توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر مشخصات هویتی دامنه ir
OMIDTU5
July 26th, 2017, 12:37
سلام دوستان
سال 2011 یه دامنه در nic.ir ثبت کردیم و اون موقع مشخصات ثبت کننده رو به درستی وارد نکردیم
اگه اشتباه نکنم تصویر کارت ملی هم درخواست شد و فرستادیم ولی مشخصات مالک دامین همان چیزی ثبت شده که خودمون وارد کرده بودیم
حالا اگه بخوام مشخصات هویتی مالک دامین رو اصلاح کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ سیستم تیکت هم ظاهرا ندارن برای ثبت درخواست !!
babakebrahimi
July 26th, 2017, 17:16
ریسک زیادی کردید دوست عزیز
ایرنیک شدیدا روی اطلاعات کاربری حساس هست، حتی پسوند اسم خودتون رو در اکانت ننوشته باشید ازتون درخواست کپی برابر اصل مدارکتون رو میخوان!
بهتره قبل از هرکاری با شماره تماسشون در ساعات اداری تماس بگیرید، تیکت و ایمیل جواب نمیدن اصلا
vpgroup
July 26th, 2017, 17:19
سلام دوستان
سال 2011 یه دامنه در nic.ir ثبت کردیم و اون موقع مشخصات ثبت کننده رو به درستی وارد نکردیم
اگه اشتباه نکنم تصویر کارت ملی هم درخواست شد و فرستادیم ولی مشخصات مالک دامین همان چیزی ثبت شده که خودمون وارد کرده بودیم
حالا اگه بخوام مشخصات هویتی مالک دامین رو اصلاح کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ سیستم تیکت هم ظاهرا ندارن برای ثبت درخواست !!
با سلام و احترام
عصر شما بخیر!
راهی که به نظر بنده میرسد این میباشد شما یوزری دیگر در نیک بسازید اینبار با مشخصات اصلی خود. دامین را به یوزر خود انتقال دهید
برای اینکار کد انتقال دامین فعلی را در یوزر جعلی خود فعال کنید و به یوزر جدید بدهید. با این کار فکرنکنم دیگر نیازی به مدارک داشته باشید. (مگر اینکه کلا دامنه در حالت تعلیق باشد)
موفق باشید
aligoli
July 26th, 2017, 17:25
سلام دوستان
هیچ ریکشنی نشون ندید. فقط سعی کنید تمدیدش کنید .همین
wapmaster
July 26th, 2017, 17:35
با سلام و احترام
عصر شما بخیر!
راهی که به نظر بنده میرسد این میباشد شما یوزری دیگر در نیک بسازید اینبار با مشخصات اصلی خود. دامین را به یوزر خود انتقال دهید
برای اینکار کد انتقال دامین فعلی را در یوزر جعلی خود فعال کنید و به یوزر جدید بدهید. با این کار فکرنکنم دیگر نیازی به مدارک داشته باشید. (مگر اینکه کلا دامنه در حالت تعلیق باشد)
موفق باشید
انتقال دامنه مدارک میخواد از انتقال دهنده
ایمیل هم جواب میدن
info@nic.ir
OMIDTU5
July 26th, 2017, 19:55
سلام
ریسک کردم تصویر کارت ملیم و شناسه ایرنیک و درخواست تغییر مشخصات رو براشون فرستادم و جوابشون این بود :
به علت عدم تطبیق نام، نام خانوادگی، شما در شناسه و مدارک ارسالی، لطفاً جهت اصلاح این موارد تعهد محضری خود را مطابق با متن زیر در یکی از دفاتر اسناد رسمی تکمیل کرده و به همراه درخواست کتبی اصلاح شناسه کاربری (مطابق با متن پیوست) ارسال نمایید.
متن تعهد محضری برای اشخاص حقیقی باید به این صورت باشد:
متعهد .................. فرزند ........ به شماره شناسنامه .... صادره از.... متولد .... با کدملی ..... ساکن ............. در تاریخ تحریر ذیل حاضر گردیدند. ضمن اقرار به صحت و اصالت مدارک ابرازی به وب سایت مرکز ثبت دامنه نقطه- آی آر با شناسه کاربری ********** متعهد می شوم که کلیه مسئولیت های جزایی و حقوقی ناشی از عدم انطباق این مدارک با مشخصات شخصی مورد تقاضا پذیرا بوده و شخصاً در مراجع قانونی و محاکم صالحه پاسخگوی پیامدهای مترتب بر آن و هرگونه دعاوی احتمالی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی باشم. این سند بنا به درخواست متعهد تنظیم و در نفس تعهد مؤثر است.
vpgroup
July 26th, 2017, 20:04
با سلام و احترام
عصر شما بخیر!
نباید این کار را انجام میدادید. متاسفانه هیچ راهی دیگر جزء ارائه تعهدنامه محضری و مشخصات شناسنامه ای صاحب یوزر نمیباشید
با سامانه نیک در ارتباط باشید (تماس تلفنی برقرار کنید) و موارد را اطلاع دهید در غیر این صورت باید صبر کنید دامین منقضی شود و دوباره با یوزر جدید مشخصات خود سفارش دهید
موفق باشید
OMIDTU5
July 26th, 2017, 20:08
با سلام و احترام
عصر شما بخیر!
نباید این کار را انجام میدادید. متاسفانه هیچ راهی دیگر جزء ارائه تعهدنامه محضری و مشخصات شناسنامه ای صاحب یوزر نمیباشید
با سامانه نیک در ارتباط باشید (تماس تلفنی برقرار کنید) و موارد را اطلاع دهید در غیر این صورت باید صبر کنید دامین منقضی شود و دوباره با یوزر جدید مشخصات خود سفارش دهید
موفق باشید
سلام
منظورتون اینه تعهد اون شخصی که دامین به نامش ثبت شده رو میخوان ؟ فکر نمیکنم اینطور باشه چون من گفتم با نام مستعار ثبت نام کردم
تعهد محضری با نام و مشخصات خودمه و برای اینه که تعهد بدم اگه بخاطر این تغییر مشخصات مشکلی پیش اومد مسئولیتش رو به عهده میگیرم
vpgroup
July 26th, 2017, 20:10
سلام
منظورتون اینه تعهد اون شخصی که دامین به نامش ثبت شده رو میخوان ؟ فکر نمیکنم اینطور باشه چون من گفتم با نام مستعار ثبت نام کردم
تعهد محضری با نام و مشخصات خودمه و برای اینه که تعهد بدم اگه بخاطر این تغییر مشخصات مشکلی پیش اومد مسئولیتش رو به عهده میگیرم
با سلام و احترام مجدد
هر مشخصاتی که یوزر در نیک ثبت نام کردید یا با هر مشخصاتی که دامین ثبت کردید باید تعهدنامه ارسال کنید.
موفق باشید
OMIDTU5
July 26th, 2017, 20:15
مطمئنید ؟ :-s
من فکر میکردم باید خودم تعهد بدم ! چیزی در باره اینکه شخص دیگه ای باید تعهد بده بهم نگفتن و متن ارسالیشون هم چیزی در این باره نگفته
اینم متنی بوده که گفتن باید به همراه تعهد بفرستی :
اینجانب آقا / خانم / شرکت ............................ به شناسه « ****«
درخواست اصلاح و تکمیل نام، نام خانوادگی، خود را در این شناسه دارم و مسئولیت این تغییرات را
به عهده می گیرم.
مهر / امضاء
تاریخ
almandata
July 26th, 2017, 20:17
برای تغییر اطلاعات ازتون مدارک صاحب قبلی دامنه با امضاشو میخوان
برای ما همین مشکل پیش اومد مجبور به تغییر دامنه شدیم و از خیرش گذشتیم
vpgroup
July 26th, 2017, 20:27
مطمئنید ؟ :-s
من فکر میکردم باید خودم تعهد بدم ! چیزی در باره اینکه شخص دیگه ای باید تعهد بده بهم نگفتن و متن ارسالیشون هم چیزی در این باره نگفته
اینم متنی بوده که گفتن باید به همراه تعهد بفرستی :
اینجانب آقا / خانم / شرکت ............................ به شناسه « ****«
درخواست اصلاح و تکمیل نام، نام خانوادگی، خود را در این شناسه دارم و مسئولیت این تغییرات را
به عهده می گیرم.
مهر / امضاء
تاریخ
با سلام و احترام
غروب دل انگیزتان بخیر!
اگر گفتند این مشخصات را محضری کنید و ارسال کنید، پس همین کار را انجام دهید.
ولی بدانید به احتمال زیاد در آینده دچار مشکل خواهید شد. (برای موارد خاص مثل دریافت نماد و ...)
موفق باشید
OMIDTU5
July 26th, 2017, 20:28
برای تغییر اطلاعات ازتون مدارک صاحب قبلی دامنه با امضاشو میخوان
برای ما همین مشکل پیش اومد مجبور به تغییر دامنه شدیم و از خیرش گذشتیم
صاحب قبلی در کار نیست خودم دامنه رو با نام مستعار ثبت کردم و سال 2011 بوده اونموقع سختگیری برای تایید هویت ثبت کننده وجود نداشت
کلیه پرداخت ها هم با کارت خودم بوده
من براشون توضیح دادم که با نام مستعار ثبت کردم و اون جواب رو فرستادن برام
حالا به نظرتون برم محضر تعهد بدم یا نه ؟
babakebrahimi
July 26th, 2017, 21:50
صاحب قبلی در کار نیست خودم دامنه رو با نام مستعار ثبت کردم و سال 2011 بوده اونموقع سختگیری برای تایید هویت ثبت کننده وجود نداشت
کلیه پرداخت ها هم با کارت خودم بوده
من براشون توضیح دادم که با نام مستعار ثبت کردم و اون جواب رو فرستادن برام
حالا به نظرتون برم محضر تعهد بدم یا نه ؟
شما تعهدنامه رو تهیه و ارسال کنید نهایتش نیاز به طی مراحل دیگری میبینن دوباره میرید دنبال اون ولی به احتمال زیاد کارتون با تعهدنامه حل بشه
keyhan7
July 26th, 2017, 22:43
سلام مگر نمیشه مشخصات رو تغییر داد من یبار الکی وارد کرده بودم بعد رفتم تغییر دادمو تغییر یافت نیازی به تماس و تیکیتی چیزی هم نبود؟
babakebrahimi
July 26th, 2017, 22:48
سلام مگر نمیشه مشخصات رو تغییر داد من یبار الکی وارد کرده بودم بعد رفتم تغییر دادمو تغییر یافت نیازی به تماس و تیکیتی چیزی هم نبود؟
شما چه زمانی اینکارو انجام دادید؟
احتمالا قبل از سختگیریهای اخیر بوده
الان نمیشه اینکارو کرد
اگر قبلا اطلاعات درست وارد کنید و اکانت تایید بشه بعد برای اینکه نخواید اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس برای عموم قابل نمایش باشه میتونید برخی اطلاعات رو الکی وارد کنید
ولی اگر موقع ثبت نام اطلاعات اصلی اکانت جعلی باشه واقعا به مشکل برمیخورین
keyhan7
July 26th, 2017, 22:50
شما چه زمانی اینکارو انجام دادید؟
احتمالا قبل از سختگیریهای اخیر بوده
الان نمیشه اینکارو کرد
اگر قبلا اطلاعات درست وارد کنید و اکانت تایید بشه بعد برای اینکه نخواید اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس برای عموم قابل نمایش باشه میتونید برخی اطلاعات رو الکی وارد کنید
ولی اگر موقع ثبت نام اطلاعات اصلی اکانت جعلی باشه واقعا به مشکل برمیخورین
2014
اهان من موقع ثبت درست وارد کردم بعد تغییر دادم بعد دوباره درستشو وارد کردم
babakebrahimi
July 26th, 2017, 22:55
اهان من موقع ثبت درست وارد کردم بعد تغییر دادم بعد دوباره درستشو وارد کردم
اون مشکلی نداره چون چیزی که در هوییز دامنه ها نشون میده متفاوت است از اون چیزی که در پنل مدیران ایرنیک نشون میده
وقتی شما ثبت نام میکنید اطلاعات دو جا ثبت میشن، یکی برای هوییز دامنه که برخی از اونها رو میتونید بعدا تغییر بدید، یکی هم برای رویت مدیران ایرنیک در پنل مدیریتیشون که اون نه قابل مشاهده هست (حتی برای خودتون) نه قابل ویرایش (مگر توسط خود مدیریت و طی مراحل نامه نگاری و ارسال مدارک و ...)
OMIDTU5
July 26th, 2017, 22:55
ظاهرا قبلا یه مدت این امکان فعال بوده
به هر حال کار بنده اشتباه بوده فکر میکردم مثل دامین های بین المللی راحت بشه مشخصات رو تغییر داد . الان قصد گرفتن نماد داریم به مشکل خوردیم امیدوارم همکاری کنن
babakebrahimi
July 26th, 2017, 22:57
ظاهرا قبلا یه مدت این امکان فعال بوده
به هر حال کار بنده اشتباه بوده فکر میکردم مثل دامین های بین المللی راحت بشه مشخصات رو تغییر داد . الان قصد گرفتن نماد داریم به مشکل خوردیم امیدوارم همکاری کنن
شما نگران نباش داداش حل میشه، شرکت وطنی هست و کار شما هرچند اشتباه ولی خلاف نبوده
نهایتش کمی دوندگی و هزینه است ولی مشکلی برای دامین پیش نمیاد خیالت راحت
kool
July 26th, 2017, 23:20
سلام
ریسک کردم تصویر کارت ملیم و شناسه ایرنیک و درخواست تغییر مشخصات رو براشون فرستادم و جوابشون این بود :
به علت عدم تطبیق نام، نام خانوادگی، شما در شناسه و مدارک ارسالی، لطفاً جهت اصلاح این موارد تعهد محضری خود را مطابق با متن زیر در یکی از دفاتر اسناد رسمی تکمیل کرده و به همراه درخواست کتبی اصلاح شناسه کاربری (مطابق با متن پیوست) ارسال نمایید.
متن تعهد محضری برای اشخاص حقیقی باید به این صورت باشد:
متعهد .................. فرزند ........ به شماره شناسنامه .... صادره از.... متولد .... با کدملی ..... ساکن ............. در تاریخ تحریر ذیل حاضر گردیدند. ضمن اقرار به صحت و اصالت مدارک ابرازی به وب سایت مرکز ثبت دامنه نقطه- آی آر با شناسه کاربری ********** متعهد می شوم که کلیه مسئولیت های جزایی و حقوقی ناشی از عدم انطباق این مدارک با مشخصات شخصی مورد تقاضا پذیرا بوده و شخصاً در مراجع قانونی و محاکم صالحه پاسخگوی پیامدهای مترتب بر آن و هرگونه دعاوی احتمالی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی باشم. این سند بنا به درخواست متعهد تنظیم و در نفس تعهد مؤثر است.
سلام
ریسک چی؟ استفاده با نام مستعار ریسک بود!
اگر واقعا دامین برای خودتون هست و تمامی مواردی که فرمودید حقیقت دارند، کار درست همین هست که مالکیت بدون مشکل برای خودتان باشه. تعهد براشون ارسال کنید
babakebrahimi
July 26th, 2017, 23:25
سلام
اگر واقعا دامین برای خودتون هست و تمامی مواردی که فرمودید حقیقت دارند، کار درست همین هست که مالکیت بدون مشکل برای خودتان باشه. تعهد براشون ارسال کنید
کاملا موافقم، به نظر من هم کار درست همین بود و حتی پیشنهاد دادم که باهاشون صحبت کنین و حقیقت ماجرا رو براشون شرح بدین که خودشون انجام دادن قبلا
OMIDTU5
July 26th, 2017, 23:26
سلام
ریسک اینکه ممکن بود به دلیل این تخلف دامین رو ازم بگیرن
بله دامین رو خودم سال 2011 ثبت کردم چون مایل نبودم در اطلاعات هوییز هویتم مشخص باشه مشخصات رو جعلی زدم
kool
July 27th, 2017, 00:13
ریسک اینکه ممکن بود به دلیل این تخلف دامین رو ازم بگیرن
بله دامین رو خودم سال 2011 ثبت کردم چون مایل نبودم در اطلاعات هوییز هویتم مشخص باشه مشخصات رو جعلی زدم
بله ولی همیشه بهتره کار درست رو انجام داد، (هرچند در حالت قبلی هم مشخص نبود زمانی خودشون متوجه میشدند که اونطوری احتمال از دست دادن دامین بالا بود.) خوشبختانه مشکلی پیش نیامده و راه حل نیز گفتن.
موفق باشید
OMIDTU5
July 28th, 2017, 13:18
جهت اطلاع دوستانی که بعدها ممکنه با مشکل من مواجه بشن پس از ارائه مدارکی که irnic درخواست کرده بود امروز مشخصاتم رو اصلاح کردن و خدا رو شکر مشکلی برام ایجاد نکردن .