزینه ها رو بگید که چک کنیم این مشکل خیلی ها هست.

- - - Updated - - -

کسی بلد نبود ؟

نمیشه چون باید چند تا چیز مربوط به سرور و .. چک بشه که ممکنه متغییر باشه.

anisagostar
July 30th, 2017, 20:18
اگر منظورتون بخش ریدرایکت در بخش tweak هست غیر فعال هست یا تنظیمات دیگر

alborz94
August 1st, 2017, 16:24
سلام دوست عزیز

نسخه whmcs شما چی هست؟
برای ثبت سفارش آنلاین و تحویل خودکار هم مشکل دارید؟

anisagostar
August 2nd, 2017, 09:04
سلام دوست عزیز

نسخه whmcs شما چی هست؟
برای ثبت سفارش آنلاین و تحویل خودکار هم مشکل دارید؟ سلام نسخه 7 هست نه هیچ مشکلی در تحویل آنی نیست سرور های دایرکت ادمین لاگین میکنه بدونه هیچ مشکلی ولی سرور های سی پنلمون رو لاگین نمیکنه