ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاهده مصرف منابع کاربران در CPanel

web-master
July 24th, 2017, 00:42
با عرض سلام خدما شما

دوستان ، چه راهکاری وجود داره که مصرف منابع(پهنای باند/دیسک/پردازنده/رم) کاربران رو بشه لحظه ای / آماری / دوره ای مانیتور کرد ؟
غیر از کلودلینوکس

از Daily Process Log خیلی اطلاعات زیادی نمیشه به دست آورد.
پلاگین Resource Monitor این کارا رو انجام میده ؟

چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟

nginxweb
July 24th, 2017, 13:27
درود
بدون استفاده از کلاد لینوکس عملا بصورت صحیح این امر امکان پذیر نیست. کلاد لینوکس بدلیل استفاده از ماژول HostingLimits module میتواند virtualhost های وب سرور را لیمیت نمایند و منابع مشخص شود. البته با استفاده از وب سرور لایت اسپید و ساخت virtualhost سفارشی میتواند تا حدی بدون کلاد نیز منابع را مدیریت کنید اما راههای دیگر راههای دقیق و صحیحی نمیباشند

web-master
July 24th, 2017, 13:35
درود
بدون استفاده از کلاد لینوکس عملا بصورت صحیح این امر امکان پذیر نیست. کلاد لینوکس بدلیل استفاده از ماژول HostingLimits module میتواند virtualhost های وب سرور را لیمیت نمایند و منابع مشخص شود. البته با استفاده از وب سرور لایت اسپید و ساخت virtualhost سفارشی میتواند تا حدی بدون کلاد نیز منابع را مدیریت کنید اما راههای دیگر راههای دقیق و صحیحی نمیباشند

ممنون از پاسخ مفید شما . البته من منظورم اختصاص منابع به کاربران نیست. درواقع قصد من این است که کاربران پرمصرف ( آنهایی که غیر متعارف منابع را اشغال میکنند ) را شناسایی کنم. سابق بر این که کلودلینوکس وجود نداشت ، چطور کاربران پرمصرف شناسایی میشدند ؟

nginxweb
July 24th, 2017, 13:40
ممنون از پاسخ مفید شما . البته من منظورم اختصاص منابع به کاربران نیست. درواقع قصد من این است که کاربران پرمصرف ( آنهایی که غیر متعارف منابع را اشغال میکنند ) را شناسایی کنم. سابق بر این که کلودلینوکس وجود نداشت ، چطور کاربران پرمصرف شناسایی میشدند ؟

بزرگوار کنترل کاربران پر مصرف بوسیله بررسی و مانیتورینگ روزانه و دقیق سرور امکان پذیر میباشد. با کمک دستوراتی مانند top - ps و همینطور استفاده از مواردی مانند mod_status apache میتوانید درخواست های روی وب سرور را مشاهده و کنترل نمایید و کاربران سنگین را شناسایی نمایید. برای mysql نیز میتوانید از mtop استفاده نمایید و بصورت live درخواست های query ها را مانیتورینگ نمایید

negarnovin
July 24th, 2017, 14:07
سلام شما کلود لینوکس رو نصب کنید بعد لایسنسش رو بزنید
اگر اولین بار نصب کنید تا نزدیک 15 تا 1 ماه رایگان هستش بدون لایسنس
بعد از قسمت lve management

منابع مصرفی هر اکانت رو مشاهده کنید.