توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آموزش ارتقا به نسخه 7
negarnovin
July 21st, 2017, 02:16
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان ورژن whmcs بنده 6.3 هستش می خوام ارتقا بدم به نسخه 7 الان در حال حاضر کدام نسخه 7 تکمیل شده هستش؟ 7.1 یا 7.2 کدومش الان استیبل تر هستش؟
ورژن 6.3 من نال شده هستش واسه ارتقاش مشکل نخواهم داشت؟
کسی ورژن نال شده درست رو داره لینکش رو بده؟
انقالش به دو صورت دستی و توسط ماژول که whmcs منتشر کرده
کدام حالت انتقال راحت هستش؟
من به صورت سنتی قبلی دانلود کنم نسخه whmcs 7 نال شده رو اکسترکت کنم تو هاستم بعدش آدرس مدیریت رو بزنم شروع کنه به آپدیت کردن این روش هنوزم رو این نسخه جواب میده؟
در مورد درگاه مثلا ماژول ایران کیش واسه 7 هم کار می کنه درگاه پرداخت یا خیر؟
قالب ایمیل فارسی شده هستش برای ورژن 7 و اینکه قالب ایمیل رو می بایستی مجددا فارسی کنم؟
نسخه قالب فارسی ورژن 7 کامل هستش؟
موقع ارتقا وقتی به 7 برم چه مشکلایی میتونم داشته باشم؟ من هیچ ماژولی جز درگاه روی whmcs نصب ندارم که بترسم ماژول هام مشکل بخوره
vpgroup
July 21st, 2017, 02:21
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان ورژن whmcs بنده 6.3 هستش می خوام ارتقا بدم به نسخه 7 الان در حال حاضر کدام نسخه 7 تکمیل شده هستش؟ 7.1 یا 7.2 کدومش الان استیبل تر هستش؟
ورژن 6.3 من نال شده هستش واسه ارتقاش مشکل نخواهم داشت؟
کسی ورژن نال شده درست رو داره لینکش رو بده؟
انقالش به دو صورت دستی و توسط ماژول که whmcs منتشر کرده
کدام حالت انتقال راحت هستش؟
من به صورت سنتی قبلی دانلود کنم نسخه whmcs 7 نال شده رو اکسترکت کنم تو هاستم بعدش آدرس مدیریت رو بزنم شروع کنه به آپدیت کردن این روش هنوزم رو این نسخه جواب میده؟
در مورد درگاه مثلا ماژول ایران کیش واسه 7 هم کار می کنه درگاه پرداخت یا خیر؟
قالب ایمیل فارسی شده هستش برای ورژن 7 و اینکه قالب ایمیل رو می بایستی مجددا فارسی کنم؟
نسخه قالب فارسی ورژن 7 کامل هستش؟
موقع ارتقا وقتی به 7 برم چه مشکلایی میتونم داشته باشم؟ من هیچ ماژولی جز درگاه روی whmcs نصب ندارم که بترسم ماژول هام مشکل بخوره
با سلام و احترام
در صورت تمایل در تلگرام در ارتباط باشید (مشاوره + لینک دانلود نسخه + بررسی مشکلات)
موفق باشید
almandata
July 21st, 2017, 02:29
هرگونه بحث نال و کرک داخل انجمن ممنوع هستش !!!!!!!!!!!!!!!!
برای اپدیت کردن هم فایل Whmcs رو بریز توی روت بعد اکسترکت بعد
ادرس قسمتی که whmcs نصبش هستش
install اضافه کن به اخر ادرس
Farid Saadat
July 21st, 2017, 02:39
پیشنهاد من خرید لایسنس هستش، فایل نال لایسنس رو با اصلی جایگزین کنین و بعد ارتقا بدید whmcs رو ( اطلاعات لایسنس رو وارد کنید قبلش ). اتوماتیک آپدیت میشه.
قبل از همه این کارا از همه چیز بکاپ بگیرید.
استفاده از نسخه نال فقط جوریه فک می کنین واستون به صرفه هست ولی اشتباه فکر می کنین و کاملا ضرر هست واستون. نمونش واسه ارتقا درست و اساسی بدون مشکل، باید یک کارمندتون یک روز کار اداریش رو ترک کنه واستون آپدیت کنه تازه شاید مشکلی هم پیش بیاد! اونجوری تو 5 دقیقه اتوماتیک آپدیت میشه...
با احترام.
kiavaco
July 21st, 2017, 02:41
کاربر عزیز از ورژن فعلی یکباره به ورژن اخر نبرید قطعا به مشکل خواهید خورد
negarnovin
July 21st, 2017, 11:09
با این اوصاف کلا انتقال ندیم بهتره!
tebyanhosting
July 21st, 2017, 11:23
با این اوصاف کلا انتقال ندیم بهتره!
سلام ما هم از نسخه 6.3 استفاده میکنیم موردی هم نداره همین نسخه خوبه و کامل
OmizbanCo
July 21st, 2017, 11:25
درود همکار گرامی
در ارتباط باشید برای راهنمایی
تلگرام OmizbanCo
negarnovin
July 21st, 2017, 12:12
بله همون نخسه 6.3 ماهم هستیم مشکلی با این نسخه نداریم
فعلا رو همین نسخه بمونیم تا عید اینا نسخه های بعدی بیاد و نسخه 7 فارسی سازی و ... استیبل تر بشه
ممنون از همه دوستان.
kiavaco
July 21st, 2017, 15:19
7.2.3 به صورت ریلیز شده هست و خوب قاعدتا خیلی اپدیت های امنیتی شده قطعا بروز کردنش بهتره تا بروز نکردنش چراکه ممکن هک شدنش هست
dakkeh20
July 21st, 2017, 17:21
بله همون نخسه 6.3 ماهم هستیم مشکلی با این نسخه نداریم
فعلا رو همین نسخه بمونیم تا عید اینا نسخه های بعدی بیاد و نسخه 7 فارسی سازی و ... استیبل تر بشه
ممنون از همه دوستان.
با سلام و احترام
بنده از نسخه 5.3.14 یکباره به 7.2.2 آپدیت کردم و همه ماژول ها بخوبی کار میکنه هیچ مشکلی هم پیش نیومده .
قالب مدیریت و ناحیه کاربری فارسی شده هم موجود هست در سطح نت فقط یکم حوصله و دقت عمل میخواد .
کل پروسه آپدیت هم زیر 5 دقیقه زمان میبره فقط و فقط حوصله و دقت عمل قبل از آپدیت مهمه .
با تشکر
negarnovin
July 21st, 2017, 19:39
با سلام و احترام
بنده از نسخه 5.3.14 یکباره به 7.2.2 آپدیت کردم و همه ماژول ها بخوبی کار میکنه هیچ مشکلی هم پیش نیومده .
قالب مدیریت و ناحیه کاربری فارسی شده هم موجود هست در سطح نت فقط یکم حوصله و دقت عمل میخواد .
کل پروسه آپدیت هم زیر 5 دقیقه زمان میبره فقط و فقط حوصله و دقت عمل قبل از آپدیت مهمه .
با تشکر
به صورت دستی آپدیت کردید؟
فایل ها رو اوورایت کردید بعد آدرس مدیریت رو زدید خودش آپدیت کرد؟
dakkeh20
July 21st, 2017, 20:56
به صورت دستی آپدیت کردید؟
فایل ها رو اوورایت کردید بعد آدرس مدیریت رو زدید خودش آپدیت کرد؟
بله بصورت دستی .
negarnovin
July 21st, 2017, 22:38
whmcs 7 فکر کنم نیاز به php 7 اینا داره با یانکیوب لودر ورژن جدید امشب می زنم آپدیت بشه سرور فرداینا انتقال میده به نسخه آخر که خیلی باگ ها برطرف شده بخصوص امنیت
قالب هم کاری نداره نهایت خودم فارسی می کنم
با تشکر از همه دوستان.