توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب سی پنل روی آی پی سابنت
upnull50
July 26th, 2017, 02:45
سلام دوستان
من روی یک سابنت یک vm با سیستم عاملcentos 6.9 miinimal نصب کردم
سی پنل هم بدون مشکل نصب شد
الان که آدرس ای پی سابنت را می زنم با پورت 2087 یا 2086 روی هیچ کدوم داخل مرورگر سی پنل را باز نمی کنه
من قبلا" یک فایر وال میکروتیک روی سابنت نصب کردم بیشتر پورت ها را بستم ولی حتی وقتی همه پورت ها را باز می کنم باز سی پنل باز نمی شه و وقتی چند بار تلاش می کنم به جای آدرس آی پی host name را اتومایتیک جایگیزین می کنه
این مشکلش از چی می تونه باشه؟
کلا" نصب سی پنل روی سابنت درسته؟ یا بهتره روی تک آی پی نصب کنیم؟
mizban97
July 26th, 2017, 02:49
سلام دوستان
من روی یک سابنت یک vm با سیستم عاملcentos 6.9 miinimal نصب کردم
سی پنل هم بدون مشکل نصب شد
الان که آدرس ای پی سابنت را می زنم با پورت 2087 یا 2086 روی هیچ کدوم داخل مرورگر سی پنل را باز نمی کنه
من قبلا" یک فایر وال میکروتیک روی سابنت نصب کردم بیشتر پورت ها را بستم ولی حتی وقتی همه پورت ها را باز می کنم باز سی پنل باز نمی شه و وقتی چند بار تلاش می کنم به جای آدرس آی پی host name را اتومایتیک جایگیزین می کنه
این مشکلش از چی می تونه باشه؟
کلا" نصب سی پنل روی سابنت درسته؟ یا بهتره روی تک آی پی نصب کنیم؟
سلام
بله مشکلی نداره.
مشکل شما از جای دیگری هست لطفا دسترسی روت سرور برام تلگرام بفرستید چک کنم.
09039126726
k-h
July 26th, 2017, 10:57
درود
مشکل از فایروال هست
اگر کامل نصب شده فایروال خاموش کنید و تست کنید
upnull50
July 26th, 2017, 21:10
درود
مشکل از فایروال هست
احنمال خیلی بالا مشکل از فایر واله.. من تمام پورت ها را باز کردم ولی باز توی مرور موقع وصل شدن به whm ارور time out می ده
مطمئنم خود سی پنل کامل نصب شده آیا بعد از نصب سی پنل باید kernel را هم آپگریت کرد؟
upnull50
July 26th, 2017, 22:16
درود
مشکل از فایروال هست
موقع نصب centos روی سابنت آیا لازمه مک آدرس هم وارد کنیم؟
یعنی باید مک ادرس eth0 همون مک آدرس تک آی پی باشه که سابنت بهش روت شده؟ ( من این را فراموش کردم تغییر بدم )
الان که این دستور را می زنم
ifconfig | grep HWaddr
یک مک آدرس دیگه به من می ده ولی در کل vm پینگ و شبکه داره
TZHOST
July 27th, 2017, 01:37
موقع نصب centos روی سابنت آیا لازمه مک آدرس هم وارد کنیم؟
یعنی باید مک ادرس eth0 همون مک آدرس تک آی پی باشه که سابنت بهش روت شده؟ ( من این را فراموش کردم تغییر بدم )
الان که این دستور را می زنم
ifconfig | grep hwaddr
یک مک آدرس دیگه به من می ده ولی در کل vm پینگ و شبکه داره
سلام
خیر دوست عزیز نیازی به وارد کردن مک ادرس نیست و سرور بصورت dhcp تشخیص میده . در تنظیمات سرورتون مک ادرس رو روی اتومات تنظیم کنید .
باید از آیپی های آزاد زیر مجموعه سابنت استفاده کنید (پس از کانفیگ روتر 3 آیپی غیر قابل استفاده میشن)
upnull50
July 27th, 2017, 06:12
سلام
خیر دوست عزیز نیازی به وارد کردن مک ادرس نیست و سرور بصورت dhcp تشخیص میده . در تنظیمات سرورتون مک ادرس رو روی اتومات تنظیم کنید .
باید از آیپی های آزاد زیر مجموعه سابنت استفاده کنید (پس از کانفیگ روتر 3 آیپی غیر قابل استفاده میشن)
ممنون دوست عزیز
خوبشختانه مشکلش حل شد.. ارتباطی به مک آدرس نداشت.. مشکل از فایر وال روتر بود
پی نوشت: جناب شما بر چه اساسی می گید سه تا آی پی غیر قابل استفاده می شه؟ چون بعد از کانفیگ روتر یک تکip مصرف می شه و یک آی پی usable از خود ساینت که برای ساخت gatrway مصرف می شه در اصل اینجا دو تا آی پی می سوزه و دیگه قابل استفاده نیستن