PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات احتمالی استفاده از enom

neor9
July 24th, 2017, 20:26
سلام به نظر دوستان استفاده از enom چه مشکلاتی میتونه ایجاد کنه ؟ اگر با آدرس فیک یا آدرس آشنایان در آمریکا حساب رو باز کنیم آیا در آینده به مشخصات دامین های ثبت شده از طریق مشتریان که مشخصات ایرانی ثبت کردند ایرادی خواهد گرفت ؟ با توجه به اینکه بعضی از شرکتها همین الان از شرکتهای امریکایی و کانادایی مثل OpenSrs یا OnlineNic در حال استفاده هستند و مسلما مشتریانشون با مشخصات ایرانی در حال ثبت دامین هستند... ممنون میشم کامل جواب بدید و اگه گزینه ی بهتری به ذهنتون میرسه معرفی بفرمایید

PersianDOT
July 25th, 2017, 18:03
ثبت دومین در enom مثل بازی با دم شیر هست. وقتی رجیسترارهای غیر آمریکایی هستند چه کاریه آدم با ترس و لرز دامینهاشو بذاره در ریسک با توجه به سابقه enom در مسدود کردن دامین های ایرانیان.
opensrs هم کاناداییه و قدیمی هم هست سابقش با ایرانی ها هم بد نیست .اما اولا قیمتش گرونه دوما اونم باز ریسکش بالاست با توجه به اینکه میگن اینوم رو هم خریده بالاخره به آمریکا مرتبطه. مثل شرکت iweb که اونم کانادایی بود ولی سرورهای ایرانی ها را بست چند سال پیش.
onlinenic پشتیبانی و امکانات خوبی ندارد. قبلا با ایران مشکل نداشت با توجه به چینی بودنش . اما شنیده ام که اونم مشکلاتی پیدا کرده گاهی اوقات با ایرانی ها. روش های پرداختشم محدوده و آخرین بار که لاگین کردم توی حسابمون مثلا برای پرداخت با پیپال باید لیست ایمیلهای پیپالتو میدادی تا تایید کنند و فقط از همون پرداخت میکردی.

neor9
July 25th, 2017, 18:08
شما کجا رو پیشنهاد میدی؟؟ الان به نظر کل دنیا با ایران مشکل دارن (که البته طبیعیه : دی)

mhiizadi
July 25th, 2017, 18:22
شما کجا رو پیشنهاد میدی؟؟ الان به نظر کل دنیا با ایران مشکل دارن (که البته طبیعیه : دی)
enom , opensrs, .... این دست شرکت ها هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهند کرد .

PersianDOT
July 25th, 2017, 18:32
شرکتهای غیر آمریکایی معتبر میتونه گزینه ی خوبی باشه.
ما نمایندگی هگزونت آلمان را داریم و مستقیم از خودشون پنل بهتون میدیم. میتونید از لینک نمایندگی ثبت دومین (https://yourname.ir/register.php) ثبت نام کنید. پاسخ بسیاری از سوالاتتون هم در این لینک (http://yourname.ir/faq.html) داده شده.

- - - Updated - - -

enom , opensrs, .... این دست شرکت ها هیچ مشکلی برای شما ایجاد نخواهند کرد .
دقیقا شرکتهایی چون enom میتونه مشکلات عدیده ایجاد کنند برای صاحبان دامین.

neor9
July 25th, 2017, 18:52
اطمینان دارین ؟ یعنی مشتریان با مشخصات و آدرس ایران ثبت کنن مشکلی پیش نمیاد؟؟ آخه تو همین سایت چند تا تاپیک پیدا کردم که انگار سال ۲۰۱۳ اینا مشکل درست کرده بوده ، لینکشون تو موضوعات مشابه همین پایین هست

- - - Updated - - -

من خودم میتونم نمایندگی هگزونت رو بگیرم مثل شما ;) ، چه تظمینیه هگزونت فردا مثل ریسللو یا بقیه بازار آمریکا رو جذابتر نبینه و داستان درست نکنه ؟ جفتشون هم اروپایی هستند...

- - - Updated - - -

babakebrahimi
July 25th, 2017, 22:51
تضمین که هیچکدوم نداره، حتی شرکتهای چینی و روسی و حتی شرکتهای همسایه مثل شرکتهای آذربایجانی و ترکیه ای
در کل با نهایت سرعت داریم میریم به سمت انزوای کامل و هیچ نوع تضمینی برای اینکه همیشه بدون مشکل خدمات بگیریم نیست
درنهایت با توجه به سابقه شرکت و سیاستهای فعلی میتونیم بهترین انتخاب ممکن رو بکنیم
ضمنا حتی تحت این شرایط و بدترین سناریویی که الان نمیتونیم در شرکتی که درحال حاضر باهاش کار میکنیم تمدید انجام بدیم همونجوری که در ریسلو اتفاق افتاد
دامنه ها تحت هر شرایطی مشکلی براشون پش نمیاد
بنابراین بهترین راهکار اینه که یک شرکت خوب انتخاب کنیم برای فعالیت رسمی و یکی دو شرکت هم مد نظر داشته باشیم برای بدترین حالت که اگر قضیه ریسلو تکرار شد به مشکل برنخوریم و مثل الان دوباره ترنسفر کنیم به شرکت دیگه
البته به مرور در زمان تمدید نه یکجا
و اینکه من در چند تاپیک دیگه عنوان کرده بودم، از نظر من مشکل اصلی وقتی پیش میاد که همه ریسلرهای ایرانی جمع میشن یه شرکت و تراکنش مالی شرکت با ایرانیها به شدت بالا میره و تحت فشار قرار میگیرن اگر پخش بشیم بین شرکتهای مختلف به چشم نمیایم و احتمال بروز مشکل کمتر میشه
هرکس بسته به سلایق خودش و نیازهایی که داره یکی از شرکتهای مناسب رو انتخاب کنه

mhiizadi
July 25th, 2017, 23:42
شرکتهای غیر آمریکایی معتبر میتونه گزینه ی خوبی باشه.
ما نمایندگی هگزونت آلمان را داریم و مستقیم از خودشون پنل بهتون میدیم. میتونید از لینک نمایندگی ثبت دومین (https://yourname.ir/register.php) ثبت نام کنید. پاسخ بسیاری از سوالاتتون هم در این لینک (http://yourname.ir/faq.html) داده شده.

- - - updated - - -

دقیقا شرکتهایی چون enom میتونه مشکلات عدیده ایجاد کنند برای صاحبان دامین.
هیچ مشکلی ایجاد نخواهند کرد و مثل شرکت های کوچک نظیر ریسلوو نیستند.
ریسلو 90% کاربرانش ایرانی بودند و شرکتی بسیار کوچک هم بود.
Enom, open srs و ... هیچ گونه مشکلی ندارند .

tikweb.ir
July 25th, 2017, 23:49

مگر ریسلرکلاب شرکت کوچکی بود؟
کی فکرشو میکرد ریسلویی که همه کاربراش از اول ایرانی بودن بیاد ایران رو تحریم کنه!
پس باید هر چیزی رو پیشبینی کرد و هر احتمالی رو داد
بهتره اگر به این ثبت کننده ها کار میکنید قرارداد شرکت غیرایرانی ببندید که بعدا مشکلی پیش اومد بتونید پیگیری کنید

neor9
July 26th, 2017, 17:39
تضمین که هیچکدوم نداره، حتی شرکتهای چینی و روسی و حتی شرکتهای همسایه مثل شرکتهای آذربایجانی و ترکیه ای
در کل با نهایت سرعت داریم میریم به سمت انزوای کامل و هیچ نوع تضمینی برای اینکه همیشه بدون مشکل خدمات بگیریم نیست
درنهایت با توجه به سابقه شرکت و سیاستهای فعلی میتونیم بهترین انتخاب ممکن رو بکنیم
ضمنا حتی تحت این شرایط و بدترین سناریویی که الان نمیتونیم در شرکتی که درحال حاضر باهاش کار میکنیم تمدید انجام بدیم همونجوری که در ریسلو اتفاق افتاد
دامنه ها تحت هر شرایطی مشکلی براشون پش نمیاد
بنابراین بهترین راهکار اینه که یک شرکت خوب انتخاب کنیم برای فعالیت رسمی و یکی دو شرکت هم مد نظر داشته باشیم برای بدترین حالت که اگر قضیه ریسلو تکرار شد به مشکل برنخوریم و مثل الان دوباره ترنسفر کنیم به شرکت دیگه
البته به مرور در زمان تمدید نه یکجا
و اینکه من در چند تاپیک دیگه عنوان کرده بودم، از نظر من مشکل اصلی وقتی پیش میاد که همه ریسلرهای ایرانی جمع میشن یه شرکت و تراکنش مالی شرکت با ایرانیها به شدت بالا میره و تحت فشار قرار میگیرن اگر پخش بشیم بین شرکتهای مختلف به چشم نمیایم و احتمال بروز مشکل کمتر میشه
هرکس بسته به سلایق خودش و نیازهایی که داره یکی از شرکتهای مناسب رو انتخاب کنه

تضمینی که میدونم وجود نداره ، منظورم به اون معنا نبود ، خوب با توجه به این شرایط شما چه شرکتهایی رو پیشنهاد میدین ؟

- - - Updated - - -

اطمینان دارین ؟ قاعدتا که ما به عنوان ریسلر با مشخصات غیر ایرانی خودمون رو باید ثبت کنیم ، بحث مشتریان هستند ، یعنی مشتریان با مشخصات و آدرس ایران ثبت کنن مشکلی پیش نمیاد؟؟ آخه تو همین سایت چند تا تاپیک پیدا کردم که انگار سال ۲۰۱۳ اینا مشکل درست کرده بوده ، لینکشون تو موضوعات مشابه همین پایین هست

- - - Updated - - -

مگر ریسلرکلاب شرکت کوچکی بود؟
کی فکرشو میکرد ریسلویی که همه کاربراش از اول ایرانی بودن بیاد ایران رو تحریم کنه!
پس باید هر چیزی رو پیشبینی کرد و هر احتمالی رو داد
بهتره اگر به این ثبت کننده ها کار میکنید قرارداد شرکت غیرایرانی ببندید که بعدا مشکلی پیش اومد بتونید پیگیری کنید

تو جواب به دوست دیگمون هم گفتم ، قاعدتا که ما مجبوریم با مشخصات غیر ایرانی ثبت کنیم خودمون رو ، بحث مشتریانی هستند که با مشخصات خودشون و ایرانی ثبت میکنند دومین هاشون رو ، کلا شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدین ؟

babakebrahimi
July 26th, 2017, 17:47
تضمینی که میدونم وجود نداره ، منظورم به اون معنا نبود ، خوب با توجه به این شرایط شما چه شرکتهایی رو پیشنهاد میدین ؟

- - - Updated - - -

اطمینان دارین ؟ قاعدتا که ما به عنوان ریسلر با مشخصات غیر ایرانی خودمون رو باید ثبت کنیم ، بحث مشتریان هستند ، یعنی مشتریان با مشخصات و آدرس ایران ثبت کنن مشکلی پیش نمیاد؟؟ آخه تو همین سایت چند تا تاپیک پیدا کردم که انگار سال ۲۰۱۳ اینا مشکل درست کرده بوده ، لینکشون تو موضوعات مشابه همین پایین هست

- - - Updated - - -

تو جواب به دوست دیگمون هم گفتم ، قاعدتا که ما مجبوریم با مشخصات غیر ایرانی ثبت کنیم خودمون رو ، بحث مشتریانی هستند که با مشخصات خودشون و ایرانی ثبت میکنند دومین هاشون رو ، کلا شما چه شرکتی رو پیشنهاد میدین ؟

من پیشنهاد خاصی ندارم، خودم از سه تا شرکت نمایندگی گرفتم بیشتر تمرکزم روی هگزونت هست فعلا با ایرانیها مشکلی نداره و حتی کاراکترهای فارسی رو در اطلاعات دامنه قبول میکنه و مشکلی نداره ولی آینده رو هیشکی نمیتونه پیش بینی کنه

abc
July 26th, 2017, 18:27
من پیشنهاد خاصی ندارم، خودم از سه تا شرکت نمایندگی گرفتم بیشتر تمرکزم روی هگزونت هست فعلا با ایرانیها مشکلی نداره و حتی کاراکترهای فارسی رو در اطلاعات دامنه قبول میکنه و مشکلی نداره ولی آینده رو هیشکی نمیتونه پیش بینی کنه

هگزونت با ثبت نام با مشخصات ایرانی هم مشکلی نداره؟
با چه روشهایی میشه پرداخت کرد؟
whmcs ماژول داره؟

babakebrahimi
July 26th, 2017, 18:38
هگزونت با ثبت نام با مشخصات ایرانی هم مشکلی نداره؟
با چه روشهایی میشه پرداخت کرد؟
whmcs ماژول داره؟
فعلا که هیچ مشکلی نداره
در زمینه ماژولهای سیستم whmcs خیلی عالیه اصلا قابل قیاس با ریسلو نیست، حتی دو ماژول از اینها به صورت دیفالت روی whmcs نصب میشه
اخیرا هم تغییرات حسابی روی کنترل پنلش داده و بسیار زیباتر و کاربردی تر شده
پرداخت با کارت یا پی پال هستش
وب مانی نداره متاسفانه
من با پی پال کار میکنم

mri_6889
July 26th, 2017, 22:12
من یک بار یک ویزا کارت گیفت مال امارات داشتم، هر کاری کردم، enom قبولش نکرد ولی GoDaddy قبول کرد. در حالی که همه میدانند که GoDaddy با ایرانی‌ها مشکل بیشتری داره. البتّه اون موقع هنوز enom به TuCows فروخته نشده بود. البتّه دامین رو با آدرس امارات در GoDaddy ثبت نموده بودم ولی بعدش از ترس دامین رو از GoDaddy و آدرس امارات کشیدم بیرون. چون هر لحظه ممکن بود که GoDaddy بخواهد اعتبار سنجی کنه و بگه مدارک بده که من نداشتم. البته دامین تا دو سال در GoDaddy بود و با همون گیفت امارات تمدید میکردم.
این هم از تجربه من.

- - - Updated - - -

کلّا با این روال دیگه کار دامین با مشخّصات ایران یعنی زندگی روی دریا که هر لحظه ممکنه طوفانی بشه. از این به بعد شرکتهایی در کار هاستینگ ایران موفق میشوند که یک شرکت ثبت شده در آنور آب تأسیس کنند. چون هر روز تحریم‌های جدیدتری تصویب میشود.

babakebrahimi
July 26th, 2017, 22:34
من یک بار یک ویزا کارت گیفت مال امارات داشتم، هر کاری کردم، enom قبولش نکرد ولی GoDaddy قبول کرد. در حالی که همه میدانند که GoDaddy با ایرانی‌ها مشکل بیشتری داره. البتّه اون موقع هنوز enom به TuCows فروخته نشده بود. البتّه دامین رو با آدرس امارات در GoDaddy ثبت نموده بودم ولی بعدش از ترس دامین رو از GoDaddy و آدرس امارات کشیدم بیرون. چون هر لحظه ممکن بود که GoDaddy بخواهد اعتبار سنجی کنه و بگه مدارک بده که من نداشتم. البته دامین تا دو سال در GoDaddy بود و با همون گیفت امارات تمدید میکردم.
این هم از تجربه من.

- - - Updated - - -

کلّا با این روال دیگه کار دامین با مشخّصات ایران یعنی زندگی روی دریا که هر لحظه ممکنه طوفانی بشه. از این به بعد شرکتهایی در کار هاستینگ ایران موفق میشوند که یک شرکت ثبت شده در آنور آب تأسیس کنند. چون هر روز تحریم‌های جدیدتری تصویب میشود.
مگه شما کردیت کارت رو با مشخصات ایرانی گرفته بودید که enom یا GoDaddy بخوان براش محدودیت به خاطر ایرانی بودنتون بذارن؟
احتمالا مشکل به خاطر نوع کردیت بوده، شاید enom گیفت کارت قبول نمیکنه
اگر کارت مناسب استفاده کنید همه شرکتها قبول میکنن
در مورد بخش دوم صحبتهاتونم در حال حاضر در برخی شرکتها مشکلی نداره ولی آینده رو نمیشه پیش بینی کرد
ولی با این که بهترین راهکار داشتن یه شرکت خارج از ایران هست کاملا موافقم

OMIDTU5
July 26th, 2017, 22:47
هر شرکتی در هر کجای دنیا میتونه امن باشه در صورتی که با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کنید و پرداخت از طریق بیت کوین باشه !

neor9
July 27th, 2017, 15:06
هر شرکتی در هر کجای دنیا میتونه امن باشه در صورتی که با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام کنید و پرداخت از طریق بیت کوین باشه !

چند باری عرض کردم ، مسلما که ما با مشخصات غیر ایرانی ثبت نام میکنیم ، اصلا غیر از این چاره ای نداریم ، بحث در مورد مشتریانه که با مشخصات ایرانی خودشون دامین ثبت میکنن ...

Reza G
July 27th, 2017, 15:24
توی پنل opensrs دامین با آدرس و تلفن و کد پستی ایران داریم. حدود 3 ساله.

mri_6889
July 27th, 2017, 19:02
مگه شما کردیت کارت رو با مشخصات ایرانی گرفته بودید که enom یا GoDaddy بخوان براش محدودیت به خاطر ایرانی بودنتون بذارن؟
احتمالا مشکل به خاطر نوع کردیت بوده، شاید enom گیفت کارت قبول نمیکنه
اگر کارت مناسب استفاده کنید همه شرکتها قبول میکنن

نه مسلماً محدودیت بخاطر ایرانی بودن نبود. چون به enom آدرس دوبی داده بوم و کارت هم مال امارات بود. ولی نمیدانم چطوری بود که کارت رو GoDaddy قبول کرد ولی enom قبول نکرد.
فکر کنم enom یک جورایی صحت آدرس رو بطور دقیق تری بررسی میکرد و به فیک بودن Billing Address ایراد میگرفته. مثلاً ممکنه کد پستی یا شماره تلفن تطبیق نمیکرده.