توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن سینگل آیپی به روتر
TZHOST
July 25th, 2017, 05:57
سلام
بنده یک روتر روی سابنتی تهیه کردم که همونطور که خودتون میدونید برای هتزنر باید روتر تنظیم بشه .
میخواستم بدونم امکانش هست که سینگل آیپی هایی که زیر مجموعه اون سابنت نیستن رو به روتر وصل کرد یا خیر ؟
TZHOST
July 25th, 2017, 13:02
کسی نمیدونه یعنی ؟
TZHOST
July 26th, 2017, 16:46
سلام
بنده یک روتر روی سابنتی تهیه کردم که همونطور که خودتون میدونید برای هتزنر باید روتر تنظیم بشه .
میخواستم بدونم امکانش هست که سینگل آیپی هایی که زیر مجموعه اون سابنت نیستن رو به روتر وصل کرد یا خیر ؟
دوستان یه سوال کردیم بعد یک هفته هنوز کسی پاسخ نداده ! یعنی این همه میگن متخصص یکیشون پاسخ نمیده ؟
aligoli
July 26th, 2017, 16:51
سلام
please route this subnet x.x.x.x/27 to this single ip x.x.x.x
این رو برای پشتیبانی باید بفرستید اگر اشتباه نکنم.
میخواهید یک سابنت رو روت کنید به سینگل ای پی میکروتیک دیگه درسته ؟
- - - Updated - - -
دوستان یه سوال کردیم بعد یک هفته هنوز کسی پاسخ نداده ! یعنی این همه میگن متخصص یکیشون پاسخ نمیده ؟
اصولا متخصص رایگان براتون انجام نمیدن، اینو قبلا بهتون گفته بودم.
TZHOST
July 26th, 2017, 17:12
میخواهید یک سابنت رو روت کنید به سینگل ای پی میکروتیک دیگه درسته ؟
خیر میخوایم آیپی های سینگل رو به روتر متصل کنیم .
aligoli
July 26th, 2017, 17:14
خیر میخوایم آیپی های سینگل رو به روتر متصل کنیم .
خوب تغییر بدید، کار سختی که نیست، منظورتون چیه ؟
TZHOST
July 27th, 2017, 01:18
خوب تغییر بدید، کار سختی که نیست، منظورتون چیه ؟
منظورمون اینه که میخوایم ترافیک سرور هایی که روی سینگل ایپی ها ایجاد شدن هم از روتر بگذره .(همونطور که میدونید برای جلوگیری از ابیوز)
ourweb
July 27th, 2017, 01:29
با من در تلگرام در ارتباط باشید.
@ourweb
TZHOST
July 27th, 2017, 02:06
با من در تلگرام در ارتباط باشید.
@ourweb
لطفا در همینجا توضیح دهید ، متاسفانه امکان ارتباط از طریق تلگرام ممکن نیست .(ریپورتیم):-)
TZHOST
July 28th, 2017, 17:25
منظورمون اینه که میخوایم ترافیک سرور هایی که روی سینگل ایپی ها ایجاد شدن هم از روتر بگذره .(همونطور که میدونید برای جلوگیری از ابیوز)
امکان پذیر هست یا خیر ؟