PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اتک شدید در سرور مجازی

mehrania
July 28th, 2017, 21:22
سلام
عزیز من ویندوز سرور از خارج کشور دارم از فرانسه ولی مشکل اینه که زیر اتک شدید میرم و با این وجود که گیم سرور تحت دامین زیر نظر کلاد فلیر هستش بازم ای پی سرور اصلی رو درمیارن و زیر اتک قرار میدن
میحواستم بدونم چطوری جلوشو بگیریم ؟

masterphp
July 28th, 2017, 21:34
سلام
ما یوزر با این مشکل داریم و مشکل کاملا برطرف شده
این مورد با خرید سرور اختصاصی قابل حل شدن است
در صورتی که نیاز دارید در تماس باشید
http://my.masterhosting.ir
09197243104
02634520442
02634521407
Telegram : m_kamangari

aligoli
July 28th, 2017, 21:46
سلام
عزیز من ویندوز سرور از خارج کشور دارم از فرانسه ولی مشکل اینه که زیر اتک شدید میرم و با این وجود که گیم سرور تحت دامین زیر نظر کلاد فلیر هستش بازم ای پی سرور اصلی رو درمیارن و زیر اتک قرار میدن

گیم سرور خارجی دارید ؟
کدوم بازی ؟
با کسی بحث کردید ؟

mehrania
July 28th, 2017, 22:01
گیم سرور خارجی دارید ؟
کدوم بازی ؟
با کسی بحث کردید ؟

عزیز گیم سرور خارجی هست روی دیتاسنتر ovh فرانسه هست با 12 گیگ رم
من فقط میخوام بدونم چطور با اینکه دی ان اس کلاد فلیر روشه ادرس سرور گیم سرور لو رفته ؟

aligoli
July 28th, 2017, 22:05
من فقط میخوام بدونم چطور با اینکه دی ان اس کلاد فلیر روشه ادرس سرور گیم سرور لو رفته ؟

راه زیاد داره، شما اگر دنبال راه حلی، پاسخ سوالات و بده.
اگر حس میکنی بیشتر میدونی که هیچی دیگه. پایدار باشید.

masterphp
July 28th, 2017, 22:07
راه های زیادی وجود داره از سرویس های نصب شده بر روی سرور میشه متوجه شد از طریق اسکریپت بازی میشه متوجه شد
اصلا امکان داره اسکریپت بازی شما مشکل داشته باشه و از فشار خیلی کوچیک سات شما بخوابه همه این موارد قابل بررسی است

mehrania
July 28th, 2017, 22:10
راه زیاد داره، شما اگر دنبال راه حلی، پاسخ سوالات و بده.
اگر حس میکنی بیشتر میدونی که هیچی دیگه. پایدار باشید.

من دنبال راه حلم ولی همه پرسیدم گفتن باید برید زیر نظر فایروال سخت افزاری
پاسخ سوالا شما هم پ.خ شد براتون

- - - Updated - - -

راه های زیادی وجود داره از سرویس های نصب شده بر روی سرور میشه متوجه شد از طریق اسکریپت بازی میشه متوجه شد
اصلا امکان داره اسکریپت بازی شما مشکل داشته باشه و از فشار خیلی کوچیک سات شما بخوابه همه این موارد قابل بررسی است

عزیز کلا به سایت اتک نمیزنن و فقط گیم سرور که یوزر ها در حال بازی هستند میزنند و کوتاه اتک میزنن درحدی که یوزر ها از بازی خارج میشند

aligoli
July 28th, 2017, 22:14
من دنبال راه حلم ولی همه پرسیدم گفتن باید برید زیر نظر فایروال سخت افزاری
پاسخ سوالا شما هم پ.خ شد براتون

- - - Updated - - -

عزیز کلا به سایت اتک نمیزنن و فقط گیم سرور که یوزر ها در حال بازی هستند میزنند و کوتاه اتک میزنن درحدی که یوزر ها از بازی خارج میشند

ovh خودش قسمتی داره که میتونی یه رنج و کامل مسدود کنی.
لوکیشن اتک ها رو شناسایی کن، رنج یا کشور و برای یه مدتی ببند.

ahmad4u
July 29th, 2017, 01:28
اگر كاربرانتان فقط ايراني هستند بر روي فايروال فقط اي پي ايران باز بزاريد

novinvps.com
July 29th, 2017, 13:09
سلام
اگر نیاز به سرور مناسب مجهز به فایروال سخت افزاری پرقدرت هستید میتونیم خدمتتون افری اعلام کنیم

نیازی به مسدود کردن رنج و...نیست

چنین فایروالی در بین همکاران داخلی کم نظیر می باشد

https://novinvps.com/wp-content/uploads/2016/06/Screen-Shot-2017-01-28-at-12.01.46-AM-1019x1024.png

clack
July 29th, 2017, 14:36
سلام

سلام
با هزینه میشه جلوشو گرفت .
از فردی که سرویس تهیه کردید بخواهید در صورت امکان و دریافت هزینه سرور شما رو مانیتورینگ و محافظت کند .