ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت سایت بعد از تغییر cms

akoori
July 29th, 2017, 09:56
سلام
من سایتم رو از دیتالایف به وردپرس آوردم با حفظ تمام آدرسهای ایندکس شده گوگل به همون شکل
اما بعد 2هفته در تیترایی که اول بودم الان دیگه سایتم اول نیست و کلا افت شدید بازدید کرده
نمیدونم به خاطر قالب هست یا چیز دیگه ای
کسی میتونه سایتمو احیا کنه از لحتظ سئو پیام بده ممنون
ایمیل ketabmecom @ gmail.com

Farid Saadat
July 29th, 2017, 13:06
سلام،
احتمال زیاد سئو قالب شما به مشکل خورده.

با احترام.

akoori
July 29th, 2017, 13:27
سلام،
احتمال زیاد سئو قالب شما به مشکل خورده.

با احترام.

شما میتونید قابش رو بهینه کنید ؟

Farid Saadat
July 29th, 2017, 13:51
شما میتونید قابش رو بهینه کنید ؟
من وقت نمی کنم متاسفانه

mre
July 29th, 2017, 14:18
سلام
اگر سایتتون همینیه که آدرس ایمیلتون هست من نگاه گذرایی که داشتم برخی از کدهای سایتتون ایراد داره و نیازه که برطرف کنید، فقط این مورد هم به این شدتی که شما میگید بعید میدونم تاثیر داشته باشه
قبلا داخل گوگل وب مستر سایتتون ثبت بوده؟ اگر ثبت بوده به وبسمتر برید و ارورهای اونجا رو چک کنید، همچنین سایت مپ و روبوت رو هم چک کنید

لینک‌های بخش موضوعات هیچ کدوم به سایت خودتون لینک نیست و همه به سایت دیگه‌ای لینک شده
چندتا از آدرس‌های موجود داخل سایت مپتون رو هم چک کردم همه صفحه اصلی رو نمایش میده و مشکل داره

همین 2تا مورد بالا یعنی مرگ سایت، این موارد رو سریعتر مشکلش رو حل کنید

باز هم میگم من آدرس سایتی که داخل ایمیلتون هست رو چک کردم و این موارد رو خدمتتون عرض کردم

موفق باشید

akoori
July 29th, 2017, 16:25
سلام
اگر سایتتون همینیه که آدرس ایمیلتون هست من نگاه گذرایی که داشتم برخی از کدهای سایتتون ایراد داره و نیازه که برطرف کنید، فقط این مورد هم به این شدتی که شما میگید بعید میدونم تاثیر داشته باشه
قبلا داخل گوگل وب مستر سایتتون ثبت بوده؟ اگر ثبت بوده به وبسمتر برید و ارورهای اونجا رو چک کنید، همچنین سایت مپ و روبوت رو هم چک کنید

لینک‌های بخش موضوعات هیچ کدوم به سایت خودتون لینک نیست و همه به سایت دیگه‌ای لینک شده
چندتا از آدرس‌های موجود داخل سایت مپتون رو هم چک کردم همه صفحه اصلی رو نمایش میده و مشکل داره

همین 2تا مورد بالا یعنی مرگ سایت، این موارد رو سریعتر مشکلش رو حل کنید

باز هم میگم من آدرس سایتی که داخل ایمیلتون هست رو چک کردم و این موارد رو خدمتتون عرض کردم

موفق باشید

خیر سایت من این هست www.tooptarinha.com

mre
July 29th, 2017, 16:43
خیر سایت من این هست www.tooptarinha.com (http://www.tooptarinha.com)

موارد زیر رو چک کنید