توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه جهن سین زدن مطالب چنل
saeed1988m
July 25th, 2017, 01:28
درود دوستان
اگر برنامه ای هست یا سراغ دارید یا می فروشین یا می نویسید خریدر هستیم لطفا توضیحات رو همینجا بفرمایین
kiavaco
July 25th, 2017, 02:30
شما برای زدن سین یا بازدید هر پست نیاز یا به نرم افزار های موجود در بازار دارید یا اینکه یک ربات بسازید مثل سین چی تبچی و ... و باهاش تبلیغات کنید و سین بزنید برای هر پرست
در صورتی هم که سوال داشتید از طریق تلگرام در ارتباط باشید
saeed1988m
July 26th, 2017, 00:55
شما برای زدن سین یا بازدید هر پست نیاز یا به نرم افزار های موجود در بازار دارید یا اینکه یک ربات بسازید مثل سین چی تبچی و ... و باهاش تبلیغات کنید و سین بزنید برای هر پرست
در صورتی هم که سوال داشتید از طریق تلگرام در ارتباط باشید
درود بر شما
برنامه های بازار که وقت گیر و داستان داره در مورد تب چی و سین چی کلا تلگرام دیلیت میکنه و api ها هم کلا بیخود شدم
armin.rf
July 26th, 2017, 07:54
احترام
اگر اشتباه نکنم تنها موردی که کارتون رو راه میندازه و سریعه تبچی هستش
سورس هایی تو همین انجمن هم گذاشتن برای دیلت نشدن
saeed1988m
July 26th, 2017, 11:23
احترام
اگر اشتباه نکنم تنها موردی که کارتون رو راه میندازه و سریعه تبچی هستش
سورس هایی تو همین انجمن هم گذاشتن برای دیلت نشدن
عرض ادب
کلیه سورس ها با دیلیتی مواجه هستن یکم دیر یا زود دارن فقط تبلیغگر سین چی تب چی همه رو با انواع سورس امتحان کردم
صرفا دنبال یه نرم افزارم که در یکی از وب سایت ها هم دیدم ولی قیمت بالایی داره که تعدادی خطوط مجازی با فرمت تی دیتا یا استات بهش داده میشه و میتونه عضو چنل بشه و ویو بزه به مطالب یا کلا بدون عضویت ویو بزنه دنبال یه همچین موردی هستم
AHF-victory
July 26th, 2017, 11:42
بنده هم نیاز دارم
kiavaco
July 26th, 2017, 22:03
تنها راه شما تبچی و یا خرید tdata هست تبچی اختصاصی هایی هست که دیلیت نشن و میتونید با اون ها سین بزنید
tdata هم میتونید یه tdata عظیم از کشور روسیه تهیه کنید و باهاشون سین بزنید