توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با درگاه AliPal.Co
usharjing
July 22nd, 2017, 10:47
سلام خدمت شما دوستان
آیا کسی از درگاه علی پال اطلاعاتی داره الان از دیروزه که کلا قطع شده
wapmaster
July 22nd, 2017, 11:55
سلام ,ما که ازش استفاده نکردیم . حتما شماره پشتیبانی یا کانالی چیزی دارن .از اون طریق بهشون پیغام بدید
vpgroup
July 22nd, 2017, 13:49
سلام خدمت شما دوستان
آیا کسی از درگاه علی پال اطلاعاتی داره الان از دیروزه که کلا قطع شده
با سلام و درود!
چند روز صبر کنید اگر مشکل رفع نشد از طریق شماره تماسی که در وبسایت قرار دادند پیگیری کنید
موفق باشید
usharjing
July 22nd, 2017, 14:22
با سلام و درود!
چند روز صبر کنید اگر مشکل رفع نشد از طریق شماره تماسی که در وبسایت قرار دادند پیگیری کنید
موفق باشید
با تشکر
البته داخل سایت که شماره تماسی وجود نداره ولی شماره تماس باقی شرکتهاشون هست
wapmaster
July 22nd, 2017, 14:42
با تشکر
البته داخل سایت که شماره تماسی وجود نداره ولی شماره تماس باقی شرکتهاشون هست
با همونا تماس بگیرید
usharjing
July 22nd, 2017, 14:49
با همونا تماس بگیرید
فعلا صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه درگاه واقعا خوب و قویی هستن امیدوارم زودتر مشکلشون حل بشه
domainlover
July 22nd, 2017, 15:12
شماره هاشون چی هست ما هم درگاه داریم 3 روز هست تسویه نزدن . البته پنجشنبه که تعطیلی بوده جمعه هم که هیچی اما امروز دیگه باید میزدن .
aslanm
July 22nd, 2017, 19:15
سلام معلوم نیست چه مشکلی بوجود اومده !!
- - - Updated - - -
شماره تماس علی پال :
دوستان اگر خبری شد اعلام کنید
02186016255
domainlover
July 22nd, 2017, 20:21
شماره روی سایتشون رو که تماس گرفتیم احتمالا فیک هست . متاسفانه فردا تمدید سرور داریم و پولمون دستشون هست . هر چند که چون شماره کارتی که باهاش واریز میکنن و اسمشون برای ما مشخص هست و به راحتی قابل پیگیری هست در صورت وجود مشکل ، اما خب نگرانی ما تمدید سروری هست که فردا داریم و دستمون که خالی هست .
aslanm
July 22nd, 2017, 20:23
بله باید اول پول ها رو واریز کنن بعد هر کاری دارن انجام بدن !!
refigh
July 22nd, 2017, 23:44
بوی خیانت میاد
امیدواریم مشکلی نباشه و تسویه تمامی عزیران انجام بدن
usharjing
July 22nd, 2017, 23:46
انشالله به زودی مجددا سایتشون بالا خواهد آمد
از نظر پیگیری هم باید بگم ایشون ( اقای محمد جلیلیان ) دارای سه شرکت هستند
1 http://ideawall.co
2 http://webiran.co
3 http://topteb.com
که در حال حاضر فقط یکی از سایتهاشون بالا میاد و احتمالا از نظر سرور دچار مشکل شده اند
امیدواریم زودتر مشکلاتشان حل گردد و تمام این دوستان نیز از این وضعیت سرگردانی و هراس خلاص بشن
aslanm
July 23rd, 2017, 00:50
سلام مجدد من باهاشون تماس گرفتم گفتند که سرورشون مشکل پیدا کرده و همین هفته درست میشه ..فعلا باید منتظر بمونیم !
domainlover
July 23rd, 2017, 01:17
انشالله به زودی مجددا سایتشون بالا خواهد آمد
از نظر پیگیری هم باید بگم ایشون ( اقای محمد جلیلیان ) دارای سه شرکت هستند
1 http://ideawall.co
2 http://webiran.co
3 http://topteb.com
که در حال حاضر فقط یکی از سایتهاشون بالا میاد و احتمالا از نظر سرور دچار مشکل شده اند
امیدواریم زودتر مشکلاتشان حل گردد و تمام این دوستان نیز از این وضعیت سرگردانی و هراس خلاص بشن
بله از نظر سرویس دهی خوب هستند اما خب برای مثال بنده که فردا یک سرور 550 هزارتومانی باید تمدید کنم و 3 روز هست مبالغ درخواستیم واریز نشده باید چی کار کنم ؟ شاید بعد از حل شدن مشکلاتشون از بنده شاکی هم بشن که فلانی چرا رفتی وب تاک فلان چیز رو گفتی اما واقعا نمیدونم فردا هزینه اون سرور رو باید چطور پرداخت کنم و اگر ساسپند بشه چطور باید پاسخ مشتری رو بدم . به هر حال اگر کسی راه ارتباطی داره بگه بهشون پیگیری کنن
usharjing
July 23rd, 2017, 11:19
بوی خیانت میاد
امیدواریم مشکلی نباشه و تسویه تمامی عزیران انجام بدن
سلام دوست عزیز لطفا الکی جو رو خراب نکن درسته در این آشفتگی و نا بسامانی درگاهای واسط یک سری از افراد اقدام به سوء استفاده کردن ولی درست نیست همه رو با یک چشم ببینیم
در مورد این سایت هم باید بگم که واقعا ازشون راضی بودیم و هستیم و انشالله به زودی مجددا فعالیت رو از سر میگیرن
- - - Updated - - -
دوستان عزیز طی تماسی که با آقای جلیلیان داشتم ایشون فرمودند که انشالله تا آخر همین هفته سرور جدید راه اندازی میشه و دوستان میتوانند از نو شروع به کار کنند
عزیزانی هم که از نظر تسویه حساب مشکل دارند میتونند با تماس با خود آقای جلیلیان مشکلشون رو در میان بگذارن تا براشون تسویه انجام شود لازم به ذکر است فقط درخواستهای تسویه حساب ثبت شده در پنل کاربری فعلا فقط قابل واریز میباشد و موجودی پنل ظرف چند روز آینده با بالا آمدن سایت قابل برداشت خواهد بود
domainlover
July 23rd, 2017, 15:09
شماره تماس ایشون رو قرار بدید یا پیام خصوصی ارسال کنید عزیز . ما 3 درخواست واریز نشده داریم .
usharjing
July 23rd, 2017, 15:28
شماره تماس ایشون رو قرار بدید یا پیام خصوصی ارسال کنید عزیز . ما 3 درخواست واریز نشده داریم .
02186016255
aslanm
July 23rd, 2017, 15:30
سلام شماره تماسشون اینه:
02186016255
domainlover
July 23rd, 2017, 17:39
مشکل ما حل شد . مبلغ رو دریافت کردیم و سرورمون رو تمدید کردیم خدا رو شکر . طبق چیزی که به ما گفته شده با مسئله تحریم توسط دیتاسنتر مواجه شدن و انشالله تا اواخر هفته مشکلشون حل میشه
aslanm
July 23rd, 2017, 18:55
مشکل ما حل شد . مبلغ رو دریافت کردیم و سرورمون رو تمدید کردیم خدا رو شکر . طبق چیزی که به ما گفته شده با مسئله تحریم توسط دیتاسنتر مواجه شدن و انشالله تا اواخر هفته مشکلشون حل میشه
سلام چطوری مبلغ شما واریز شده؟؟ منم تماس گرفتم ایمیل داد نمیدونم درسته یا نه ؟؟ مشخصات ایمیلشون چیه برای منم بفرستید
usharjing
July 23rd, 2017, 19:11
سلام
دستشون درد نکنه مبلغ ما رو هم واریز کردن انشالله امشب سرورشون بیاد بالا دوباره شروع به کار کنیم
aslanm
July 23rd, 2017, 19:15
سلام ایمیلشون چیه ؟؟؟ لطفا برای منم بفرستید پول من هنوز واریز نشده
refigh
July 24th, 2017, 00:01
سلام دوست عزیز لطفا الکی جو رو خراب نکن درسته در این آشفتگی و نا بسامانی درگاهای واسط یک سری از افراد اقدام به سوء استفاده کردن ولی درست نیست همه رو با یک چشم ببینیم
در مورد این سایت هم باید بگم که واقعا ازشون راضی بودیم و هستیم و انشالله به زودی مجددا فعالیت رو از سر میگیرن
- - - Updated - - -
دوستان عزیز طی تماسی که با آقای جلیلیان داشتم ایشون فرمودند که انشالله تا آخر همین هفته سرور جدید راه اندازی میشه و دوستان میتوانند از نو شروع به کار کنند
عزیزانی هم که از نظر تسویه حساب مشکل دارند میتونند با تماس با خود آقای جلیلیان مشکلشون رو در میان بگذارن تا براشون تسویه انجام شود لازم به ذکر است فقط درخواستهای تسویه حساب ثبت شده در پنل کاربری فعلا فقط قابل واریز میباشد و موجودی پنل ظرف چند روز آینده با بالا آمدن سایت قابل برداشت خواهد بود
توهم زدی ها
تا دیروز جنابعالی تاپیک های خرابکارانه علیه دیجی پی و امثال اون میزدید امروز اومدید بمن میگید که جو خراب میکنم ؟
دوست گرامی برو پست بالا منو با دقت بخون
( بوی خیانت میاد
امیدواریم مشکلی نباشه و تسویه تمامی عزیران انجام بدن )
بنده هم عین بقیه یوزر ها به شک افتادم چون چند نفر از همکاران بنده از طریق تلگرام به بنده اعلام کردن که علی پال .... ........
ما تهمتی نزدیم بالا هم عرض کردم بازم عرض میکنم امیدوارم مشکلی نباشه و تسویه دوستان هرچه سریعتر انجام بدن
البته شما باید هم ناراحت بشید به هر حال اولین درگاه بود که به فروشندگان سی سی کم درگاه میدادن :d
usharjing
July 24th, 2017, 00:41
توهم زدی ها
تا دیروز جنابعالی تاپیک های خرابکارانه علیه دیجی پی و امثال اون میزدید امروز اومدید بمن میگید که جو خراب میکنم ؟
دوست گرامی برو پست بالا منو با دقت بخون
بنده هم عین بقیه یوزر ها به شک افتادم چون چند نفر از همکاران بنده از طریق تلگرام به بنده اعلام کردن که علی پال .... ........
ما تهمتی نزدیم بالا هم عرض کردم بازم عرض میکنم امیدوارم مشکلی نباشه و تسویه دوستان هرچه سریعتر انجام بدن
البته شما باید هم ناراحت بشید به هر حال اولین درگاه بود که به فروشندگان سی سی کم درگاه میدادن :d
اولا در مورد دی جی پی کسی تاویک خرابکارانه نزد و چیزی هم که گفتم عین حقیقت بود و دیدید که آخرشم کلاهبردار از آب در اومدن و مال خیلی ها رو از جمله خوده بنده رو خوردن و رفتن اگه یادتون باشه خودتون هم میگفیتد دی جی پی عالیه و رقیب نداره حرفتون درست بود البته تو کلاهبرداری رقیب ندارن
دوما کی اکانت CCcam میفروشه توهم زدی ها
اشخاصی که اکانت CCcam میفروشن و قند شکن اکثرا از برتر پی گیفت پی و .... استفاده میکنند نه از درگاهی که به عنوان شرکت ثبت شده و به سادگی میتونه کل حساب طرف رو ببنده
aslanm
July 24th, 2017, 00:51
سلام
دستشون درد نکنه مبلغ ما رو هم واریز کردن انشالله امشب سرورشون بیاد بالا دوباره شروع به کار کنیم
سلام من یه کلام نوشتم ایمیلشون چیه ؟؟ شما اینجا داری بحث میکنی با بقیه؟؟؟ لطفا ایمیل رو بفرستید پول من هم واریز بشه ممنون
refigh
July 24th, 2017, 01:11
اولا در مورد دی جی پی کسی تاویک خرابکارانه نزد و چیزی هم که گفتم عین حقیقت بود و دیدید که آخرشم کلاهبردار از آب در اومدن و مال خیلی ها رو از جمله خوده بنده رو خوردن و رفتن اگه یادتون باشه خودتون هم میگفیتد دی جی پی عالیه و رقیب نداره حرفتون درست بود البته تو کلاهبرداری رقیب ندارن
دوما کی اکانت CCcam میفروشه توهم زدی ها
اشخاصی که اکانت CCcam میفروشن و قند شکن اکثرا از برتر پی گیفت پی و .... استفاده میکنند نه از درگاهی که به عنوان شرکت ثبت شده و به سادگی میتونه کل حساب طرف رو ببنده
سی سی کم اگه نداری بدترشو داری :d
بیخیال داداش جواب دیجی پی دیدم در مقابل جواب شما چی بود گفتن از طرف فتا دستور دارن
من نزدیک ۵۰ میلیون با دیجی چی کار کردم خدای ۱ ریال من جابجا نشد اخربن تسویه رو هم زدن
اگه عضو کانال ایشون باشید تو کانال زده که تا مدتی فعالیت ندارن و پیگیر گرفتن مجوز رسمی و... هستند
بحث تاپیک خراب نکنید
از سایر دوستان عذرخواهی میکنم
usharjing
July 24th, 2017, 02:17
سی سی کم اگه نداری بدترشو داری :d
بیخیال داداش جواب دیجی پی دیدم در مقابل جواب شما چی بود گفتن از طرف فتا دستور دارن
من نزدیک ۵۰ میلیون با دیجی چی کار کردم خدای ۱ ریال من جابجا نشد اخربن تسویه رو هم زدن
اگه عضو کانال ایشون باشید تو کانال زده که تا مدتی فعالیت ندارن و پیگیر گرفتن مجوز رسمی و... هستند
بحث تاپیک خراب نکنید
از سایر دوستان عذرخواهی میکنم
اولا بدتر یا بهترش به خودم ارتباط داره نکه کار شما قانونیه که باهاشون خمکاری میکردی :39:;;)
دوما ببخشید زر واسه زدنه کنتور نمیندازه اگه از فتا دستور داشتن چرا اینقدر بهشون گفتیم رو نکردن در ثانی انگار بچه هفت ساله هستیم و خبر نداریم فتا فقط از طرف مقابل مدارک و آی پی میخواد فقط مراجع قضایی میتونند دستور بلاک کردن مبلغ حساب رو بدن اگرم دستور داشتن که مبلغ بلاک کنند مدیر محترمش ... خورد قول تسویه تا پایان هفته رو داد که بعدش اینقدر .... نداشت به حرفش عمل کنه و و پول من و خیلی های دیگه رو خورد بعدشم وقتی دستور قضایی میاد میگه حساب کاربر رو مسدود کنند نه اینکه حساب بازه کار میکنه پول میاد تو حساب بعد میگی آقا چرا تسویه روزهای گذشته انجام نشده میگه دستور فتا بوده ماهم لابد گوشامون درازه چیزی نمیفهمیم
از تمام تیکتها و تمام ریز حسابها اسکرین شات دارم لازم باشه اونارم براتون میزارم
بعدشم شما اگه کلا شما باهاش پنجاه میلیون کار کردی گردش حساب یک ماه آخر من باهاشون نزدیک 22 میلیون بوده
دوستان عزیز شرمنده فقط خواستم شفاف سازی کنم تا بدونید با چه چرندیاتی مغز بقیه رو شستشو میدن و پول مردم رو میخورن و یک عده زود باور حرفهاشون رو قبول میکنند
aslanm
July 24th, 2017, 02:59
نه خیر ظاهرا مثل اینکه اینجا هر که فکر خودشه !! نخواستیم آقا خودم فردا مجددا باهاشون تماس میگیرم ...
persiancoder
July 24th, 2017, 03:15
نه خیر ظاهرا مثل اینکه اینجا هر که فکر خودشه !! نخواستیم آقا خودم فردا مجددا باهاشون تماس میگیرم ...
alipalofficial@gmail.com
aslanm
July 24th, 2017, 03:48
alipalofficial@gmail.com
خیلی ممنون و متشکر ولی این ایمیل رو داشتم منظورم ایمیل آقای جلیلیان هست تلفنی بهم گفت ولی لطفا اینجا برام بفرستید ببینم درسته یا نه ..
usharjing
July 24th, 2017, 13:24
خیلی ممنون و متشکر ولی این ایمیل رو داشتم منظورم ایمیل آقای جلیلیان هست تلفنی بهم گفت ولی لطفا اینجا برام بفرستید ببینم درسته یا نه ..
دوست عزیز چون ایمیل شخصی ایشون هست نمیتونیم اینجا منتشر کنیم شما لطف کن تماس بگیر با خودشون و براشون ایمیل بزن اگه درست باشه بهتون میگن ایمیل بدستشون رسیده
aslanm
July 28th, 2017, 00:20
سلام پول من هم واریز شد دستشون درد نکنه .. امروز درگاه مجددا درست شد ولی متاسفانه به بانک وصل نمیشه و صفحه پرداخت دیر لود میشه دوستان برای شما هم اینطوریه؟؟
h2o_polo
August 5th, 2017, 00:12
درود
لطفا اگر شماره تماس یا ایمیل شخصی ایشون را دارید برای بنده ارسال کنید.
با تشکر
plusweb
August 7th, 2017, 13:19
سلام دوستان.برای من هنوز تسویه حساب انجام نشده.
برای همه دوستان انجام شده؟!
usharjing
August 8th, 2017, 01:08
شماره تماس همونی هست که در پستهای قبلی ذکر شده
در مورد تسویه حساب هم مبلغ یک میلیون تومان از حساب بنده تسویه شده ولی هنوز پانصد هزار تومانش مونده
Staff
August 28th, 2017, 13:55
شیلتر شد.
یه دوماین دیگه هم دارن Alipal.org
معلوم نیست متعلق به خودشان باشد.
h2o_polo
September 9th, 2017, 13:06
درود
دوستان توی این مدت 10 20 روز گذشته خبری از ایشون دارید؟
پرداختی انجام داده اند ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره. خبر بده
September 9th, 2017, 13:18
یه مبلغ کمی داشتیم در اینجا
پرداخت کردند
پس دلیلشون چی هست که برای بقیه افراد واریز نمیکنند؟!!
هیچ اطلاع رسانی هم انجام ندادند
Staff
September 12th, 2017, 21:10
درود
دوستان توی این مدت 10 20 روز گذشته خبری از ایشون دارید؟
پرداختی انجام داده اند ؟
ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره. خبر بده
سایت : Alipal.org
تست شد و معلوم شد که alipal.co سابق هستند.
اما پشتیبانی بسیار ضعیف و ... ای دارند.
چراشو خدا میدونه!:-?
پس دلیلشون چی هست که برای بقیه افراد واریز نمیکنند؟!!
هیچ اطلاع رسانی هم انجام ندادند
خطاب به تسویه حساب دوستان هم باید گفت که بنده هیچ اطلاعی درباره این موضوع ندارم.
توصیه میشه تا جایی که امکان هست از درگاه مستقیم **(بانکی)** استفاده نمایید.