PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بخش Remove Url وبمستر

saeed1988m
July 24th, 2017, 01:28
درود خدمت همه ی شما عزیزان
یک سوال داشتم و اون اینکه یک آدرس رو ناچارا مجبور شدیم در بخش Remove Url حذف کش کنیم یعنی گزینه Remove page from cache only رو زدیم
حالا سوال اینه ما این صفحه مورد نظر رو ویرایش کردیم و مجدد به ربات های گوگل از فچ گفتیم بیان و بررسی کنن همچنین در همون بخش Remove Url خواستیم

Status

Removal Type
Requested

Canceled

Cache removal
Jul 16, 2017

و به شکل بالا اقدام کردیم
حال وقتی سرچ میکنیم بعد از این مدت زمان از درخواست مجدد و این موارد مطلب سایت ما بالا میاد در مورد این مطلب در جستجوها ولی به صفحه اصلی ریدایرکت میشه نه خود مطلب
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

babakebrahimi
July 24th, 2017, 01:43
بخشی از توضیحاتتون مبهم و ناقص بود ولی اگر لینکهاتیی که معرفی کردید به گوگل درست باشه و مشکلی نداشته باشه نگران نباشید بعد یه مدت خودش آپدیت میشه و مشکلتون حل میشه
اصلاح لینکهایی که تغییرات داده شده کمی بیشتر زمان میبره

saeed1988m
July 24th, 2017, 02:03
ببینید یک آدرس رو در بخش Remove Url وارد کردیم و گزینه Remove page from cache only رو زدیم
حالا میخوام این موردی که زدیم مجدد برگرده سرجاش تو جستجو های گوگل همونطور که می بینید کش رو کنسل کردیم و فچ هم کردیم مجدد تو گوگل ولی یه هفته بیشتره که برنگشته یعنی عنوانش میاد در جستجو ولی میره به صفحه اصلی سایت

babakebrahimi
July 24th, 2017, 02:05
خب بیشتر از یک هفته طول میکشه تا درست بشه
اگر مشکلی در لینکتون نباشه مطمئن باشید آپدیت میشه و حل میشه مسئله تون

saeed1988m
July 24th, 2017, 02:11
چون یک مورد خاص هست و مطلب بسیار مهمی هست برا سایت برامون خیلی ارزشمنده امیدوارم زودتر برگرده
بی نهایت ممنونم از راهنماییتون:53:

babakebrahimi
July 24th, 2017, 02:16
چون یک مورد خاص هست و مطلب بسیار مهمی هست برا سایت برامون خیلی ارزشمنده امیدوارم زودتر برگرده
بی نهایت ممنونم از راهنماییتون:53:
خواهش میکنم
دوتا نکته رو هم بگم بهتون
اول اینکه در بحث وب سایت، سئو و کار با گوگل نباید عجله داشته باشید وگرنه از هول حلیم توی دیگ میفتید، میاید ابروشو درست کنید میزنید چشش درمیاد، عحله کنید برای گرفتن نتیجه مطلوب ممکنه اشتباهی مرتکب بشید که به ضررتون تموم بشه
دوم اینکه اگر اینقدر مهم هست این مطلب، میتونید یک لندینگ پیج بسازید و از طریق اون به صفحه مربوطه لینک بدید (اگر خود این لینکی که گفتین یک لندینگ پیج نباشه) و اون صفحه لندینگ رو در گوگل وبمستر اضافه بکنید اینجوری احتمالا سریعتر به نتیجه برسید ولی مسائل فنی و تمام جزئیات تکنیکی لندینگ پیج رو رعایت کنید که به ضررتون تموم نشه

saeed1988m
July 24th, 2017, 02:27
خواهش میکنم
دوتا نکته رو هم بگم بهتون
اول اینکه در بحث وب سایت، سئو و کار با گوگل نباید عجله داشته باشید وگرنه از هول حلیم توی دیگ میفتید، میاید ابروشو درست کنید میزنید چشش درمیاد، عحله کنید برای گرفتن نتیجه مطلوب ممکنه اشتباهی مرتکب بشید که به ضررتون تموم بشه
دوم اینکه اگر اینقدر مهم هست این مطلب، میتونید یک لندینگ پیج بسازید و از طریق اون به صفحه مربوطه لینک بدید (اگر خود این لینکی که گفتین یک لندینگ پیج نباشه) و اون صفحه لندینگ رو در گوگل وبمستر اضافه بکنید اینجوری احتمالا سریعتر به نتیجه برسید ولی مسائل فنی و تمام جزئیات تکنیکی لندینگ پیج رو رعایت کنید که به ضررتون تموم نشه

در اینمورد اصلا تخصصی ندارم و احساس میکنم صبر کنم بهتر باشه هر چند مطلب مورد نظر بسیار ارزشمند هست برای وب سایت ما

babakebrahimi
July 24th, 2017, 02:29
در اینمورد اصلا تخصصی ندارم و احساس میکنم صبر کنم بهتر باشه هر چند مطلب مورد نظر بسیار ارزشمند هست برای وب سایت ما
سخت نیست
توی گوگل یه سرچ بکنید در مورد صفحات فرود یا Landing Page توی سایتهای ایرانی مطالب به زبان فارسی در موردش هست، اگرم زبان انگلیسیتون خوب باشه میتونید در سایتهای خارجی جستجو کنید که طبیعتا اطلاعات بهتر و دقیقتری بهتون میدن

Arash222
August 2nd, 2017, 03:10
طول میکشه
بعد برید تو سایت مپ ببینید لینک چطوری شناسایی شده. اصلا اونجا اومده ؟