ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامه شهر

AHF-victory
July 27th, 2017, 12:58
سلام.دوستان به طور مثال فکر کنید من اسم شهر tehran.com را بگیرم(اگر ازاد باشه)
اگر دامنه بین اللملی باشه می توانن ازم بگیرن؟ سایت مربوط به همان شهر را بیارم بالا
می توانند ازم بگیرن باز؟
(بدون پیشوند یا پسوند باشه) اسم خوده شهر تکی با مثل tehran.com
میتوانند یا خیر

tikweb.ir
July 27th, 2017, 13:11
معمولا اینکارو نمیکنن
اما شما روی اون دامنه سایتی روش بالا بیارید اگر یکم شبهه برانگیز باشه و حالت سو استفاده داشته باشه راحت *****ش میکنن

vpgroup
July 27th, 2017, 13:20
سلام.دوستان به طور مثال فکر کنید من اسم شهر tehran.com را بگیرم(اگر ازاد باشه)
اگر دامنه بین اللملی باشه می توانن ازم بگیرن؟ سایت مربوط به همان شهر را بیارم بالا
می توانند ازم بگیرن باز؟
(بدون پیشوند یا پسوند باشه) اسم خوده شهر تکی با مثل tehran.com
میتوانند یا خیر

با سلام و احترام

اگر قصد سوء استفاده داشته باشید بدانید حتما در آینده به مشکل برخورد خواهید کرد ولی در کل خیر

موفق باشید

1eng.ir
July 27th, 2017, 13:20
خدا رو صد هزار مرتبه شکر، دامنه جز ir باشه هیچ قدرتی ندارن روش :)

AHF-victory
July 29th, 2017, 11:07
مرسی از همه
نه کار خلاف و.. نیست
سایت خبری شهر هست ,دامنه .ir با پسوند هست ,اما می خوام یه بین اللملی هم بگیرم دیدم اسم شهر با net خالی بود گفتم بگیرم D:

سوال بعدی :

اگر دامنه : tehransalam.ir باشه (یعنی اسم شهر + پسوند مثلا همین سلام ) باشه چی؟بازم گیر میدن؟
امکان داره نزاره یا بگیرن(ای ار)

AHF-victory
July 30th, 2017, 09:34
مرسی از همه
نه کار خلاف و.. نیست
سایت خبری شهر هست ,دامنه .ir با پسوند هست ,اما می خوام یه بین اللملی هم بگیرم دیدم اسم شهر با net خالی بود گفتم بگیرم D:

سوال بعدی :

اگر دامنه : tehransalam.ir باشه (یعنی اسم شهر + پسوند مثلا همین سلام ) باشه چی؟بازم گیر میدن؟
امکان داره نزاره یا بگیرن(ای ار)

بالاباش...

pouryamb
July 30th, 2017, 10:33
سلام
بعید میدونم به دامنه (اسم شهر+پسوند) گیر بدن چون اینطوری محدودیت بسیار گسترده ای اعمال میکنن و یک مقدار هم عجیبه این کار!

PersianDOT
August 1st, 2017, 18:28
فقط برای دامنه های .ir در اسم شهرها محدودیت هست و در دامنه های عمومی یا gTLD چنین محدودیتی نیست.
البته هر TLD میتونه یک سری اسامی را بنا به تشخیص خودش یا icann ممنوع کنه. مثلا شناسه دو حرفی کشورها مثل IR در اکثر tld ها قابل ثبت نیست.

babakebrahimi
August 2nd, 2017, 00:01
تا جاییکه من میدونم شما نمیتونید اسامی شهرها و کشورهای مطرح دنیا (مثل tehran.com )رو به عنوان یک فرد ثبت کنید
این دامینها فقط به صورت حقوقی و سازمانی قابل ثبت هستند