ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بالای cpu در هاست اشتراکی !!

OMIDTU5
July 20th, 2017, 18:20
از دیروز بطور ناگهانی در ساعاتی مصرف cpu میره بالا و بین 90 الی 100 درصد در نوسان بطوری که دو بار توسط هاست ساسپند شدیم و به ناچار سایت رو بستیم علتش رو هم گفت مصرف cpu بالا بوده ولی اشاره ای به اتک نکردن

تعداد انلاین ها حدود 2000 مهمان هست از بین ip ها به یک ip از ovh شک کردم که تعداد زیادی انلاین با این آیپی وجود داره و تنها 3 رقم اخر هر ip متفاوت هست

این میتونه اتک باشه ؟

36355

parsnia co
July 20th, 2017, 19:15
از دیروز بطور ناگهانی در ساعاتی مصرف cpu میره بالا و بین 90 الی 100 درصد در نوسان بطوری که دو بار توسط هاست ساسپند شدیم و به ناچار سایت رو بستیم علتش رو هم گفت مصرف cpu بالا بوده ولی اشاره ای به اتک نکردن

تعداد انلاین ها حدود 2000 مهمان هست از بین ip ها به یک ip از ovh شک کردم که تعداد زیادی انلاین با این آیپی وجود داره و تنها 3 رقم اخر هر ip متفاوت هست

این میتونه اتک باشه ؟

36355

سلام
احتمالا از نرم افزارهای بازدید تقلبی که آی پی انبوه به سایت ارسال می‌کنند استفاده شده.

Ashkankamangar.ir
July 21st, 2017, 03:46

این میتونه اتک باشه ؟

36355

از کلود لینوکس استفاده میکنند؟

Amy
July 21st, 2017, 13:25
با سلام و احترام:53:

خیلی موارد میتونه باشه ، از جمله دیداس!
اما اگه تا به حال همچین مشکلی نبوده و بازدید سایتتون بالا نبوده
و این اتفاق در ساعات خاصی میفته
میتونید از Cloudflare استفاده کنید
از حملات دیداس جلوگیری میکنه و باعث میشه مصرف cpu عادی باشه

OMIDTU5
July 23rd, 2017, 14:57
از کلود لینوکس استفاده میکنند؟

بله

با سلام و احترام:53:

خیلی موارد میتونه باشه ، از جمله دیداس!
اما اگه تا به حال همچین مشکلی نبوده و بازدید سایتتون بالا نبوده
و این اتفاق در ساعات خاصی میفته
میتونید از cloudflare استفاده کنید
از حملات دیداس جلوگیری میکنه و باعث میشه مصرف cpu عادی باشه

متاسفانه کلودفلر بازدید سایت و سرعت ایندکس شدن در گوگل رو بطور چشمگیری کاهش میده و ظاهرا ip های گوگل رو محدود میکنه که این مشکل ایجاد میشه