توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایندکس نشده سایت در گوکل
p30nama
July 26th, 2017, 17:49
سلام
بنده یک هفته اس که سایتم رو به گوگل معرفی کردم اما هنوز تو گوگل ایندکس نشده ، ایا طبیعیه؟
راه حلی برای افزایش ورودی به گوکل دارید؟
سایت بنده بصورت sit.com/fa هست که نسخه فارسی رو به گوگل معرفی کردم ( هنوز نسخه انگلیسی آماده نیست )
Balta
July 26th, 2017, 18:11
من هم دو هفته پیش 2 سایت ادد کردم تو گوگل ولی تعداد ایندکس ها برای یکی 9 و برای یکی 6 هست و هیچ تغییر نمی کنه. مثل اینکه قفل شده. سایت های من روز دوم ایندکس شدن ولی مثل اینکه گوگل تغییرات رو تو این 10 - 12 روز کلا نادیده می گیره. نمی دونم مشکل از کجاست.
p30nama
July 26th, 2017, 18:14
من هم دو هفته پیش 2 سایت ادد کردم تو گوگل ولی تعداد ایندکس ها برای یکی 9 و برای یکی 6 هست و هیچ تغییر نمی کنه. مثل اینکه قفل شده. سایت های من روز دوم ایندکس شدن ولی مثل اینکه گوگل تغییرات رو تو این 10 - 12 روز کلا نادیده می گیره. نمی دونم مشکل از کجاست.
متاسفانه خود سایتم نیز ایندکس نشده هنوز
babakebrahimi
July 27th, 2017, 00:23
طبیعیه دوست عزیز نگران نباشید کمی طول میکشه ولی کم کم ایندکس میشه
ضمن اینکه برای تسریع میتونید تمامی لینکهای خودتون رو در گوگل فئچ ثبت بکنید
TZHOST
July 27th, 2017, 01:33
سلام
بنده یک هفته اس که سایتم رو به گوگل معرفی کردم اما هنوز تو گوگل ایندکس نشده ، ایا طبیعیه؟
سایت بنده بصورت sit.com/fa هست که نسخه فارسی رو به گوگل معرفی کردم ( هنوز نسخه انگلیسی آماده نیست )
سلام
این موضوع کاملا طبیعی هست دوست عزیز و حداقل حداقلش باید 1 الی 3 ماه صبر داشته باشید .
همچنین کلمات کلیدی ای که سئو کردید هم بررسی کنید که چقدر ممکنه طول بکشه تا گوگل شما رو ایندکس کنه .
vpgroup
July 27th, 2017, 02:22
سلام
با سلام و احترام
شب شما بخیر!
این مورد شما بستگی به نوع سئو، مدت زمان ایجاد وب، معرفی ها شما به ورودی گوگل میباشد. جهت تسریع در روند کار با با افراد ماهر سئو مشورت نمائید.
همچنین اگر نیاز به سئو داشتید میتونیم فردی را که زیرمجموعه خود ما میباشد به شما معرفی کنیم. فقط کافی است در تماس باشید
موفق باشید
pouryamb
July 27th, 2017, 09:31
سلام
برای همه به یک صورت نیست و بسته به کلمات کلیدی و نوع طراحی و خیلی مسایل دیگه برای هر سایت متفاوت هست. یک مقدار صبر کنید ایندکس میشن.
p30nama
July 27th, 2017, 15:44
طبیعیه دوست عزیز نگران نباشید کمی طول میکشه ولی کم کم ایندکس میشه
ضمن اینکه برای تسریع میتونید تمامی لینکهای خودتون رو در گوگل فئچ ثبت بکنید
ممنون
لینک های مطالب رو فتچ کردم
- - - Updated - - -
کسی افزونه seo premium pack فارسی رو نداره؟ :39:
TZHOST
July 27th, 2017, 17:59
ممنون
لینک های مطالب رو فتچ کردم
- - - Updated - - -
کسی افزونه seo premium pack فارسی رو نداره؟ :39:
افزونه Yoast پریمیوم رو استفاده کنید بهتر هست .