PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تهیه نماد اعتماد الکترونیک

sarj.pro
July 21st, 2017, 16:51
باعرض سلام خدمت همه دوستان عزیز

بنده یک وب سایت طراحی کردم با جوملا و توی پوشه cp یک whmcs نصب کردم برای مدیریت کاربران و بخش فروش
مشکلی که وجود داره این هست که من الان میخوام نماد اعتماد الکترونیک دریافت کنم و لینک های صفحه اصلی سایت رو به اون پوشه cp دادم که پروسه خرید انجام بشه

اما کارشناسان نماد اعتماد الکترونیک هر دفعه دارن این مورد رو ایراد میگیرن و در پاسخ توضضیحات من یک پاسخ مشخص و از قبل آماده رو ارسال میکنن

میخواستم ببینم دوستانی که وب سایتشون با شرایط بنده بوده چطوری نماد اعتماد رو دریافت کردن؟ (یعنی سایت در root باشه و خرید با whmcs در یک پوشه مجزا)

ممنونم

OmizbanCo
July 21st, 2017, 16:54
درود
متن ارسالی از طرف اینماد رو به بنده ارسال کنید تا راهنماییتون کنم
تلگرام OmizbanCo

sepahanserver
July 21st, 2017, 17:19
درود

چه ایرادی میگیرن ؟

aligoli
July 21st, 2017, 18:32

بنده یک وب سایت طراحی کردم با جوملا و توی پوشه cp یک whmcs نصب کردم برای مدیریت کاربران و بخش فروش
مشکلی که وجود داره این هست که من الان میخوام نماد اعتماد الکترونیک دریافت کنم و لینک های صفحه اصلی سایت رو به اون پوشه cp دادم که پروسه خرید انجام بشه

اما کارشناسان نماد اعتماد الکترونیک هر دفعه دارن این مورد رو ایراد میگیرن و در پاسخ توضضیحات من یک پاسخ مشخص و از قبل آماده رو ارسال میکنن

میخواستم ببینم دوستانی که وب سایتشون با شرایط بنده بوده چطوری نماد اعتماد رو دریافت کردن؟ (یعنی سایت در root باشه و خرید با whmcs در یک پوشه مجزا)

ممنونم

انقدر زنگ بزن توضیح بده تا کلافه بشن.
من قدیم ها کاری میکردن حضوری میرفتم انقدر گیر میشدم تا کارمو راه بندازن.

babakebrahimi
July 22nd, 2017, 01:32

ممنونم
خب جوابشون چی هست؟ دقیقا چه ایرادی میگیرن؟ بستهب ه نوع جوابشون میشه راهکار داد

vpgroup
July 22nd, 2017, 01:34

ممنونم

با سلام و احترام

در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید (وبسایت یا تلگرام)

موفق باشید

Ashkankamangar.ir
July 22nd, 2017, 02:30
همه ی شرکتها همین شرایط رو دارند باید بگید چه ایرادی میگیرند

Reza G
July 22nd, 2017, 02:33
ساده ترین راه این هست که با ماژول های فروشگاهی جوملا، یک فروشگاه ایجاد کنید و بگید که آدرس رو عوض کردید.

بعد که نماد رو گرفتید، دیگه نمیان چک کنند. من یک سال پیش با همین مسیری که گفتید (cp) نماد گرفتم و مشکلی هم نداره تا الان.

sarj.pro
July 23rd, 2017, 16:32
صرفا جهت اطلاع دوستانی که مشکل مشابه دارند:

بالاخره بعد از مکاتبه چند روزه تونستم قانعشون کنم؛ بایست مراحل خرید را بصورت مرحله به مرحله یادداشت کنید در توضیحات و از رد کردن چندباره خسته نشید:))
اینم از کارشناسانان :))

OmizbanCo
July 23rd, 2017, 16:46
صرفا جهت اطلاع دوستانی که مشکل مشابه دارند:

بالاخره بعد از مکاتبه چند روزه تونستم قانعشون کنم؛ بایست مراحل خرید را بصورت مرحله به مرحله یادداشت کنید در توضیحات و از رد کردن چندباره خسته نشید:))
اینم از کارشناسانان :))

درود

بخاطر اینکه هست با سیستم آشنا نیستند و این یک سیستم جامع و یک پارچه نیست ارسال توضیحات وظیفه شما هست و باید مرحله به مرحله توضیح میدادید برای بنده همون بار اول بدون ایراد نماد اعتماد صادر شد

موفق و پیروز باشید