توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد اینترنت نداشتن سرور ovh
blueserver
July 20th, 2017, 04:45
سلام خدمت همکاران عزیز
یکی از سرورهای کانادا ، بعد از اینکه Hard reboot شد ، اینترنت به vps هاش نمیرسه ، خود سرور اصلی اینترنت داره ولی بقیه vps ها اینترنت ندارن.
متاسفانه پشتیبانی ovh حالیش نمیشه و درحد تنظیم کردن آی پی راهنمایی میده.
از دوستان ، تجربه و راهنمایی در این مورد دارن ؟
با سپاس
aligoli
July 20th, 2017, 05:19
سلام خدمت همکاران عزیز
یکی از سرورهای کانادا ، بعد از اینکه Hard reboot شد ، اینترنت به vps هاش نمیرسه ، خود سرور اصلی اینترنت داره ولی بقیه vps ها اینترنت ندارن.
متاسفانه پشتیبانی ovh حالیش نمیشه و درحد تنظیم کردن آی پی راهنمایی میده.
از دوستان ، تجربه و راهنمایی در این مورد دارن ؟
با سپاس
مک رو فراموش نکردید ؟
blueserver
July 20th, 2017, 05:23
سلام
نه اصلا بحث مک نیست ، سروری تازه ایجاد نشده که mac نداشته باشه ، vps هایی که کار میکردن بعد از ریستارت سرور اصلی ، دیگه اینترنت ندارن ، تنظیمات رو هم با بقیه سرورها چک کردم ، چیز خاصی ندیدم ، مثل هم بودن
nikit
July 20th, 2017, 05:45
با سلام
لطفا اسکرین شات از بخش های: تنظیمات مربوط به network سرور مجازی، تب configuration قسمت networking و همینطور از تنظیمات آیپی در داخل سرور مجازی ارسال بفرمایید.
موفق باشید
blueserver
July 20th, 2017, 06:15
مشکل خود به خود حل شد! فعلا صبر میکنم تا ببینم چی میشه
a.e
July 20th, 2017, 06:46
سلام و عرض ادب
دیروز با توجه به تماس تلفنی که با ovh داشتیم مطلع شدیم در دیتاسنتر کانادا (bhs) مشکلاتی مربوط به مک آدرس ها وجود داره و به همین دلیل شبکه مربوط به سرورهای مجازی وصل نمیشد البته این مشکل در بعضی از سوئیچ ها و مربوط به برخی از رک ها بود که اتفاقاً برای ما نیز رخ داد.
در زمانی که این مشکل رخ داده بود کافی بود شما مک آدرس ها را پاک کنید و مجدد برای آی پی ها مک آدرس تعریف کنید تا مشکل برطرف میشد.
در حال حاضر با توجه به پاسخ پشتیبان این مشکل برطرف شده اما من به شما پیشنهاد میکنم برای اطمینان بیشتر که یکبار مک ها را پاک کنید و مجدد تعریف کنید.
radincom.com
July 20th, 2017, 06:50
کارت شبکه را چک کنید
blueserver
July 20th, 2017, 09:33
سلام و عرض ادب
دیروز با توجه به تماس تلفنی که با ovh داشتیم مطلع شدیم در دیتاسنتر کانادا (bhs) مشکلاتی مربوط به مک آدرس ها وجود داره و به همین دلیل شبکه مربوط به سرورهای مجازی وصل نمیشد البته این مشکل در بعضی از سوئیچ ها و مربوط به برخی از رک ها بود که اتفاقاً برای ما نیز رخ داد.
در زمانی که این مشکل رخ داده بود کافی بود شما مک آدرس ها را پاک کنید و مجدد برای آی پی ها مک آدرس تعریف کنید تا مشکل برطرف میشد.
در حال حاضر با توجه به پاسخ پشتیبان این مشکل برطرف شده اما من به شما پیشنهاد میکنم برای اطمینان بیشتر که یکبار مک ها را پاک کنید و مجدد تعریف کنید.
ممنون از شما عزیز ، برای یکی از سرورها اینکارو کردم ولی جواب نداد ، فعلا که مشکلی نیست و حل شده ، ممنون از شما.