سلام و خسته نباشید
بنده یه سایت دارم براش سرور اختصاصی رم 16 سی پی یو i7 از المان گرفتم
با هزار جیگر خونی وقتی انتقالش دادم رو سرور جدید
اولا سرعت لود صفحات خیلی پایینه
ثانیا وقتی وارد پنل ورد پرس می خوام بشم دو ساعت فلشه می چرخه اما وارد نمیشه و جالب اینجاس که کل سایتم دیگه هنگ میکنه و مجبور میشم سرور دایرکت ادمینو ریسیت کنم
در ضمن سایتم دو قسمت هست یکیش مجله خبری که ورد پرس روش نصبه یکیشم انجمن ویبولتین
با ویببولتینه مشکلی ندارم ولی با وردپرسه مشکل دارم
لطفا راهنمایی کنید
babakebrahimi
July 27th, 2017, 00:26
سلام و خسته نباشید
ثانیا وقتی وارد پنل ورد پرس می خوام بشم دو ساعت فلشه می چرخه اما وارد نمیشه و جالب اینجاس که کل سایتم دیگه هنگ میکنه و مجبور میشم سرور دایرکت ادمینو ریسیت کنم
در ضمن سایتم دو قسمت هست یکیش مجله خبری که ورد پرس روش نصبه یکیشم انجمن ویبولتین
لطفا راهنمایی کنید
قالبتون چیه؟
احتمالا مشکلتون به خاطر نوع بازگردانی بکاپ هست، من هم این تجربه رو داشتم قبلا
renjo
July 27th, 2017, 00:30
سلام و خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید
خواستید دسترسی بفرستید اوکی کنم براتون
Reza G
July 27th, 2017, 02:15
به احتمال زیاد سرور شما به درستی کانفیگ نشده. بهتره با همکارانی که در زمینه کانفیگ سرور فعالیت دارند صحبت کنید تا براتون به صورت اصولی کانفیگ کنند.
حیفه اون همه هزینه کردید ولی لود سایت خوب نباشه.
vpgroup
July 27th, 2017, 02:32
سلام و خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
در صورت تمایل میتوانیم سرور را مجدد کانفینگ و پیکربندی نمائیم. برای جزئیات بیشتر در تماس باشید (وبسایت یا تلگرام)
موفق باشید
havin_20
July 27th, 2017, 07:34
ممنونم از پاسخ همه شما عزیزان و استادان گرامی
من به همه شما استادان عزیز هم اعتماد دارم و هم اعتقاد کامل
اما امکان اینکه دسترسی سرور به همه عزیزان داده بشه میسر نیست
دوستان من سرور قبلی من ماریا دی بی نصب کرده بوده وقتی می خواستیم بک اپ ریستور کنیم یک دهم دیتا بیس ریستور میشد
سرور و مشخصات هم دادم با هزینه دست یکی از همکاران عزیز ایشون هم با اینکه بک اپ ریستور کردن هم هم سرعت صفحات خیلی کم شده هم اینکه وارد پنل ورد پرس که میشم علاوه بر اینکه وارد نمیشه همینجور می چرخه حتی باعث میشه دیگه نه انجمن باز بشه و نه ورد پرس صفحاتش که مجبور میشم سرور رو ریست میزنم
کاش یکی از دوستان به صورت مرحله به مرحله برام توضیح میداد چه جوری یه ریستور موفق انجام بدم
babakebrahimi
July 27th, 2017, 07:36
ممنونم از پاسخ همه شما عزیزان و استادان گرامی
من به همه شما استادان عزیز هم اعتماد دارم و هم اعتقاد کامل
اما امکان اینکه دسترسی سرور به همه عزیزان داده بشه میسر نیست
دوستان من سرور قبلی من ماریا دی بی نصب کرده بوده وقتی می خواستیم بک اپ ریستور کنیم یک دهم دیتا بیس ریستور میشد
سرور و مشخصات هم دادم با هزینه دست یکی از همکاران عزیز ایشون هم با اینکه بک اپ ریستور کردن هم هم سرعت صفحات خیلی کم شده هم اینکه وارد پنل ورد پرس که میشم علاوه بر اینکه وارد نمیشه همینجور می چرخه حتی باعث میشه دیگه نه انجمن باز بشه و نه ورد پرس صفحاتش که مجبور میشم سرور رو ریست میزنم
کاش یکی از دوستان به صورت مرحله به مرحله برام توضیح میداد چه جوری یه ریستور موفق انجام بدم
فایلهای روی سرور قبلی هنوز سرجاش هست؟ یا حذف کردین؟
havin_20
July 27th, 2017, 07:43
فایلهای روی سرور قبلی هنوز سرجاش هست؟ یا حذف کردین؟
هنوز هست
چون هنوز اونجا وقت دارم برای تمدید
babakebrahimi
July 27th, 2017, 07:45
هنوز هست
چون هنوز اونجا وقت دارم برای تمدید
افزونه updraft رو روی نسخه قبلی نصب کنید بکاپ رو از طریق اون روی جیمیل بگیرید و در سایت مقصد آپ درفت رو نصب کنید و بکاپ رو روی همون بازگردانی کنید
havin_20
July 27th, 2017, 07:47
معذرت می خوام میشه بیشتر توضیح بدید؟ این افزونه چه جوری نصب کنم سایت من که از طریق سرور قبلی لود که نمیشه مگه اینکه دی ان اسا دوباره ست کنم رو قبلی
babakebrahimi
July 27th, 2017, 07:49
معذرت می خوام میشه بیشتر توضیح بدید؟ این افزونه چه جوری نصب کنم سایت من که از طریق سرور قبلی لود که نمیشه مگه اینکه دی ان اسا دوباره ست کنم رو قبلی
سایت قبلی رو روی یک دامنه دیگه بالا بیارید افزونه رو از مخزن خود وردپرس نصب کنید
havin_20
July 27th, 2017, 08:22
خب حالا فرض رو سرور قبلی دامین جدید ست کردم و این افزونه نصب کردم . رو این سرور جدید که ممن نمیتونم وارد پنل ورد پرس بشم چه جوری رو این سرور جدیده نصب کنم
babakebrahimi
July 27th, 2017, 08:39
چرا دیگه وردپرس رو از اول نصب کن
havin_20
July 28th, 2017, 00:56
دوستان من اومدم دوباره فایلای ورد پرس اپ کردم زدم برای نصب اما مشخصات دیتا بیس بهش دادم درست شد
حدود 40 مطلب هم گراشتم اما چند ساعت بعد دیدم لنجمن ویبی خطای دیتا بیس ارور میزنه با ریسیت سرور درست شد ولی باز نمیتوتم وارد پنل ورد پرس بشم
چند دقه بعدشم وارد شدم اما باز نمیشه
دوستان به نظر شما باید چی کار کنم
جاالبه وقتی تلاش می کنم وارد پنل ورد پرس بشم همینجوری فلشه می چرخه ولی هیچ عکس العمی نشون نمیده بعدشم مطالب ورد پرس دیگه همینجور مثل پنل ورد پرس میشن باز باید ریسیت بدم که فقط صفحات ورد پرس درست میشه اما پنل نه
babakebrahimi
July 28th, 2017, 01:11
دوستان من اومدم دوباره فایلای ورد پرس اپ کردم زدم برای نصب اما مشخصات دیتا بیس بهش دادم درست شد
حدود 40 مطلب هم گراشتم اما چند ساعت بعد دیدم لنجمن ویبی خطای دیتا بیس ارور میزنه با ریسیت سرور درست شد ولی باز نمیتوتم وارد پنل ورد پرس بشم
چند دقه بعدشم وارد شدم اما باز نمیشه
دوستان به نظر شما باید چی کار کنم
جاالبه وقتی تلاش می کنم وارد پنل ورد پرس بشم همینجوری فلشه می چرخه ولی هیچ عکس العمی نشون نمیده بعدشم مطالب ورد پرس دیگه همینجور مثل پنل ورد پرس میشن باز باید ریسیت بدم که فقط صفحات ورد پرس درست میشه اما پنل نه
با این حساب به احتمال زیاد کانفیگ سرورتون مشکل داره بهتره از یک کانفیگر حرفه ای کمک بگیرید
ahmad4u
July 28th, 2017, 01:15
شما ابتدا بايد شناسايي كنيد مشكل از وردپرس هست يا سرور
قالب ديفالت را فعال كنيد و تست كنيد
همه افزونه ها را غيرفعال كنيد و تست كنيد
اگر با اعمال بالا باز مشكل داشتيد مشكل از وردپرس و بكاپ شما هست
حال يك وردپرس خام نصب كنيد و تست كنيد
اگر باز مشكل داشتيد مشكل از كانفيگ سرور هست
havin_20
July 28th, 2017, 08:16
اخه مشکل اینجاس که گاهی مثل نور باز میشه بدون هیچ مشکلی اما یهویی میبینی باز نمیشه بدون اینکه من کاری کنم 5 دقه بعدش میبینی راحت باز میشه
در ضمن چیزی که مشخصه این مشکل فقط در ورد پرس هست چون انجمن که وی بی هست اصلا تحت تاثیرش قرار نمیگیره و باز میشه
الان دارم یک به یک افزونه ها تست میکنم ببینم چی میشه
havin_20
July 29th, 2017, 09:40
دوستان سرور کانفیگ کردم یکی از افزونه ها هم مشکل داشت غیر فعال کردم
مشکل حل شد
تشکر از راهنمایی های همه شما عزیزان