ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور مجازی

meysamamarlou
July 26th, 2017, 11:05
دوستان من روی سرور مجازی (دایرکت ادمین) یک وردپرس نصب کردم و بک آپ سایت قبلیم رو با افزونه فرخوانی کردم ولی سایت بالا نمیاد و ارور های زیر رو میده

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/php56/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226) is not within the allowed path(s): (/home/parastoboo/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in /home/parastoboo/domains/parastobook.com/public_html/wp-content/themes/kanishop-theme/functions.php on line 2

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.6.so) is not within the allowed path(s): (/home/parastoboo/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in /home/parastoboo/domains/parastobook.com/public_html/wp-content/themes/kanishop-theme/functions.php on line 2
Site error: the ionCube (http://www.ioncube.com/) PHP Loader needs to be installed. This is a widely used PHP extension for running ionCube protected PHP code, website security and malware blocking. Please visit get-loader.ioncube.com (http://get-loader.ioncube.com/) for install assistance.

از پشتیبانی سرور درخواست کردم بررسی کنند میگنیک مشکل اسکریپتی است که نمی تواند ioncube را از مسیر اصلی بخواند
یک وردپرس خام نصب میکنم و قالبمو که لایسنس داره نصب میکنم هم همین ارور رو میده کسی میتونه این مشکل رو رفع کنه با براورد هزینه؟

365web.online
July 26th, 2017, 12:17
یک وردپرس خام نصب میکنم و قالبمو که لایسنس داره نصب میکنم هم همین ارور رو میده کسی میتونه این مشکل رو رفع کنه با براورد هزینه؟

با قالب دیفالت وردپرس سایت بالا میاد ؟‌

meysamamarlou
July 26th, 2017, 12:23
بعله با قالب دیفالت میاد بالا همین الان نصب کردم فقط سرعتش هم خیلی اومده پایین

365web.online
July 26th, 2017, 12:33
اگر با قالب دیفالت میاد بالا دو حالت بیشتر نداره:

1. قالب مشکل داشته باشه
2. ioncube نصب نیست یا درست نصب نشده

روی یه هاست دیگه هم تست کنید. اگر روی هاست دیگه ای کار کنه به معنی اینه که وی پی اس شما درست کانفیگ نشده. اگر اونجا هم کار نکنه مشکل از قالبه

negarnovin
July 26th, 2017, 12:55
اینکه سرعتش کمه که کانفیگ سرورتون مشکل داره
اینم که قالب بالا نمیاد قالب دیفالت بالا میاد مشکل از قالب شما هستش
این دستور هم دقیقا گفته مشکل از کدام فایل و کدام خطش هستش

meysamamarlou
July 26th, 2017, 13:06
من از پشتیبانی سرور خواستم مشکل رو برطرف کنه یک خط رو برطرف کرد سرعت اینجوری شد (میگن اومد ابروشو درست کنه میزنه چششم کور میکنه)
از پشتیبان قالب کانی شاپ هم کمک خواستم گفتن ربطی به قالب نداره مربوط به سروره 390 هزار تومن قالب رو خریدم پشتیبانیش اینجوریه
آموزشی برای رفع مشکل سرعت و یا کانفیگ درست و کامل هستش تو انجمن؟

Farid Saadat
July 26th, 2017, 14:39
در صورت نیاز به کانفیگ اصولی و کامل دایرکت ادمین در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا آفر ارائه بشه.

با احترام.

aligoli
July 26th, 2017, 16:17
دوستان من روی سرور مجازی (دایرکت ادمین) یک وردپرس نصب کردم و بک آپ سایت قبلیم رو با افزونه فرخوانی کردم ولی سایت بالا نمیاد و ارور های زیر رو میده

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/php56/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20131226) is not within the allowed path(s): (/home/parastoboo/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in /home/parastoboo/domains/parastobook.com/public_html/wp-content/themes/kanishop-theme/functions.php on line 2

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.6.so) is not within the allowed path(s): (/home/parastoboo/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/) in /home/parastoboo/domains/parastobook.com/public_html/wp-content/themes/kanishop-theme/functions.php on line 2
Site error: the ionCube (http://www.ioncube.com/) PHP Loader needs to be installed. This is a widely used PHP extension for running ionCube protected PHP code, website security and malware blocking. Please visit get-loader.ioncube.com (http://get-loader.ioncube.com/) for install assistance.

از پشتیبانی سرور درخواست کردم بررسی کنند میگنیک مشکل اسکریپتی است که نمی تواند ioncube را از مسیر اصلی بخواند

جایی که ازش سرویس گرفتید حرفه ای نیستند و سرورشون کانیگ مشخصی نداره !

vpgroup
July 26th, 2017, 17:02
با سلام و احترام
عرض شما بخیر!

بله کانفینگ سرور شما اصولی نمیباشد. همچنین طبق فرمایش دوستان اگر قالب دیفالت وردپرس بدون مشکل کار میکند، مشکل از قالب شما میباشد

در صورت تمایل به انجام کانفینگ در تماس باشید

موفق باشید

M.Abooali
July 28th, 2017, 01:40
من نمیدانم از کجا گرفتید که بگم حرفه ای نیست یا هست.

اگر هاست شما سلکتور PHP دارد. بروید در قسمت مربوط و کنترل کنید آیا نسخه native دارید یا خیر، آیا لودرهای مورد نیاز مثل یون کیوب در دسترس هستند برای نسخه انتخابی یا خیر.

اگر سلکتور نداشته باشید، اون وقت باید از هاستینگ خودتان بخواهید براتون یون کیوب نصب کنند و حتما base_dir را باز کنند (خصوصا که دایرکت ادمین هستید).